Tuesday, May 17, 2011

Ετσι ξεριζώνουν οι Εβραίοι τους Παλαιστίνιους απο τα σπίτια τους - Οι μεγαλοδημοσιογράφοι συνεχίζουν το έγκλημα κατα της ανθρωπότητας!

Τα μεγάλα κανάλια και οι μεγαλοδημοσιογράφοι που δεν λένε κουβέντα για τα εγκλήματα του Ισραήλ εναντίον των Παλαιστινίων διαπράττουν τεράστιο έγκλημα ενάντια στην ανθρωπότητα και για αυτό πρέπει να δικαστούν.

Δείτε με προσοχή τα βίντεο που ακολουθούν.

Ο ισραηλινός στρατός και η αστυνομία καταπατώντας κάθε διεθνή νομοθεσία για ανθρώπινα δικαιώματα γκρεμίζει με μπουλντόζες τα σπίτια των Παλαιστινίων και αφήνει μικρά παιδιά στην έρημο χωρίς φαϊ και νερό.

Οι Ισραηλινοί προκειμένου να τσακίσουν το ηθικό των Παλαιστινίων και να τους εκδιώξουν οριστικά απο τα σπίτια τους, αφού τους γκρεμίσουν τα σπίτια πάνε και τους πετούν χειροβομβίδες κρότου λάμψης και δακρυγόνα.

Σε ένα βίντεο βλέπουμε ισραηλινές μπουλντόζες και JCB να γκρεμίζουν δεξαμενές νερού των Παλαιστινίων και να χώνουν τα πηγάδια τους, ώστε οι Παλαιστίνιοι να μην βρίσκουν ούτε νερό να πιούν.

Όλες αυτές οι απάνθρωπες πράξεις του Ισραήλ πραγματοποιούνται κάτω απο την απειλή των όπλων και όπως έχουμε δει και στο παρελθόν με χρήση κάθε είδους βίας.

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι απελαύνονται απο τα ίδια τους τα σπίτια...

Είναι ντροπή για κάθε άνθρωπο του πλανήτη που βλέπει αυτές τις εικόνες να σιωπά και να μην ζητά την άμεση καταδίκη του εβραϊκού κράτους.

Οι Παλαιστίνιοι δεν μπορούν να ζήσουν στην ίδια τους την πατρίδα χάρις στην εγκληματική αδιαφορία όλων μας και ειδικότερα των δημοσιογράφων των μεγάλων καναλιών. Θα έπρεπε να δείχνουν τις σκηνές αυτές καθημερινά για να σταματήσουν τα εβραϊκά εγκλήματα.
Όμως η σιωπή τους αποδεικνύει αυτό που λέμε απο την αρχή της λειτουργίας του ιστολογίου μας.

Οτι οι μεγαλοδημοσιογράφοι δεν είναι τίποτε άλλο απο διανοούμενες πόρνες των Εβραιοσιωνιστών στους οποίους ανήκουν τα μεγάλα ΜΜΕ.

Οι μεγαλοδημοσιογράφοι πληρώνονται αδρά για να μην προβάλλουν ακριβώς τέτοιες σκηνές και να κρατούν την ανθρωπότητα σε άγνοια...




1 comment:

Ἕνας ἁμαρτοποιός said...

Ἀλήθεια, τί λένε δι᾿ όλ' αὐτὰ οἱ ἀριστερίζοντες τῆς Ελλάδος;
Ἡ ὐποκρισία τῶν καναλιῶν πάντως ἔχει ξεπεράσει ὄντως κάθε ὅριο.
Δυστυχῶς ὀ ἁπλὸς κοσμάκης, κι ἐκεῖ φυσικὰ πατοῦν, δὲν μπορεῖ νὰ δῇ τὸ κάθε κανάλι ὡς ἰδιωτικὸ μαγαζάκι ποὺ ἐξυπηρεῖ συγκεκριμένα ἰδιωτικὰ συμφέροντα.
Τὸ πρόβλημα εἶναι ὅτι μέχρι νὰ ξυπνήση τὸ ψευδορωμαίικο θὰ τοῦ ἔχουν περάσει ἤδη ἀλυσίδες, ἔτσι ὅπως πάει τὸ πρᾶγμα.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails