Thursday, March 21, 2013

Με 15.000 ευρώ εγγύηση αφέθηκε ελεύθερος Αλβανός μεγαλέμπορος ναρκωτικών!


«Καθάρισε» με μια εγγύηση ύψους 15.000 ευρώ και μια τυπική παρουσία στο τμήμα της γειτονιάς του, ένας Αλβανός μεγαλέμπορος ναρκωτικών που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στην Πάτρα! Με αυτούς τους όρους τον άφησαν ελεύθερο εισαγγελέας και ανακριτής, κάνοντας έξαλλους τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών!

Ο 32χρονος κατηγορούμενος είχε συλληφθεί στις 16 Μαρτίου ενώ πωλούσε πέντε γραμμάρια κοκαΐνης σε έναν 22χρονο ομοεθνή του, αλλά στο σπίτι, το αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα του που χρησιμοποιούσε ως «καβάντζες» είχαν βρεθεί δέκα συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 45,19 γραμμαρίων, τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους τριών κιλών και 235 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα κοκαΐνης. Όμως, αντί να προφυλακιστεί, ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος να… συνεχίσει τις «δουλειές» του!
Επίσης με 95 ναρκωτικά χάπια για τα οποία απαιτείται ιατρική συνταγή που δεν διέθετε, συνελήφθη ενώ περπατούσε στον Άγιο Κωνσταντίνο Αρκαδίας ένας 28χρονος Έλληνας, ο οποίος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Τρίπολης για κατοχή ναρκωτικών.
Έρευνα στο σπίτι ενός 30χρονου υπόπτου για διακίνηση ναρκωτικών στα Χανιά έκαναν οι άνδρες της Ασφάλειας και βρήκαν 45 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας. Ο 30χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails