Tuesday, June 18, 2013

«Με απολύετε επειδή είμαι φίλη του Κασιδιάρη;»


Η νεαρή καλλονή έχει απασχολήσει στο παρελθόν τα media καθώς έχει αποσπάσει τον τίτλο Μις Τουρισμός. Η αρχή του... τέλους φαίνεται πως γράφτηκε στις 31 του Μαΐου που μας πέρασε: φορώντας κολάν και μπουστάκι, η 24χρονη συνόδευσε τον αδερφό του Ηλία Κασιδιάρη, Αλέξανδρο, σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο Γύθειο, όπου μίλησε ο βουλευτής, με τον οποίο και πέρασε το Σαββατοκύριακο!
Από καστανή ξανθιά, από το Κολωνάκι στο Γύθειο, από τη Νέα Δημοκρατία στη Χρυσή Αυγή και από την Βουλή στην ανεργία, πέρασε η Έλενα, που γνώρισε τον Ηλία Κασιδιάρη στους διαδρόμους της Βουλής, τον περασμένο Φεβρουάριο. 




 Το φλερτάκι το «πλήρωσε» με την δουλειά της η «εκρηκτική» 24χρονη, καθώς απολύθηκε από το γραφείο του πρώην υφυπουργού, κ. Κωνσταντόπουλου. Σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, η εμπιστοσύνη του στην συνεργάτιδά του κλονίστηκε από τη σχέση της με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Συνεργάτης του βουλευτή της πρότεινε να μετακινηθεί στο γραφείο της Κατερίνης, η Έλενα, όμως, αρνήθηκε!



 Μάλιστα, φαίνεται να αντέδρασε όταν κατάλαβε τον λόγο της απόλυσης της. «Με απολύετε επειδή είμαι φίλη του Κασιδιάρη;», ρώτησε! Η 24χρονη ζήτησε και παρέμεινε στα καθήκοντά της μέχρι το τέλος Μαΐου..

6 comments:

Anonymous said...

Από αντιπληροφόρηση θα γίνεις του «πούτσου η πληροφόρηση..» το έχουμε ξαναδεί αυτό.

Anonymous said...

Αγαπητά μου παιδιά,
όντως καλλονή η νέα ερωμένη του κυρίου Κασιδιάρη. Αλλά μή ξεγελιέσθε: Είναι παραπάνω από βέβαιον ότι την εν λόγω Πορτορικανή καλλονή την έρριξαν εις τον αφελή Ηλίαν οι παμπόνηροι Εβραίοι διά να τον τελειώσουν. Ήδη μανθάνω ότι ο θείος του κ. Κασιδιάρη, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νικόλας Μιχαλόλιας σκέπτεται να τον διαγράψει αν δεν διακόψει με την Πορτορικανήν.
Μετά τιμής
ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ
89 ΕΤΏΝ

Anonymous said...

Με τις γκομενοδουλειές του Καδισιάρη υπάρχει μέλλον;;; Εμάς τι μας νοιάζει;;

Anonymous said...

Τα χαράτσια, χαράτσια για τον λαό. Εγώ αυτό κατάλαβα......θαυμάσια πράγματα.

Anonymous said...

Εγώ από ότι ξέρω είναι παιδί τον εβραίων. Μας το έχει διδάξει η Ιστορία.

Anonymous said...

Είναι ευχαριστημένο το blog της αντιπληροφόρησης σχετικά με την πολιτική της Χ.Α;;;

Ο Κασιδιάρης δεν προκαλεί;; Η Χ.Α σε πιο τομέα τα πάει καλά;;; Που ανεβαίνει;; Τι ψευτοτσαμπουκιές είναι αυτές;;


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails