Wednesday, June 9, 2010

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ;

Αυτή είναι η ερώτηση που πρέπει να απευθύνουμε συνεχώς προς τους δημοσιογράφους και τα μεγάλα κανάλια και να απαιτούμε να θέσουν το ερώτημα στους πολιτικούς και να υπάρξουν απαντήσεις με συγκεκριμένα στοιχεία.
Μας προκαλεί απίστευτη οργή το γεγονός οτι Ελληνες πρώην και νυν στελέχη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και των υπολοίπων υπερεθνικών οργανισμών (Παγκόσμια Τράπεζα, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών κτλ.), βγαίνουν καλεσμένοι καναλιών στην Ελλάδα και μιλάνε για την "κακοδιαχείριση" του ελληνικού κράτους και οτι φταίει οτι οι Ελληνες έμαθαν να ζουν με περισσότερα απο τις δυνατότητές τους.
Εμείς δεν είπαμε ποτε οχι στην αυτοκριτική. Δεν είπαμε ποτε όχι στο "Μετρον Αριστον". Υπάρχει διαφθορά στην Ελλάδα. Ολοι το γνωρίζουμε και το βλέπουμε καθημερινά.
Ομως είναι εξοργιστικό να μας λένε οτι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και οι υπόλοιποι υπερεθνικοί οργανισμοί είναι "ευεργετικοί" και έχουν ως στόχο την καλυτέρευση των οικονομικών των Εθνών του πλανήτη. 
Οι οργανισμοί αυτοί δημιουργήθηκαν ξεκάθαρα για να προωθηθεί η Παγκόσμια Κυβέρνηση. 
Είναι ενάντια στα έθνη-κράτη. 
Εμείς σαν Ελληνες υπάρχουμε εδω και δεκάδες χιλιάδες χρόνια. Εδω και 5000 χρόνια συνεχώς συρρικνωνόμαστε και εξασθενούμε λόγω των επιθέσεων που έχει δεχθεί ο ελληνισμός. 
Ο ελληνισμός διάλεξε το δρόμο του πόνου και της δικαιοσύνης απέναντι στα άλλα έθνη. 
Δεν είμαστε όμως και ηλίθιοι.
Το κρίσιμο ερώτημα λοιπόν που πρέπει με παρεμβάσεις μας στα κανάλια να αναγκάσουμε όλους τους δημοσιογράφους να θέσουν είναι:
"ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ;"
Και όταν λέμε σε ποιούς, εννοούμε με λεπτομερή στοιχεία. Με ονόματα "τραπεζικών οίκων".
Είναι δικαίωμά μας να ξέρουμε σε ποιούς χρωστάμε και σκόπιμα το "σύστημα" μας το αποκρύπτει.
Σηκώστε λοιπόν εσείς οι χιλιάδες που γνωρίζετε τι παίζεται, το τηλέφωνο και θέστε το ερώτημα σε live εκπομπές και σε δημοσιογράφους. Να τους αναγκάσουμε να απαντήσουν. Να μάθει ο ελληνικός λαός με τι όρος και απο ποιούς δανειστήκαμε. Με ονόματα και όχι γενικά και αόριστα απο "αγορές".
Μην ξεχνάτε οτι όλα τα κράτη χρωστούν. Η Αμερική χρωστάει 13 τρισ. δολάρια. Η Γερμανία 8 τρισ. δολάρια. Ακόμη και η Κίνα και η Ρωσία χρωστούν.
Περιμένουμε να μας πείτε τι σας απάντησαν και τι αποτέλεσμα είχαν οι παρεμβάσεις σας....
ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

7 comments:

Anonymous said...

...Οτι και να κανουν.....δεν θα μας καταβαλλουν....50 τοκογλυφοι ειναι εξω,και η....υποταγμενη εις ...αυτους βουλη των 300και τα αφεντικα τους μεσα ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΘΛΙΨΟΥΜΕ,ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ,ΟΠΩΣ ΤΟ 1940,1922,1912-13,1897,1821,ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΠΕΡΣΟΜΗΔΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ . ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Anonymous said...

Μα ειναι τοσο απολυτη η εξαρτηση των ΜΜΕ απο τα κεντρα εξουσιας;

Παρακολουθω σε καθημερινη βαση το ΅Καλλημερα Ελλαδα΅ που, σαν Ελληνας της διασπορας, μας κραταει σε επαφη με τα τεκταινομενα στην Πατριδα μας..

Ουτε μια φορα, δεν αναφερθηκαν στην λεσχη Μπιλτενμπεργκ, σε ποιους λαμβανουν μερος στις συνεδριασεις της, τι λεγεται σ¨ αυτες, και ποιους σκοπους εξυπηρετει αυτη η συναξη, τραπεζιτων, δισεκατομυριουχων, εστεμενων, μεγαλομασωνων και υπαληλων τους απ¨ολες τις χωρες;

Ειναι λοιπον τοσο ασημαντη αυτη η λεσχη που ο κ. Παπαδακης θεωρει αναξια αναφορας στο προγραμμα του, η του εχουν απαγορευσει να αναφερθει στο θεμα;... για να μην πω τιποτα χειροτερο, οτι θελητα η αθελητα γινεται οργανο της παραπληροφορησης και συσκοτησης των γεγονοτων που επηρεαζουν την ζωη μας αμεσα;

Ειμαι παρανοικος;

Εξηγηστε μου κ. Παπαδακη, κι αν κανω λαθος θα σας ζητησω συγνωμη.

Α. Κ.

Anonymous said...

και πως ακριβως θα γινει αυτη η επανασταση ρε παιδια?
δεν κανω πλακα....
υπαρχει κατι που ,μπορουμε να κανουμε?
καποιος..... βοηθεια....

Anonymous said...

και πως θα γινει αυτη η επανασταση ρε παιδια?
δεν ρωταω για πλακα....
υπαρχει κανα σχεδιο? κατι να κανουμε?
καποιος.....βοηθεια....

jello biafra said...

και πως θα γινει αυτη η επανασταση ρε παιδια?
δεν κανω πλακα......
υπαρχει καποιο σχεδιο? καποια λυση?
καποιος..... βοηθεια....

Anonymous said...

Καλημέρα

I.Skouroliakos said...

Δίχως να θέλω να θηξω καμία άποψη και χωρίς να θέλω να βρεθώ σε αντιπαράθεση με κανέναν θα ήθελα να εκφράσω το δικό μου σχόλιο.

Η λέξη επανάσταση είναι βαρειά κουβέντα. Εύκολα τοποθετητε από μια μάζα ανθρώπων που τους κυριεύει ο φόβος του αύριο αλλά δύσκολα φαίνεται στην πράξη.

Να κάνει επανάσταση ποιος; Οι νέοι που έχουν χαθεί στον κόσμο του Ίντερνετ και του νεοτερισμου;
Οι φοιτητές των πανεπιστημιων που ακόμα και τώρα με τα όσα έχουν συμβεί, κινούν ελεύθερα της απόψεις τους υπέρ των κομμάτων που τελικά τους γύρισαν την
πλάτη;
Οι παλιοί που ένα μεγάλος μέρος κάνουν αυτό που θεωρητικά πρέπει για μια κίνηση εντυπωσιασμού και τίποτα παραπάνω;
Η ΓΣΕΕ που όπως έχω δηλώσει ξανά σε σχετικό άρθρο μου είναι υπέρ των κυβερνήσεων;
Του ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ που χαθηκαν στα άδυτα της αβυσσου;
Οι εμείς που μιλάμε μέσω blog; Η απάντηση θα δυσαρεστησει κάποιους και λυπάμαι που το δηλώνω αλλά είναι η αλήθεια. Κανείς δεν πρόκειται να κάνει.
Πέσαμε σε στον ιστό της αράχνης κυρίες και κύριοι και κανείς πραγματικά δεν ξέρει αν θα μας φάει η αραχνη η κάποιο άλλο εντομο. Λυπουμενος των γεγονότων που όλοι βλέπουμε και καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε θα ήθελα να πω ότι ίσως θα έπρεπε να είχα την δύναμη να γυρίσω τον χρόνο πίσω. Όχι ότι θα άλλαζαν τα δεδομένα, αλλά δεν θα άφηνα να έρθουν στην ζωή τα 3 μικρά παιδιά μου που δεν γνωρίζω αν αύριο θα είμαι σε θέση να τους προσφέρω τα απαραίτητα. Η θέση μου στην τράπεζα πλήττεται άμεσα από την διεθνή συγκυρία και δυστυχος σε λίγο δεν θα υπάρχει λόγος ύπαρξης της θέσης μου.

Τέλος θα ήθελα να εκφράσω το πιστεύω μου αναφερωντας ότι πλέον Μονο η δύναμη του Θεού θα μπορούσε να ανατρέψει όσα μας περιμένουν στην συνέχεια. Άσχετα με το που κλείνει ο καθένας με το θρησκευτικο πιστεύω του, ας κάνει μια προσευχή να μας βοηθήσει η θεία δύναμη.

Υ.Γ: ελπίζω μην κούρασα με σύνταξη της άποψης μου.

Με εκτίμηση προς όλους,
Γ.Σ
banking advisor.
I hope the Muslim friend not to come into conflict in what I wrote.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails