Sunday, March 31, 2013

Η αγιοποίηση του Πάπα Ιωάννη Παύλου Β΄ ως αποτέλεσμα της εβραϊκής διείσδυσης στο Βατικανό!


ΕΝΑΣ ΑΓΙΟΣ…ΦΡΑΝΚΙΣΤΗΣ

Γράφει ο Ιωάννης  Αυξεντίου             
           
Adam Mickiewicz
Ζούμε σε μια εποχή που πλέον όλα είναι δυνατά. Σε λίγο καιρό, στους δρόμους των ευρωπαϊκών πόλεων θα συναντάμε παιδιά που θα τα κρατά από το χέρι ο πατέρας τους και….ο πατέρας μάννα τους! Το μόνο λοιπόν που έμεινε να δούμε, είναι ένα καθολικό άγιο, οποίος στην πραγματικότητα ήταν εβραίος… Φρανκιστής: Αναφέρομαι στον Πάπα  Ιωάννη-Παύλο Β΄, που έχουν στα σκαριά την αγιοποίησή του. Οι Φρανκιστές, δηλαδή οι ντονμέδες της Ευρώπης, ήταν Iουδαίοι και  οπαδοί ενός εξτρεμιστικού γνωστικισμού, οι οποίοι βαφτίστηκαν χριστιανοί, κυρίως καθολικοί, έτσι ώστε να μπορέσουν να διεισδύσουν  μέσα στους θεσμούς των καθολικών χωρών και να τους αλώσουν εκ των έσω. Αυτή η ιουδαϊκή γνωστική σέκτα λοιπόν, ανέπτυξε ιδιαίτερη δραστηριότητα στην Πολωνία. Ο Ιταλός δημοσιογράφος M.Βlondet γράφει: «Πολλοί φρανκιστές διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση του ιδιότυπου Πολωνικού εθνικισμού. Ο εθνικός ποιητής της Πολωνίας Adam Mickiewicz (1798-1855) που τόσο αγαπούσε ο Πάπας Ιωάννης Παύλος Β΄, ήταν ένας Φρανκιστής. (Σημ. δική μου: δηλαδή δεν είμαστε οι μόνοι που έχουμε ιουδαίο εθνικό ποιητή [Δ.Σολωμό].) Ο Adam Mickiewicz λοιπόν, Καθολικός στα λόγια, ήταν φίλος του G.Mazzini  με τον οποίο έλαβε μέρος στην μασονική επιχείρηση που έδιωξε από την Ρώμη τον Πάπα Πίο Θ΄ το 1849. Ο Mickiewicz πέθανε στη Κωνσταντινούπολη ενώ προσπαθούσε να φτιάξει μια λεγεώνα για να απελευθερώσει την Ιερουσαλήμ.» 

Ο Πάπας Ιωάννης Παύλος Β' μαζί με τον ραββίνο της Ρώμης
Και τώρα ας έλθουμε  στο Πάπα Ιωάννη Παύλο Β΄: Όπως αναφέρει ο Ιουδαίος ιστορικός Yaakov Wise συγκέντρωσε πολλά στοιχεία που δείχνουν ότι το όνομα της μητέρας του Karol Wojtyla ήταν το εβραίκό (yiddish) Katz το οποίο το Πωλονοποίησε σε Kaczorowski και βαφτίστηκε χριστιανή. Επίσης η γιαγιά τού Wojtyla είχε το συνηθισμένο εβραϊκό επείθετο Marianna Scholz  (Schulze, Schultz). Όμως αυτό που ενισχύει περισότερο τις υποψίες, είναι το γεγονός ότι το 1940 κρύφτηκε για μην τον βρουν οι εθνικοσοσιαλιστές, κάτι που δεν θα είχε λογο να το  κανει αν ήταν καθαρός Πολωνός. Ο Yaakov Wise επιβεβαιώνει την εβραϊκή καταγωγή του Ιωάννη Παύλου Β΄, λέγοντας: «Ως εβραίος ιστορικός, έχω πρόσβαση σε πληροφορίες που είναι  κλειστές για άλλους ιστορικούς...». Αυτό όμως που κίνησε ιδίαιτερα την προσοχή στον καθολικό δημοσιογράφο M.Βlondet, έμπειρο όσον αφορά την τρόπο έκφρασης των καθολικών ιερωμένων, είναι μία αινιγματική φράση που είχε γράψει ο Ιωάννης Παύλος Β΄: «Ο εβραϊκός λαός σταυρώνεται εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια»· προσέξτε, όχι «διώκεται», αλλά σταυρώνεται· δηλαδή όπως ο Χριστός. Και όχι, για παράδειγμα ,για τρεις χιλιάδες χρόνια, αλλά για δύο χιλιάδες χρόνια, δηλαδή: Σταυρώνεται εξαιτίας της ύπαρξης του χριστιανισμού. Μετά από όλα αυτά, πώς να τελειώσουμε; Άντε, βοήθειά μαςο...άγιος.


Σημείωηση Αντιπληφόρησης: Συνδυάστε το παρόν άρθρο του Θεόδοτου με το άρθρο του Κόκκινου Ουρανού, που μιλάει για το ίδιο θέμα ...

1 comment:

Δεν Τρώμε Κουτόχορτο said...

Επιτρέψτε μου σας παρακαλώ, κε ιστολόγε, ένα σχόλιο για το ιστολόγιο Θεόδοτος. Ναί μεν ανεβάζουν «αντισιωνιστικά» υποτίθεται άρθρα, αλλά πώς να εξηγήσει κανείς αυτό:

Σε ανάρτηση του Ιστολογίου «Θεόδοτος», σε άρθρο του Ι.Αυξεντίου ( http://theodotus.blogspot.gr/2013/03/blog-post_30.html ) διάβασα έκπληκτος ότι Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΟΙΗΤΗΣ Διονύσιος Σολωμός είναι ΕΒΡΑΙΟΣ! Στα σχόλια αυτής της ανάρτησης, κάποιοι απέρριψαν αυτή την άποψη, και δήλωσαν ότι δεν το δέχονται. Προς μεγάλη μου έκπληξη, ο «Θεόδοτος» αλλά και ο αρθρογράφος Alex Synodinos με μεγάλο ζήλο, όχι μόνο ΕΠΕΜΕΝΑΝ ότι ο Δ.Σολωμός είναι ΕΒΡΑΙΟΣ, αλλα και EIΡΩNEYTHKAN με απίστευη ΥΠΕΡΟΨΙΑ όλους όσους διαφώνησαν μαζί τους! Διαβάστε τα σχόλια της ανάρτησης.

Οι «διανοούμενοι» μιας «πραγματικής δεξιάς» ή μίας «υγιούς δεξιάς» όπως πλασσάρονται οι Θεόδοτος και Συνοδινός, ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ να ειρωνεύονται τους Έλληνες....Μας είπε ο κος Alex Synodinos σε σχόλιό του ότι οι Έλληνες είναι «δειλοί, ανόητοι, κουτοπόνηροι» . Αντιθέτως, θεωρεί ότι οι Εβραίοι είναι προικισμένοι, με υψηλό IQ, και η Εβραική φυλή έχει αναδείξει πολλούς μεγάλους ποιητές, διανοητές, καλλιτέχνες, κλπ. Αυτή είναι η «πραγματική Δεξιά» που ευαγγελίζονται; Μία Εβραιόφιλη και Μισελληνική Δεξιά;;;;; Που καθαιρεί ηρωικά «πρότυπα» της Ελλάδας με τα οποία μεγάλωσαν τόσες γενιές Ελληνων; Αν αυτή είναι η Δεξιά τους, τύφλα να έχει η Αριστερά...

Δεν ανέχομαι προσβολές κατά των Ελλήνων, και επαίνους υπέρ των Εβραίων απο κανέναν ελαφρο-Δεξιούλη Ιστολόγο. Δεν πείθομαι ότι ο Διονύσιος Σολωμός ήταν Εβραίος. Πειράζει κανέναν; ; Δεν υπάρχει φιλελληνική εβραική ποίηση, πως να το κάνουμε!!!!!!

Ξεχνάει ο Συνοδινός, ότι ο Αινστάιν όταν έβρισκε δυσκολίες στη θεωρία της Σχετικότητας, ζητούσε απο τον Έλληνα Μαθηματικό Καραθεοδωρή, να του λύσει τις εξισώσει που δεν του έβγαιναν..... Οι Έλληνες επιστήμονες ήταν πάντα σεμνοί και δεν διαφημίζονταν . Οι Εβραίοι αντιθετως, διαφήμιζαν κατα κόρον κάθε επιστημονικό «επίτευγμά τους» που δεν ήταν και δικό τους τις περισσότερες φορές!

Δεν κατάλαβα, εξάντλησε ο «Θεόδοτος» και ο “Alex Synodinos” το γενεαλογικό δέντρο όλων των Ιουδαίων της ελληνικής Ιστορίας, των δωσίλογων, των ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ (Μπενάκηδες, Μητσοτάκηδες, Βενιζέλοι, κλπ) και του έμεινε μόνο ο Διονύσιος Σολωμός για να «ξεσκεπάσει»;; Και ας υποθέσουμε ότι πράγματι ο Σολωμός ήταν Εβραίος. Ο Σ. Σολωμού (κι αυτό το επίθετο απο το Solomon δε βγαίνει;) ο ΜΕΓΑΛΟΣ ήρωας της Κύπρου, είναι κι αυτός εβραίος; Έχουν δώσει οι Εβραίοι φονιάδες των λαών δείγματα αυτοθυσίας ;;; Θεόδοτε, και Συνοδινέ δεν πιάνεις καλυτερα το Μητσοτάκη και τη οικογένεια των Σκυλόψαρων που καταβρόχθισαν την Ελλάδα, που είναι ΣΙΓΟΥΡΑ Εβραίοι, ( http://deltio11.blogspot.gr/2010/06/blog-post_4027.html ) και να αφήσεις τον Εθνικό μας ποιητή για μετά; Ορισμένα πρόσωπα, ανήκουν στο χώρο των «Εθνικών μας Ιερών και Οσίων» . Δεν τα αγγίζουμε τόσο αβασάνιστα....

Γιατί δεν «αγγίζεις» τη «Μητσοτακική Δεξιά» π.χ. κε Θεόδοτε, και κε Συνοδινέ;;;; Δεν είναι στην «ατζέντα» σας;;;

Γεμίσαμε ελαφροδεξιούληδες, που πιστεύουν ότι είναι και «Θεόδοτοι» , δώρο, δηλαδή, του Θεού στην Ανθρωπότητα...

Τα τελευταία χρόνια οι Εβραίοι όλο και περισσότερο μας πλασσάρονται ως "'Ελληνες"
http://esxatianasxesi.blogspot.gr/2012/11/blog-post_6634.html

Περί αυτού πρόκειται; Γι αυτό μας βγάζουν "Εβραίο" το Διονύσιο Σολωμό;;;

Έχουν σκοπό φαίνεται να μας "εποικίσουν".... σαν τη Γάζα! Πιό εύκολο αν οι ήρωές μας, και ο ποιητές μς αποδειχτούν τελικά "Εβραίοι....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails