Thursday, February 11, 2010

Εβραίος ο νέος Πρόεδρος της Κόστα Ρίκα



Η Κόστα Ρίκα εξέλεξε τον
Λουϊ Λίμπερμαν, ένα Πωλονοεβραίο Τραπεζίτη, πρόεδρος. Ο Λίμπερμαν είπε οτι το γεγονός οτι είναι Εβραίος δεν παίζει ρόλο στην τοπική πολιτική(Σ.Α: Σίγουρα η Κόστα Ρίκα θα έχει πολυ φιλικές σχέσεις με τις υπόλοιπες χώρες της Κεντρικής Αμερικής, αφού σχεδόν όλοι οι Πρόεδροι και οι Πρωθυπουργοί των χωρών αυτών είναι Εβραίοι. Κατακαημένη ανθρωπότητα τι σου έμελε να πάθεις! ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΕΡΧΕΤΑΙ!!). Σε αντίθεση με άλλα κράτη που είχαν καλές σχέσεις με τους Αραβες, ο Λουϊ έχει άριστες σχέσεις με το Ισραήλ.

Η προηγούμενη Κυβέρνηση υπέγραψε ένα έγγραφο που αναγνώριζε το Παλαιστινιακό κράτος ως ανεξάρτητο και είχε μεταφέρει την πρεσβεία της απο την Ιερουσαλήμ στο Τελ Αβίβ.
Ο Lieberman ισχυρίστηκε οτι επισκέφτηκε τους Αγιους Τόπους μερικές φορές και έχει οικογένεια στο Τελ Αβίβ, στην Ιερουσαλήμ και σε άλλες περιοχές του Ισραήλ. «Επισκέφθηκα το Ισραήλ με την γυναίκα μου πριν απο 2 και μισό χρόνια και νοικιάσαμε ένα αυτοκίνητο γυρίζοντας όλη την χώρα», είπε.

Η Λάουρα Τσιντσίλο είναι ο Πρόεδρος


Φυσιογνωμικά μπορεί κάποιος να δεί οτι έχει εβραϊκή καταγωγή.

ΠΗΓΗ



8 comments:

Anonymous said...

φυσιογνωμικα εχει εβραικη καταγωγη?...φίλε το γάμησες...είπαμε αλλά όχι κι έτσι, προσεχε τι γραφεις..ελεος.
με τετοιες παπαριες αντι να τους ξεβρακωνεις γίνεσαι εσυ ρομπα, προσεχε τι γραφεις, για το Θεο δλδ..

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Πρώτον είναι αναδημοσίευση το άρθρο και δεύτερον, ναι μπορείς να καταλάβεις αν κάποιος έχει εβραϊκή καταγωγή απο τα χαρακτηριστικά του.Δεν μπορείς βέβαια να είσαι σίγουρος 100% απο τα χαρακτηριστικά.Αλλά το σημαντικό σημείο του άρθρου φίλε είναι οτι ο Πρόεδρος της Κόστα Ρίκα είναι Εβραίος και το λέει και ο ίδιος.
Τέλος,γιατί βρίζεις;Σε βρίσαμε εμείς;

334 ΜΠΚ-ΤΑΛΩΣ said...

Για πες μας κι εμάς πως ξεχωρίζεις από μια φωτογραφία τα εβραικά χαρακτηριστικά!
Κι αν είναι αναδημοσίευση και πιστεύεις ότι είναι άστοχο, θα μπορούσες να το παραλείψεις. Δημοσιεύεις ένα ενδιαφέρον άρθρο, το διαβάζουμε με προσοχή και μετά "κλωτσάς την καρδάρα με το γάλα".

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Οπως σου είπα είναι αναδημοσίευση και δεν το παρέλειψα γιατί η κυρία έχει εβραϊκή μύτη.Αν την έβλεπες στην τηλεόραση θα έλεγες οτι είναι 100% Εβραία.

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Οσον αφορά για τα εβραϊκά χαρακτηριστικά ψάξε σε εβραϊκά site για να συγκρίνεις...

Anonymous said...

February 12, 2010 3:00 AM
Martinelli και δεν ειναι Εβραιος; Καληνυχτα.... H Ατζελινα Τζολι και ο Χαρισον Φορντ που δεν εχουν εβραικα χαρακτηριστικα, ουτε αυτοι δεν ειναι εβραιοι;

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Και η Σκάρλετ Γιόχανσον είναι Εβραία αλλά δεν έχει εβραϊκά χαρακτηριστικά..Αυτό συμβαίνει γιατί δεν είναι Εβραία φυλετικά αλλά κατάγεται απο τους Χαζάρους.Οι Χαζάροι δεν έχουν όλοι εβραϊκά χαρακτηριστικά, π.χ η Τζολί και ο Φόρντ.Για αυτό ακριβώς και ο Σιωνισμός προωθεί Χαζάρους για να διοικούν τους άλλους λαούς.Για να μην τους καταλαβαίνουν εμφανισιακά όπως συμβαίνει με τους Σεφαραδίτες τύπου Σαρκοζί.Η γυναίκα του η Κάρλα είναι Εβραία αλλά Χαζάρα απο την Ιταλία και δεν έχει τη μύτη του Σαρκό...

hellraiser said...

Θα προκοψουν τωρα και οι Κοσταρικανοι.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails