Friday, February 26, 2010

Χάραξαν σβάστικες στο μπράτσο καθηγήτριας - Ακόμη ένα ηρωϊκό θύμα "νεοναζιστικής βίας";;;;

Η είδηση απο το http://news247.gr, λέει:

Το νέο κρούσμα ρατσιστικής επίθεσης και μάλιστα από νεαρούς ηλικίας 17-18 ετών έγινε χθες αργά το απογευμα μέσα στην πόλη των Χανίων, όταν η 28χρονη καθηγήτρια έμπαινε στο αυτοκίνητό της για να πάει σε ιδιαίτερο μάθημα.

Οι δύο νεαροί που φορούσαν κουκούλες και μάλλινα γάντια της επιτέθηκαν την ακινητοποιήσαν και με ξυράφι χάραξαν αρχικά στο μανίκι του μπουφάν της και
κατόπιν στο δέρμα του αριστερού της χεριού τρεις σβάστικες. Κατόπιν οι δύο κουκουλοφόροι τράπηκαν σε φυγή.

Η καθηγήτρια κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία το μεσημέρι και απο εκείνη την ώρα διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Η 28χρονη καθηγήτρια που παραδίδει αφιλοκερδώς μαθήματα ελληνικών σε μετανάστες, κατέθεσε στην αστυνομία ότι οι δράστες της επίθεσης είχαν την ηλικία μαθητών της στο σχολείο του νομού Χανίων, όπου διδάσκει.

Θυμάστε τί είχε γίνει στην Γερμανία, πριν αρκετούς μήνες με την Ρεβέκα;



Αν δεν θυμάστε διαβάστε:

"Ηρωικό θύμα νεοναζιστικής βίας" καταδικάζεται για ψευδή καταγγελία

Η 17χρονη Ρεβέκα Κ. (εβραϊκής καταγωγής, κρίνοντας από το όνομα) είχε γίνει ηρωίδα στην Γερμανία τον περασμένο Νοέμβριο, μονοπωλώντας τα πρωτοσέλιδα και τους κεντρικούς τίτλους ειδήσεων στα ΜΜΕ επί εβδομάδες.

Είχε καταγγείλει στην αστυνομία ότι 4 «νεοναζί» επιτέθηκαν σε ένα αλλοδαπό παιδί και, επειδή εκείνη με αυτοθυσία το υπερασπίστηκε, την έριξαν κάτω και της χάραξαν μια σβάστικα στον μηρό. Τον Φεβρουάριο βραβεύτηκε ως «πολίτης-κουράγιο», με ειδικά θεσπισμένο βραβείο, από βερολινέζικο ίδρυμα "ενάντια στη βία της ακροδεξιάς".
Οι αστυνομικές έρευνες στην πόλη Mittweida, ωστόσο, δεν κατάφεραν να βρουν μάρτυρα που να επιβεβαιώσει το περιστατικό και οι γιατροί, που την εξέτασαν, αποφάνθηκαν ότι η ίδια χάραξε το σώμα της. (Σας θυμίζει κάτι;)

Στη συνεδρίασή του της περασμένης Παρασκευής, το δικαστήριο του Hainichen την καταδίκασε σε 40 ώρες κοινωνικής εργασίας για εξαπάτηση του κοινού και των αρχών. Η απόφαση, εννοείται, δεν πήρε την ανάλογη έκταση στα ΜΜΕ, αφήνοντας το γερμανικό κοινό με την ψευδή "ανάμνηση" ενός ακόμη περιστατικού "νεοναζιστικής βίας".

Διαβάστε επίσης εδω

State Department: "Μια επίθεση στην Συναγωγή στα Χανιά είναι επίθεση στην ιστορία και την πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας" - "Τακτική "Πουρίμ"







1 comment:

hellraiser said...

Σαν πολλα περιεργα δεν γινοντε τωρα τελευταια εκει στα Χανια;
Δηθεν ρατσιστικες επιθεσεις ειτε με εμπρησμους εβραικων κτιριων,ειτε τωρα με χαραξη και καλα του συμβολου της σβαστκας σε γυναικα.
Κι ενω ακομα οι ερευνες ειναι στα πρωτα σταδια,δεν υπαρχει κανενας υποπτος,κανενας συλληφθης τα ΜΜΕ εχουν βγαλει ηδη το πορισμα.
Να τους θυμισω ομως οτι τα ιδια λεγανε και για τον εμπρησμο της συναγωγης και η αληθεια ηταν εκ διαμετρου αντιθετη μ'αυτα τα προβοκατορικα που διαλαλουσαν τα ΜΜΕ.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails