Saturday, March 23, 2013

Απίστευτη ανακοίνωση ΚΚΕ: Οι Έλληνες καπιταλιστές ηγήθηκαν της Επανάστασης του 1821!



Το 1821 η αστική τάξη, φορέας των νέων καπιταλιστικών σχέσεων παραγωγής, ηγήθηκε του αγώνα για την απελευθέρωση από τον οθωμανικό φεουδαρχικό ζυγό και τη διαμόρφωση του δικού της έθνους-κράτους, τράβηξε σε αυτήν την πάλη τη φτωχολογιά, τα λαϊκά στρώματα και συγκρούστηκε βίαια με τους υπερασπιστές του παλιού καθεστώτος.

Για όλη την ανακοίνωση ΕΔΩ

2 comments:

Σωτήρης said...

Με συγχωρεις αλλα αυτο που σε εντυπωσιαζει το ελεγαν ΠΑΝΤΑ οι κομμουνιστες. Ειναι στο κομμουνιστικο μανιφεστο οτι η αστικη ταξη οταν ανετρεψε την φεουδαρχια ηταν προοδευτικη κινηση ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ η αστικη ταξη ειναι εμποδιο για την καλυτερευση της ζωης της πλειοψηφιας των ανθρωπων.

Εαν πραγματικα σε ενδιαφερει ψαξε τα λεγομενα μου.

Εαν επιβεβαιωθω τοτε δεν θα αναρωτηθεις εαν η αποψη σου για τους κομμουνιστες βασιζετε σε ψευδη πληροφορηση σου για το κομμουνιστικο κινημα σε συνδυασμο με πλήρη δικη σου αγνοια για βασικα πραγματα;

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Αγαπητέ αναγνώστη με το ΚΚΕ και γενικά τον Κομμουνισμό και όλες τις προοδευτικές ιδέες διαφωνώ σε βασικά θέματα και όχι μόνο σε αυτή την ανακοίνωση.. Για τον κομμουνισμό δεν υπάρχει ούτε πατρίδα, ούτε θρησκεία και δεν λέγονταν Έλληνες αυτοί που επαναστάτησαν το 1821 αλλά "καταπιεσμένοι" ή οτιδήποτε άλλο.. Και αυτό οφείλεται στο ότι είναι ένα καθαρά Εβραϊκό δημιούργημα για να μας κάνει να σκεπτόμαστε σαν παγκόσμιοι πολίτες που δεν έχουν ταυτότητα.. Και εννοείται για το θέμα τους ποιός δημιούργησε τον Κομμουνισμό το έχω ψάξει σε τεράστιο βάθος και έχω δημοσιεύσει εκατοντάδες άρθρα.. Οπότε έχουμε εντελώς διαφορετική οπτική επι του θέματος λόγω ελλειπούς πληροφόρησης απο μέρους σου..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails