Friday, August 31, 2012

Ποιοί στοχοποιούν τον Πούτιν;


Ποιά είναι η πνευματική ηγεσία πίσω απο τον ηγέτη της Ρωσίας και ποιοί υπονομεύουν την ανάκαμψη της Ρωσίας;

Την τελευταία 10ετία η Ρωσία έχει παρουσιάσει μια πρωτοφανή ανάκαμψη σε όλους τους τομείς. Για να γίνει όλη αυτή η προσπάθεια πρώτα απ' όλα χρειάστηκε μια πνευματική ηγεσία που είχε όραμα και έθεσε τους στόχους και της επιδιώξεις της πολιτικής ηγεσίας της Ρωσίας.

Το εξώφυλλο του εβραϊκών συμφερόντων περιοδικού Time με τον Πούτιν. Το περιοδικό όπως και τα άλλα εβραιοκρατούμενα ΜΜΕ στις ΗΠΑ και τον Δυτικό Κόσμο έχει ασκήσει κριτική στην ηγεσία της Ρωσίας πολλές φορές παρουσιάζοντας τον Πούτιν σαν υπέρμαχο της Απολυταρχίας.

Μέχρι σήμερα κανείς δεν είχε ασχοληθεί σοβαρά με το ποιοί βρίσκονται πίσω απο το "φαινόμενο" Πούτιν.

Πρόσφατα εμφανίσθηκαν κάποιοι "μυστηριώδεις"..
αρθρογράφοι και ιδρύματα τα οποία άσκησαν κριτική στην ιδεολογία της Ρωσικής πολιτικής χαρακτηρίζοντάς την ιμπεριαλιστική και αυταρχική.

Σε συνδυασμό με την κριτική αυτή κινήματα εμφανίσθηκαν στην Ρωσία που υποτίθεται οτι αγωνίζονται για τις ελευθερίες του Ρωσικού λαού, ο οποίος δήθεν υποφέρει απο τον αυταρχισμό της ηγεσίας του Πούτιν και του κόμματός του.

Ο άνθρωπος που στοχοποιήθηκε σαν "μέντορας" του Πούτιν ήταν ο Aleksandr Dugin, ο οποίος σύμφωνα με τους επικριτές του έχει γράψει κάποια βιβλία, 16 τον αριθμό και μέσα απο αυτά προωθεί την Ρωσική Αυτοκρατορία, τον ιμπεριαλισμό της Ρωσίας έναντι των άλλων γειτονικών χωρών και την έχθρα των Ρώσων εναντίον της Δύσης.

Ο Aleksandr Dugin

Αν ρίξουμε όμως μια προσεκτική ματιά στο ποιοί είναι αυτοί οι επικριτές του Πούτιν και της πνευματικής ηγεσίας της Ρωσίας ανακαλύπτουμε οτι δεν είναι άλλοι απο τους φίλους μας τους "περιούσιους".

Ένας απο αυτούς είναι ο Yigal Liverant (σ.σ:είναι μεταφραστής και υποψήφιος M.A. στο πανεπιστήμιο Cohn για την Ιστορία και την Φιλοσοφία της Επιστήμης και των Ιδεών στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ). Η γλώσσα που χρησιμοποιεί ο Liverant εναντίον του "μέντρορα" του Πούτιν μοιάζει πολύ με την γλώσσα που χρησιμοποιούν οι ΜΚΟ στη Ρωσία και τα εβραιοκρατούμενα ΜΜΕ της Δύσης.

Ο Liverant. Στοχοποιεί τον Dugin μέσω του Ιδρύματος Shalem στο Ισραήλ

Όπως φαίνεται τόσο ο Πούτιν όσο και ο "μέντοράς"(Σ.Α:Όχι ακριβώς μέντοράς του αλλά ένας που απλώς τον επηρέασε όπως φαίνεται απο τις πολιτικές που ακολουθεί και δεν είναι σε άμεση επαφή με τον Πούτιν.Σε κάποιες πολιτικές της Ρωσίας διαφωνούν μάλιστα) του δεν είναι αρεστοί στον Διεθνή Σιωνισμό καθώς ακόμη ένας Εβραίος που έζησε στην Σοβιετική Ένωση, ο Isaiah Berlin, ήταν μεγάλος πολέμιος του Dugin. 

Ο Isaiah Berlin

Ο Isaiah Berlin δεν ήταν ένας τυχαίος άνθρωπος στην Λιθουανία. Ήταν το μοναδικό παιδί που επέζησε από μια πλούσια εβραϊκή οικογένεια. Ο πατέρας του ο Mendel Berlin ήταν ένας βιομήχανος ξυλείας και απευθείας απόγονος του Shneur Zalman(ιδρυτής του ρατσιστικού και φανατικού Chabad Hasidism. Κίνημα στο οποίο ανήκουν οι ποιοι φανατικοί ραββίνοι εκτός Ισραήλ). Παρόλο που οι ιδέες του ήταν ίδιες με αυτές των φανατικών Εβραίων Σιωνιστών, υπερεθνικιστών δηλαδή, αυτός διάδιδε στους Ευρωπαίους φιλελευθερισμό και πολυφωνία, ασκώντας σκληρή κριτική στον Dugin και τις ιδέες του.


Πως είναι δυνατόν οι Εβραίοι του Ισραήλ να μιλούν για «ιμπεριαλισμό» και «ρατσισμό» την ώρα που το Ισραήλ είναι το ποιο ρατσιστικό κράτος σε όλο το πλανήτη;

Δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι οι Εβραίοι νοιάζονται για το ποιοι είναι οι μέντορες και οι σύμβουλοι των πρωθυπουργών κάθε χώρας; Γιατί να ερευνούν σε τόσο βάθος οι Εβραίοι το ποιος συμβουλεύει ποιόν και να ασκούν έντονη κριτική σε όποιους διαφωνούν με τα συμφέροντά τους;

Πρέπει να θυμίσουμε ότι στην Γερμανία και σε Δυτικές Χώρες που ελέγχονται απο τον Διεθνή Σιωνισμό και η λεκτική ακόμη αμφισβήτηση και έρευνα του γεγονότος ότι πέθαναν 6.000.000 Εβραίοι στο Ολοκαύτωμα αποτελεί έγκλημα. Μόνο τον τελευταίο χρόνο 11.000 Γερμανοί σύρθηκαν στα δικαστήρια με βάση αυτό το νόμο, ενώ τα τελευταία χρόνια έχουν συρθεί στα δικαστήρια συνολικά 250.000 Γερμανοί.

Όπως καταλαβαίνετε τα Σιωνιστικά καθεστώτα μπορούν να συγκριθούν μόνο με τα Σταλινικά ή τα Μαοϊκά καθεστώτα.

Φυσικά κατηγορούν τον Πούτιν για απολυταρχία και εννοούν το οτι ο Πούτιν παίρνει αποφάσεις χωρίς να υπακούει στους Εβραίους Τραπεζίτες.

Πίσω απο την ενορχήστρωση της επίθεσης των "Pussy Riot" βρίσκονται αυτοί οι Εβραίοι Τραπεζίτες. Έχουν μετατρέψει τον Δυτικό Κόσμο σε ένα αστυνομοκρατούμενο κράτος για να προωθήσουν το Παγκόσμιο Σιωνιστικό Κράτος που ονειρεύονται.

Το συγκρότημα Pussy Riot μέσα στην Εκκλησία στην Ρωσία όπου διαμαρτυρήθηκαν υποτίθεται ενάντια στην πολιτική του Πούτιν. Φανταστείτε τι θα γινόταν αν ένα συγκρότημα Χριστιανικό έκανε το ίδιο μέσα σε μια Συναγωγή διαμαρτυρόμενη για τον ρατσισμό του Ταλμούδ ή την πολιτική των Εβραίων Τραπεζιτών της Wall Street. Τότε όλοι θα μιλούσαν για βεβήλωση της Συναγωγής.. 

Ας μην πέφτουμε λοιπόν θύματα των Σιωνιστικών ΜΜΕ της Ευρώπης, των ΗΠΑ και της Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης τις παλαιότερες αναρτήσεις μας για το "ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ;" και "ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;"

4 comments:

Anonymous said...

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΩΗΝ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ KGB! ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. ΑΠΛΩΣ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΑΧΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ.

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Φίλε μου πρέπει να στηρίζουμε αυτά που γράφουμε με στοιχεία.. Αν έχεις στοιχεία που υποστηρίζουν αυτά που λές σε παρακαλούμε να τα παραθέσεις για να βοηθήσεις και εμάς..

Anonymous said...

ΑΝ ΕΙΧΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ. ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ. ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ... ΠΟΥΤΙΝ=KGB=ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ=ΜΑΣΟΝΙΑ=ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ...

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ. ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο 3ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ...

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Ίσως έχεις δίκιο.. Αλλά η λογική βασίζεται σε στοιχεία.. Αλλιώς είναι απλά υπόθεση..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails