Thursday, June 3, 2010

Τουρκικό πολεμικό σκάφος στις ακτές του Ισραήλ, ανοικτά της Γάζας - Θα το βυθίσει το Ισραήλ;

Οπως λέει και ο Εβραίος Νόρμαν Φινκελστάϊν, το Ισραήλ είναι ένα θεότρελο κράτος που κυβερνάται απο ανθρώπους που πιστεύουν οτι είναι ο εκλεκτός λαός και οτι ο Θεός θα φέρει όλα τα έθνη στα πόδια τους για σκλάβους και για να τα σφάξουν.
Δεν θα διαφωνήσουμε καθόλου με τον Φινκελστάϊν. Αντίθετα θα προσθέσουμε ότι το 90% και πλέον των Εβραίων στο πλανήτη πιστεύουν οτι είναι ο "εκλεκτός λαός".
Οι Εβραίοι του Ισραήλ είναι αρκετά φανατικοί και τρελοί, ώστε να βυθίσουν το Τουρκικό πλοίο και όλα όσα φέρνουν ανθρωπιστική βοήθεια, με αποτέλεσμα τον κίνδυνο να ξεσπάσει ακόμη και 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος. 
Ισως τελικά με την συμπεριφορά τους αυτό επιδιώκουν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η είδηση απο το defencenet


Ένα τουρκικό πολεμικό σκάφος εντοπίστηκε από τους Ισραηλινούς να περιπολεί από χθες αργά τη νύχτα στην θαλάσσια περιοχή ανοικτά της Γάζας, πέραν των 12 ν.μ. δηλαδή δεν έχει εισέλθει στα ισραηλινά χωρικά ύδατα, ούτε δείχνει τέτοια πρόθεση, μέχρι στιγμής. Προφανώς περιμένει να συνοδεύσει τα δύο πλοία της οργάνωσης FREE GAZA, τα οποία κατευθύνονται στην περιοχή και θα βρίσκονται εκεί τις επόμενες ημέρες, ενώ αποτελεί και προπομπό της τουρκικής ναυτικής μοίρας της Μediterranean Sield.

Περιπολεί στο όριο των 12 ν.μ. και είναι σαφές ότι θέλει να δείξει στους Άραβες πως "Η ισλαμική Τουρκία είναι εδώ".

Η αποστολή τουρκικού πολεμικού πλοίου στην Γάζα, μία εξέλιξη την οποία πρώτο είχε μεταδώσει το defencenet.gr, μπορεί να έχει ανυπολόγιστες συνέπειες, αφού είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι τα τουρκικά σκάφη θα κτυπηθούν από το Ισραήλ, αν επιχειρήσουν να προστατέψουν τα σκάφη με τα εφόδια. Το ιρλανδέζικο φορτηγό MV Rachel Corrie, αναμένεται να φτάσει στην περιοχή αύριο το βράδυ ή το Σάββατο τα ξημερώματα.

Την είδηση την επιβεβαιώνει και το αμερικανικό ινστιτούτο STRATFOR:

TURKEY: PATROL SHIP CIRCLING NEAR GAZA COAST

According to a STRATFOR source, only a Turkish patrol ship is circling the area near the Gaza coast, but is not entering Israeli territorial waters. There is no sign of readiness on the part of the Turkish navy to provide escorts to aid ships making their way to the Gaza coast. The source indicated that the patrol ship is only in observation mode for the time being.

Το συγκεκριμένο πλοίο, ο τύπος και η κλάση του οποίου δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, αλλά δεν αποκλείεται να είναι και πυραυλάκατος ή κάποια από της γαλλικής ναυπήγησης, κορβέτες Τype A69, κλάσης που είναι γνωστή για τις "κρουαζιέρες" της στο Αιγαίο (βλέπε BAFRA, η οποία παρεπιπτόντως τώρα είναι δεμένη στην Μερσίνα).

Σήμερα ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας Τανέρ Γκιλντίζ ανακοίνωσε την ματαίωση της επέκτασης του αγωγού φυσικού αερίου Blue Stream και του σχεδιαζόμενου αγωγού μεταφοράς νερού στο Ισραήλ.



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

3 comments:

Anonymous said...

αυτά που με εντυπωσιάζουν στην υπόθεση αυτή είναι τα εξής δεδομένα (μέχρι στιγμής και μέχρι νεωτέρας)
1 ο μύθος της υποτιθέμενης υπεραποτελεσματικότητας της ισραηλινής αντικατασκοπείας που απέτυχε παταγωδώς να συλλέξει επαρκή στοιχεία για τη νηοπομπή και για τις προθέσεις αντίστασης των ακτιβιστών
2 ο μύθος της καθολικής χειραγώγησης των διεθνών μμε που υποτίθεται ότι ανήκουν σε εβραικά συμφέροντα σε ποσοστό 96 τοις εκατό με ...αποτέλεσμα η υπόθεση αυτή να έχει κάνει το γύρο του κόσμου καταφέροντας ισχυρό χτύπημα στο ίματζ του κράτους αυτού
3 η απύθμενη υποκρισία και η θρασυδειλία της τουρκίας που δεν διστάζει να σκοτώσει εν ψυχρώ έναν σολωμού που ήταν μόνος και του οποίου το μόνο όπλο ήταν ένα τσιγάρο στο στόμα και ταυτόχρονα να κατηγορεί το ισραήλ – που σημειωτέον αποτελεί ή αποτελούσε στρατηγικό στρατιωτικό της σύμμαχο- όταν αυτό κάνει το ίδιο απάναντι σε ακτιβιστές που έναν κάποιο μεγαλύτερο δυναμισμό –για να μη πω επιθετικότητα- το επέδειξαν με μαχαίρια και δοκάρια.
4 την εξαιρετικής σημασίας για τα εθνικά μας θέματα και κυριαρχικά διαιώματα δική μας αμνησία ως προς τα καμώματα της τουρκίας στη κύπρο και κοντοφθαλμοσύνη ή και αδιαφορία να εκμεταλλευτούμε ή έστω να προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τη ρίξη των σχέσεων τουρκίας-ισραήλ, φτάνοντας στο σημείο να διακόπτει το ΓΕΕΘΑ κοινή στρατιωτική άσκηση με το ισραήλ.
5 Kαι μιας και μιλάμε για αμνησία, επειδή αποδεδειγμένα έχουμε δηλώσει δεσμούς « αίματος» με τα σημιτικά «αδέρφια» μας τους παλαιστίνιους, τρεις λέξεις θα συμπληρώσω: city of poros.... - και διαβολική σύμπτωση, κι εκεί, τότε, 9 ήταν οι νεκροί κι ο ελληνικός τουρισμός 10ο θύμα...
Μου γυρνάνε τα άντερα να βλέπω κοινές ελληνικές και τουρκικές σημαίες να ανεμίζουν χαρωπά στο γαλάζιο της μεσογείου για το πρόβλημα ενός άλλου λαού που όποτε μπόρεσε, δάγκωσε το χέρι που το τάιζε....
Κι άντε να πούμε ότι εμείς οι έλληνες έχουμε ισχυρό αίσθημα του δικαίου, υποστηρίζουμε τους αδύνατους, μισούμε την κτηνωδία.... πού ήταν το πάθος μας, η αγανάκτηση κι ο αποτροπιασμός μας στη σομαλία; στη ρουάντα; στο θιβέτ; στο νταρφούρ; στον εμφύλιο του κογκό; στο δράμα της μύανμάρ; Εμ δεν έχουν γούστο αυτές οι περιοχές κι ας μετράνε εκατομμύρια θύματα... εκτός αν βρούμε ένα τρόπο να τα κρεμάσουμε στον εβραιοσιωνιστικό δάκτυλο...

I.Skouroliakos said...

«Δεν κηρύσσουμε πόλεμο για να συνοδεύουμε την ανθρωπιστική βοήθεια με το στόλο. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα» είπε χτες ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, 

Ο Ερντογάν στις χτεσινές δηλώσεις του είπε επίσης ότι ο εισαγγελέας στην Άγκυρα ζητά ήδη τις καταθέσεις των τραυματιών σημειώνοντας το εξής: «Θα χρησιμοποιήσουμε τα δικαιώματά μας στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου».

Ο Αρίντς τόνισε ότι η Τουρκία θα περιορίσει τις σχέσεις της στους τομείς της οικονομίας και της αμυντικής βιομηχανίας, αλλά ότι η διμερής συνεργασία δεν θα παγώσει εντελώς.

«Ένα κράτος δεν μπορεί να αγνοήσει εντελώς ένα κράτος του οποίου την ύπαρξη αναγνωρίζει», τόνισε ο Αρίντς.


Κάπου διάβασα την άποψη μερικών οτι θα γινόταν πολεμος. Με τον Ερντογάν; Δεν νομίζω. Απλά έχει ένα μουστάκι και λίγο βαρύ προφορά αυτό είναι όλο.
Μήπως κάνει και αυτός ποδήλατο όπως ο Γιωργάκης;
Έχουμε κάτι κουνιες στην γειτονιά γι'αυτο ρωτάω..!!!!

Ας αφήσουμε την Πλάκα όμως και μιλήσουμε σοβαρά, και αυτός νομίζω στο κόλπο είναι.Όπως όλοι
οι άλλοι.
Εκανε το τουρκοπαλικαρο στην αρχή και ελεγε πως οι Τούρκοι δεν είναι σαν τους αλλους!

Ερώτημα 1: σαν ποιους είναι δηλαδή;
Ερώτημα 2: μήπως οι άλλοι είναι εξωγήινοι;
Ερώτημα 3: μήπως τον καλεσε η μπιλντερμπεργκ και του είπε: εχουμε μάζεμα όλοι η παρέα, και εσυ πας να μας χαλασεις το πάρτι;

Κύριοι είναι απλό το θέμα, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ οι Τούρκοι να έκαναν πόλεμο με Εβραίους και μην πιστεύει κανείς τα σενάρια αυτά.

Έχω αρχίσει αμφισβητώντας την κάθε μου σκέψη στο ότι υπάρχει περίπτωση να γίνει σύντομα ο ελληνοτουρκικος πόλεμος σύμφωνα στα όσα έχω διαβάσει στην αποκάλυψη του Ιωάννη.

Πληροφοριακά,

Εν κρυπτώ Τούρκος διοικητής στη Λάρισα – Από τουρκική εφημερίδα η ανακοίνωση αντί του ΥΠΕΘΑ!

Επί έξι χρόνια μεθόδευαν την εκ περιτροπής κατάληψη της θέσης του διοικητή του CAOC-4 (Combined Air Operations Center) στη Λάρισα από Τούρκο ανώτατο αξιωματικό και σήμερα την αποδοχή της συμφωνίας από ελληνικής πλευράς, στη πρόσφατη σύνοδο της στρατιωτικής επιτροπής του ΝΑΤΟ, την αποκάλυψε τουρκική εθνικιστική εφημερίδα www.aksam.com.tr (σελίς 8)! Κατόπιν σχετικών ερωτήσεων των στρατιωτικών συντακτών αναγκάστηκε να το παραδεχθεί επίσημα το ΓΕΕΘΑ!

Επί έξι χρόνια μεθόδευαν την εκ περιτροπής κατάληψη της θέσης του διοικητή του CAOC-4 (Combined Air Operations Center) στη Λάρισα από Τούρκο ανώτατο αξιωματικό και σήμερα την αποδοχή της συμφωνίας από ελληνικής πλευράς, στη πρόσφατη σύνοδο της στρατιωτικής επιτροπής του ΝΑΤΟ, την αποκάλυψε τουρκική εθνικιστική εφημερίδα www.aksam.com.tr (σελίς 8)! Κατόπιν σχετικών ερωτήσεων των στρατιωτικών συντακτών αναγκάστηκε να το παραδεχθεί επίσημα το ΓΕΕΘΑ!

 Πάντως όπως αναφέρουν πληροφορίες του www.defencenet.gr οι αρχικές συζητήσεις για την πολυεθνική δομή ξεκίνησαν το 2003 από τον τότε Α/ΓΕΕΘΑ, στρατηγό Γεώργιο Αντωνακόπουλο, επί υπουργίας Γιάννου Παπαντωνίου.

Και εμείς ως λαός έχουμε εθνικηστικες αντιλήψεις ενώ οι κυβερνώντες σχεδιάζουν μόνοι τους τον διαμελισμό μας.

Υ.Γ 1: Αρχικά θα είναι η Θράκη.

Υ.Γ 2: Τα υπόλοιπα άλλη μέρα...

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Anonymous said...

Μισούμε την κτηνωδία...που ηταν παθος μας. Αλήθεια ανώνυμε έχουμε οι Έλληνες κτηνώδη ιστορία και δεν το ήξερα;Από που προκύπτει τούτο το καινούργιο;Το αληθές με την δολοφονία του Σολωμού γραφτηκε με ηρωικά γράμματα άλλά δεν θυσιάστηκες ούτε εσύ ούτε εγώ.Υπήρξε κάποιος νοήμων ,που να μην ένοιωσε ρίγος;Που να μην καταδίκασε τη βαρβαρότητα;Άλλο που ακόμη ψάχνουν τόπο να στηθεί η προτόμή.Μιλάμε για νοήμονες.Τα άλλα αληθινά που αναφέρεις δεν αναιρούν την δολοφονία από οπου κι αν προέρχεται.Έμαθες για το Νταρφούρ . Από που; απ΄το διαδίκτυο φαντάζομαι.Το τωρινό δεν μπορούσε να κρυφτεί. Εστω ότι δεν έπρεπε να κρυφτεί. Το θέμα είναι ο θάνατος. Οποιος τον σπέρνει καταδικάζεται τέλος.Τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις. Γιατί να τις κουβαλάς;

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails