Wednesday, May 11, 2011

Ακόμη ένας Ελληνας δολοφονήθηκε απο λαθρομετανάστες! - Ηθικοί αυτουργοί ΠΑΣΟΚ και μεγαλοδημοσιογράφοι

ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ  ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σ.Α: Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα ο Ελληνας δεν θα φαντάζονταν πριν 10 χρόνια τις σκηνές που διαδραματίζονται καθημερινά στην Ελλάδα. Οι λαθρομετανάστες κυριολεκτικά τρομοκρατούν τον ελληνικό πληθυσμό έχοντας την κάλυψη της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και της αστυνομίας.


Το τελευταίο τραγικότατο περιστατικό ήταν η δολοφονία Μανώλη Κάνταρη που δολοφονήθηκε άγρια απο λαθρομετανάστες στο κέντρο της Αθήνας για να του κλέψουν την κάμερα με την οποία σχεδίαζε να καταγράψει την γέννηση του παιδιού του.






Ποιά ήταν η αντίδραση της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ; Να στείλει άμεσα διμοιρίες ΜΑΤ για να καταστείλουν τις μαζικές διαμαρτυρίες κατοίκων της περιοχής και να προστατέψουν τους λαθρομετανάστες.





Ταυτόχρονα τα εβραιοκρατούμενα ΜΜΕ παρουσιάζουν τους εξοργισμένους Ελληνες σαν "ακροδεξιούς" και δεν λένε κουβέντα για το γεγονός ότι η ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας οφείλεται στους λαθρομετανάστες.


Αυτό λέγεται "ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" κύριοι του ΠΑΣΟΚ και των μεγάλων καναλιών. Μας αποδεικνύετε ακόμη μια φορά ότι το κράτος δεν είναι ελληνικό αλλά κρυπτο-ιουδαϊκό


Γιατί πως γίνεται ένα κράτος που αγαπάει τους πολίτες του , να αφήνει ξένους να εισβάλλουν μαζικά και να τρομοκρατούν τους πολίτες του, προστατεύοντας ταυτόχρονα τους ξένους εισβολείς;


ΠΗΓΗ

2 comments:

Anonymous said...

Δε παει αλλο τρυπησαμε και τον πατο.ποιοι ανοιξαν τα συνορα΄? μητσοτακης σαμαρας ποιοι συνεχιζουν το εγκλημα πασοκ-νδ-αναρχοκουμμουνιστοσυριζαοι,ανταρσυα και το κακο συναπαντημα.η σταδιακη πληθυσμιακη αλλαγη αποτελει εγκλημα κατα της ανθρωποτητος.γιατι διαμαρτυρονται για τον εποικισμο της Κυπρου? τα ιδια και χειροτερα γινονται και εδω.Καιρος να παρουμε την πατριδα μας στη φυλαξη μας.

Anonymous said...

sumfono alla den prepei na ginoume xeimaros kai opoion parei o xaros!
den einai oloi i metanastes idioi opws kai oloi oi aristeroi den einai oloi idioi opws kai oloi oi deksioi den einai oloi idioi. konteuoume na pesoume stin pagida pou mas ftaksane...8eloun na exoume emfulio i estw kapoio episodeio me metanastes. uparxei pantws tropos na min ginoun xideotites.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails