Thursday, April 18, 2013

Οι "σύντροφοι" της Παπαρήγας στην Αλβανία, και ορφανά του Χότζα, ζητούν να νομιμοποιηθεί η εμπορία και η καλλιέργεια χασίς


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Φήμες αναφέρουν ότι ο γνωστός κομμουνιστής "άντρακλας" Αγάθωνας που εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη eurovision και στο παρελθόν έχει δηλώσει την συμπόρευσή του με την πρόταση των προλετάριων της Αλβανίας, θα κάνει guest εμφάνιση στην Αλβανία για να συνεισφέρει στα δίκαια αιτήματα των "συντρόφων".

Οι βουλευτικές εκλογές στην Αλβανία πλησιάζουν και τα κόμματα κάνουν ότι μπορούν για να κεντρίσουν το ενδιαφέρον και να αποκτήσουν προβολή από τα ΜΜΕ της χώρας.

Εδώ και λίγες μέρες τα αλβανικά ΜΜΕ ασχολούνται με.....
το προεκλογικό πρόγραμμα του Κομμουνιστικού Κόμματος της Αλβανίας γνωστό αλλιώς και ως Εργατικό Κόμμα Αλβανίας.

Διαβάζοντας λοιπόν το προεκλογικό πρόγραμμα του Κομμουνιστικού Κόμματος Αλβανίας «ανακαλύψαμε» πως μεταξύ άλλων "δεσμεύονται" για την αναστήλωση αγάλματος του στυγνού δικτάτορα και φανατικού διώκτη του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού Ενβέρ Χότζα σε κεντρική πλατεία των Τιράνων. Αυτό όμως δεν αποτελεί έκπληξη, έκπληξη αποτελεί η δέσμευση τους – αίτημα προς τον Ράμα – για την αποποινικοποίηση του χασίς.

Έτσι λοιπόν, σε συνάντηση που είχαν προ ημερών η ηγεσία του ΚΚΑ με τον Έντι Ράμα, γνωρίζοντας και την «αδυναμία» του στις ναρκωτικές ουσίες, του έθεσαν ως βασικό όρο για την συμμετοχή τους στην "σοσιαλιστική συμμαχία" την νομιμοποίηση του χασίς, θέτοντας ως παράδειγμα την Ελβετία, την Ολλανδίας και τις ΗΠΑ. 

Συγκεκριμένα το προεκλογικό πρόγραμμα του ΚΚΑ αναφέρει: «Να ευαισθητοποιήσουμε την κοινότητα για την αναγκαιότητα της χορήγησης άδειας για την καλλιέργεια και την πώληση για ιατρικούς και βιομηχανικούς σκοπούς, για ορισμένα φυτά που λανθασμένα αποκαλούνται ναρκωτικά, όπως η κάνναβη. Στο πλαίσιο αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιείται η πρακτική των ανεπτυγμένων χωρών όπως των ΗΠΑ, της Ολλανδίας, της Ελβετίας, κλπ. Οι οποίες έχουν ήδη αφαιρέσει το φυτό αυτό από την «μαύρη λίστα». Η κάνναβη είναι ένα φυτό γνωστό για τις ιαματικές ικανότητές του, αλλά και για την βιοενέργεια που περιέχει. Σήμερα η επιστήμη έχει αποδείξει ότι η χρήση της κάνναβης για ιατρικούς λόγους είναι πολύ χρήσιμη, ενώ η χρήση της δεν προκαλεί ούτε βλάβη στον οργανισμό αλλά ούτε και εθισμό. Μάλιστα σε διάφορους επιστημονικούς κύκλους αναφέρεται ανοιχτά ότι το κάπνισμα είναι αυτό που θα πρέπει να ποινικοποιηθεί για την εξάρτηση και τις βλάβες που προκαλεί στο σώμα και όχι κάνναβη».

Φαίνεται πως οι κομουνιστές βρήκαν τον «κατάλληλο» τρόπο να προσελκύσουν ψηφοφόρους, ενώ όσοι παρακολουθούν τα γεγονότα γνωρίζουν πως η Αλβανία είναι η «Κολομβία των Βαλκανίων» όσων αφορά την καλλιέργεια και το εμπόριο κάνναβης.

Πάντως αν εγκριθεί ένας τέτοιος νόμος το μόνο σίγουρο είναι πως θα μαστουρώσουν τα Βαλκάνια και η μισή Ευρώπη. 

aftonomi.gr


http://paspartoy.blogspot.gr/2013/04/blog-post_993.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails