Wednesday, February 3, 2010

Μαριέττα Γιαννάκου: "ΟΧΙ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ" - Οι εχθροί της Δημοκρατίας

Σ.Α: Ενας-ένας αποκαλύπτονται οι αντιδημοκράτες και οι υπηρέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων στην Ελλάδα. Για την κ. Γιαννάκου έχουμε γράψει πολλά στο παρελθόν, αλλά είναι απορίας άξιο το γιατί επιμένουν στην Νέα Δημοκρατία να την προωθούν σε υψηλόβαθμες θέσεις.
Είδαμε και τον κ. Μπίστη εχθές το βράδυ στην εκπομπή του κ. Πρετεντέρη να μιλάει εναντίον των δημοψηφισμάτων και μην ξεχνάμε την ιστορική δήλωση του σημερινού Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στο περιοδικό "ΚΛΙΚ". Είχε πεί ο Παπανδρέου σε εκείνη την συνέντευξη:


"Oι πολιτικοί, αγαπητέ μου, δεν είναι εδώ για να εκφράζουν τον μέσο όρο ούτε για να σύρονται από τις πλειοψηφίες. Aλίμονο. Tότε θα κάναμε μια καλή δημοσκόπηση για κάθε θέμα μικρό ή μεγάλο και θα είχαμε τις λύσεις. Oι πολιτικοί είναι για να ανοίγουν δρόμους."

Μα κύριε Παπανδρέου αυτές οι "πλειοψηφίες" δεν είναι που σας εξέλεξαν; Δεν σας έχουν πεί οι πανάκριβοι σύμβουλοί σας οτι δεν πρέπει να υποτιμάτε τις πλειοψηφίες;


Αναδημοσίευση απο http://dhmopshfisma.blogspot.com

Η Μαριέττα Γιαννάκου, η οποία κάλυψε απόλυτα εν ονόματι της «ελευθερίας» το προκλητικό για το εθνικό αίσθημα βιβλίο της ιστορίας της Ρεπούση, επανέρχεται με μία ακόμη πρόκληση! Δεν είναι η πρώτη φορά και παλαιότερα στις αρχές με μέσα ακόμη της δεκαετίας του ’90 σε δήλωσή της σε τηλεοπτικό σταθμό η Μαριέττα Γιαννάκου είχε πει ότι το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας θα το λύσουν… οι λαθρομετανάστες!



Συγκεκριμένα, η δήλωσή της στον Flash είχε ως εξής: «Η Ν.Δ. δεν προκρίνει κανένα δημοψήφισμα. Θεός φυλάξει! Σε ποια χώρα έγινε δημοψήφισμα για τέτοιο αντικείμενο;».


Κυρία Γιαννάκου θα σας πούμε εμείς σε ποιά χώρα έγινε δημοψήφισμα για "τέτοιο αντικείμενο":

Στην Ιρλανδία έγινε δημοψηφισμα για την αλλαγή του Κώδικος Ιθαγένειας το 2004.

Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ήταν 80% υπέρ της κατάργησης χορήγησης ιθαγένειας αυτομάτως, αφού η αυτόματη χορήγηση οδήγησε στο φαινόμενο του “τουρισμού ιθαγένειας”, όπου ζευγάρια μεταναστών έσπευδαν στην Ιρλανδία να γεννήσουν τα παιδιά τους, ώστε να αποκτήσουν ιθαγένεια Ευρωπαικής Ένωσης.

Επομένως, υπάρχει το πολιτικό προηγούμενο δημοψηφίσματος για την αλλαγή του Κώδικος Ιθαγένειας σε χώρα-μέλος της Ευρωπαικής Ένωσης.


http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/3801839.stm





1 comment:

Anonymous said...

Ειπε η Μαριορη η Εβραια τετοιο πραγμα; Ειστε σιγουροι;

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails