Monday, April 8, 2013

Ούτε έναν Σέρβο δεν θέλουν στο Κόσοβο οι Αλβανοί!


Αφιερωμένο σε όσους λένε ότι οι Αλβανοί είναι καλοί, άξιοι, τίμιοι, εργατικοί κτλ... Στο Κόσοβο πήγαν ως μετανάστες... Και τελικά έδιωξαν το ντόπιο πληθυσμό!


Η ειδική ομάδα της αστυνομίας του Κοσσυφοπεδίου «ROSU», βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα, προετοιμασμένοι να προβούν σε εθνοκάθαρση στο βόρειο τμήμα του Κοσσυφοπεδίου και τα Μετόχια, εάν το Βελιγράδι την υπογράψει τη συμφωνία, γράφει η σερβική εφημερίδα ‘Κουρίρ’.


Ο πρωθυπουργός του Κοσσυφοπεδίου, Χασίμ Θάτσι, έχει σημάνει ετοιμότητα σε ύψιστο βαθμό, στα μέλη της αστυνομίας του Κοσόβου «ROSU», προκειμένου να δράσουν για να απομακρύνουν τους εναπομείναντες Σέρβους στην επαρχία, όπως δείχνουν τα στοιχεία που είναι διαθέσιμα σε κρατικούς αξιωματούχους, σύμφωνα με το δημοσίευμα της σερβικής εφημερίδας στην ηλεκτρονική της έκδοση.

Η ΄Κουρίρ’ διατείνεται ότι έχει στοιχεία από πηγή της κορυφής της κυβέρνησης του Κοσσυφοπεδίου και ότι πρόκειται να εφαρμοσθεί το σχέδιο αυτό σε περίπτωση που το Βελιγράδι δεν υπογράψει τη συμφωνία με την Πρίστινα.

Δεδομένου ότι οι διαπραγματευτές της ΕΕ, έδωσαν προθεσμία μέχρι την Τρίτη στη Σερβία, οι Αλβανοί του Κοσσυφοπεδίου απειλούν για διωγμό των Σέρβων εντός 48 ωρών, γράφει το δημοσίευμα. 

echedoros-a.gr

http://www.stoxos.gr/2013/04/blog-post_5358.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails