Wednesday, April 17, 2013

Ανοιχτά καταστήματα 10 Κυριακές το χρόνο προτείνει η εβραϊκή τρόικα! Διαβάστε γιατί είναι εβραϊκή

Και τα σκήπτρα θα τα αποκτούσε εκείνο το έθνος που θα ήλεγχε την οικονομία, δηλ. το εμπόριο, το οποίο τότε γινόταν κυρίως με τη μορφή των παζαριών. Αυτά είχαν καταφέρει, με «μπαξίσια», οι Εβραίοι να γίνονται μόνο Κυριακές για να αποκλείουν το χριστιανικό στοιχείο. Τότε, ο μεγαλοφυής Πατροκοσμάς έριξε το σύνθημα: «Ποτέ την Κυριακή!»...


Διαβάστε εδώ την διδαχή του Πατροκοσμά του Αιτωλού που άλλαξε την Ευρώπη..

Για αυτό ακριβώς το λόγο η εβραϊκή Τρόϊκα θέλει να εργαζόμαστε την Κυριακή. Το θέμα είναι να μας αποκόψουν από τις παραδόσεις και την ιστορία μας και να μας επιβάλλουν τον εβραϊκό τρόπο ζωής! 

Διαδώστε το παρόν άρθρο για να τους σταματήσουμε τα σχέδια!


  Η τρόικα προτείνει να λειτουργούν οι εμπορικές επιχειρήσεις δέκα Κυριακές το χρόνο, ενώ το υπουργείο Ανάπτυξης θα καταθέσει πρόταση στη Βουλή με την οποία θα υποστηρίζει ότι πρέπει να επιτρέπεται και τις 52 Κυριακές η δυνατότητα να κρατάει ένας έμπορος μικρού μεγέθους την επιχείρησή του ανοικτή εάν το επιθυμεί.


  Ειδικότερα, σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Ανάπτυξης, φαίνεται ότι στη Βουλή θα κριθεί η ρύθμιση για τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόταση που θα προωθηθεί, δίνει τη δυνατότητα να λειτουργούν τα μικρά εμπορικά καταστήματα προαιρετικά και τις 52 Κυριακές το χρόνο. Ωστόσο επειδή η τρικομματική κυβέρνηση δεν έχει την ίδια θέση επί του θέματος, φαίνεται ότι η οριστική απόφαση θα ληφθεί εντός της Βουλής.


  Στο μεταξύ η πρόταση των εμπόρων για δημιουργία τράπεζας για μικρομεσαίων επιχειρήσεων φαίνεται να «έχει σκαλώσει», όπως αναφέρουν κύκλοι του υπουργείου σημειώνοντας ότι στη πρόσφατη συνάντηση που είχε ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης Χορστ Ράιχενμπαχ με τους εκπροσώπους των μικρομεσαίων ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να υλοποιηθεί μια τέτοια πρόταση.

  Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, εναλλακτικά μπορεί να προσφέρει αρωγή και ρευστότητα και στις ΜμΕ το Ελληνικό Αναπτυξιακό Ταμείο το οποίο προωθείται από την ελληνική κυβέρνηση και αναμένεται να είναι έτοιμο ακόμη και έως το τέλος του έτους.

  Το Ταμείο αυτό θα έχει την εγγύηση του ελληνικού κράτους με κεφάλαια τα οποία θα προέρχονται από τρεις πηγές, δημόσια χρηματοδότηση, κεφάλαια διεθνών οργανισμών και ινστιτούτων και από ιδιώτες επενδυτές.

  Τέλος, έγινε γνωστό από πηγές του υπουργείου ότι ο υπουργός έχει ζητήσει από την ΕΛΣΤΑΤ να μετράει στους υπολογισμούς της για τον τιμάριθμο και τις προσφορές προϊόντων.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails