Sunday, November 4, 2012

Πρέβεζα: Αλλοδαπός επιδειξίας παρενόχλησε νεαρή κοπέλα!!!


Τον τρόμο έζησε μια νεαρή κοπέλα σήμερα το απόγευμα στον Παντοκράτορα στην Πρέβεζα όταν δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από έναν αλλοδαπό. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Pamepreveza.gr ένας αλλοδαπός παρενόχλησε την κοπέλα με σεξουαλικές προτάσεις ενώ δεν έμεινε μόνο εκεί αλλά κατέβασε το παντελόνι του επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα. Η κοπέλα βρίσκονταν το απόγευμα σε παραλία στον Παντοκράτορα στην Πρέβεζα περιμένοντας τον φίλο της ο οποίος έκανε ψαροντούφεκο στη θάλασσα. Ξαφνικά την πλησιάζει ένας αλλοδαπός και την ρωτά τι κάνει εκεί…
Η κοπέλα έντρομη πήρε την τσάντα της και άρχισε να απομακρύνεται , ο αλλοδαπός συνέχισε να της κάνει ανήθικες προτάσεις ενώ δεν δίστασε να κατεβάσει και το παντελόνι του επιδεικνύοντας το μόριό του και να αρχίσει να αυνανίζεται… Η κοπέλα όταν είδε ότι τα πράγματα ζόριζαν άρχισε να τρέχει ενώ ταυτόχρονα ειδοποίησε με το κινητό της τηλέφωνο μια φίλη της.

Ο αλλοδαπός βλέποντας την κίνηση αυτή της νεαρής τράπηκε σε φυγή ενώ σε λίγα λεπτά έφτασαν φίλοι της κοπέλας οι οποίοι αναζήτησαν στην περιοχή τον αλλοδαπό χωρίς αποτέλεσμα. Το περιστατικό μαρτυρά ότι πλέον μερικοί δεν υπολογίζουν και δε σέβονται τίποτε, λαμβάνοντας υπ’ όψη μας και το προ εβδομάδων περιστατικό με έναν Πακιστανό ο οποίος παρενόχλησε μέσα σε μια ώρα 7 κορίτσια και μάλιστα στο κέντρο της Πρέβεζας. Η κατάσταση αρχίζει και λαμβάνει ανησυχητικές διαστάσεις στην μικρή και ήσυχη κατά τα άλλα πόλη μας.

 pamepreveza.gr 
http://www.eglimatikotita.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails