Saturday, November 17, 2012

Πακιστανός βασάνισε και σκότωσε Έλληνα στην Κρήτη! Συνελήφθη απο την αστυνομία

φωτο-αρχείου
Από την πρώτη στιγμή, η αστυνομία έστρεψε τις έρευνες στον 26χρονο Πακιστανό, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, έχει συλληφθεί.
Ο δολοφόνος συνελήφθη στο ΚΤΕΛ την ώρα που προσπαθούσε να φύγει από την πόλη της Ιεράπετρας και αργότερα ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του στην Αστυνομία.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,ο Πακιστανός λίγο πριν γίνει το φρικτό έγκλημα είχε καυγαδίσει με το θύμα γιατί είχε οικονομικές διαφορές μαζί του.

Αργότερα, βρέθηκε νεκρός απ' το γιο του, με μια σακούλα στο κεφάλι κοντά στο φράγμα Μπραμιανών. Ο δράστης πριν βάλει στο θύμα τη σακούλα στο κεφάλι -την οποία έδεσε με κορδόνι γύρω από το λαιμό του- τον χτύπησε με αιχμηρό αντικείμενο ενώ τον βασάνισε, βγάζοντάς του κάποια δόντια!
 Ο 60χρόνος έμενε στο χωριό Στόμιο και διατηρούσε θερμοκήπιο κοντά στο φράγμα Μπραμιανών, στο οποίο είχε και αλλοδαπούς εργάτες. Συνολικά,μέχρι στιγμής, για την υπόθεση έχουν γίνει 8 προσαγωγές.Στο χωριό επικρατεί αναβρασμός ενώ κάτοικοι, είχαν πάει για να διαμαρτυρηθούν έξω από το Αστυνομικό τμήμα όπου γίνονται προσαγωγές υπόπτων.

http://www.eglimatikotita.gr/2012/11/26_17.html

1 comment:

Anonymous said...

Πάρτε τους σπίτι σας ΚΟΥΦΑΛΕΣ!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails