Thursday, March 21, 2013

Την ώρα που γίνεται χαμός οι γραικύλοι του Δήμου Αθηναίων ασχολούνται με το "ρατσισμό"!

moysoylmanoi
  

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ! ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ. ΠΛΗΝ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ.

Δ. ΑΘΗΝΑΙΩΝ: «ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ Η ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΗ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΛΑΤΡΕΙΑ, ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ»‼!



ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ 

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Αθηναίων:

Οι δημοτικές παρατάξεις «Δικαίωμα στην Πόλη», «Αθήνα, πόλη της Ζωής μας», «Λαϊκή Συσπείρωση», «Ανοιχτή Πόλη», «Επιμένουμε Αθήνα» και «ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις Γειτονιές της Αθήνας» ενέκριναν το ακόλουθο ψήφισμα:

Η σημερινή παγκόσμια μέρα κατά των φυλετικών διακρίσεων οφείλει να βρει όλους τους πολίτες ενωμένους όσο ποτέ, κατά της μισαλλοδοξίας, του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και του φασισμού. Με όλες μας τις δυνάμεις και με συνεχείς πρωτοβουλίες επιδιώκουμε, η Αθήνα να αναδειχθεί σε πόλη ανεκτικότητας στη θρησκευτική λατρεία, το χρώμα και την άποψη, καθώς και σε χώρο ειρηνικής συνύπαρξης, έμπνευσης, δημιουργίας και ανάπτυξης.

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας υπογραμμίζει την προσήλωσή του στο σεβασμό της διαφορετικότητας, στην καταδίκη της ρατσιστικής βίας, καθώς και στο συνεχή διάλογο με τις κοινότητες των μεταναστών που συμμετέχουν στο Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών του δήμου Αθηναίων.


http://ieroslochos.blogspot.gr/2013/03/blog-post_4928.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails