Saturday, June 22, 2013

Εμφυλιακό κλίμα καλλιεργεί ο ΣΥΡΙΖΑ δια στόματος Τσίπρα





Μια ακόμη λεκτική γκάφα του Mr. Alexis, η οποία δείχνει συν τοις άλλοις πόσο σκράπας στην ιστορία είναι ή μήπως συμβαίνει κάτι σοβαρότερο; Ο λόγος για απόσπασμα της ομιλίας του Τσίπρα το απόγευμα της Δευτέρας στην συγκέντρωση - φιάσκο της πλατείας Συντάγματος, όπου ο νυν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «σε τούτη εδώ την πλατεία τον Δεκέμβριο του ’44 ο λαός μας αντιστάθηκε στον κατακτητή και διεκδίκησε τη λευτεριά…». 


Γνωρίζουμε, βέβαια, ότι ο Τσίπρας δεν είναι και ο εξυπνότερος άνθρωπος του κόσμου, με φυσιολογικό αποτέλεσμα οι γκάφες να διαδέχονται η μια την άλλη. Το ζητούμενο, όμως, είναι αν όντως ο Τσίπρας είναι ανιστόρητος και δεν γνωρίζει ότι τον Δεκέμβριο του 1944 δεν υπήρχε κατακτητής στην Χώρα, καθώς οι Γερμανοί είχαν αποχωρήσει δύο μήνες νωρίτερα ή μήπως θεωρεί ότι “κατακτητής” ήταν η τότε κυβέρνηση με πρωθυπουργό μάλιστα τον Γεώργιο Παπανδρέου, ο οποίος είχε πολύ σωστά πει ότι «το ΚΚΕ είναι το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας»; Ανιστόρητος, λοιπόν, ή εθνικά διχαστικός και ως εκ τούτου επικίνδυνος; Γιατί αν συμβαίνει το δεύτερο τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, καθώς το κακομαθημένο άεθνο και άθρησκο πλουσιόπαιδο ουσιαστικά καλεί σε εμφύλια σύρραξη, μιλώντας με θετικό περιεχόμενο για τα Δεκεμβριανά του 1944.

Υπό άλλες συνθήκες αυτό το θρασύτατο παιδάκι θα χαρακτηριζόταν απλώς ως γραφικός. Τώρα, όμως, και με τις ΗΠΑ να προωθούν όλο και περισσότερο τον ΣΥΡΙΖΑ ως μια εναλλακτική πρόταση εξουσίας, τα πράγματα σοβαρεύουν πολύ. Εκμεταλλευόμενος την αντιλαϊκή επίθεση της συγκυβέρνησης ο Τσίπρας παρουσιάζεται ως η πιο ενδεδειγμένη λύση για να αναλάβει τα ηνία της εξουσίας. Το γεγονός ότι πέραν της μειωμένης εθνικής συνείδησης του ίδιου του Τσίπρα, υπάρχει από πίσω ένας πολυτασικός και πολυσυλλεκτικός αχταρμάς από αδίσταχτα λιγούρια τα οποία, εκτός της πείνας για “μάσα”, ενώνει και ο απίστευτος ανθελληνισμός τους, κάνει τα πράγματα πολύ επικίνδυνα.

Από μεμονωμένους τυπάκους σαν τον Θεοδωρίδη, μέχρι τις συνιστώσες τύπου ΔΕΑ, ΚΟΕ,  Κόκκινο, Ρόζα κ.λ.π. η δυσοσμία φτάνει ως την κορυφή. Επειδή, ως γνωστόν, «το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι». Σε αντίθεση με την  αναισθησία και την πλαδαρότητα των αστών, οι Έλληνες Εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ενδυναμωμένοι κάθε μέρα όλο και περισσότερο, δεν πρόκειται να δώσουν την ευκαιρία στον Τσίπρα να αιματοκυλίσει την Ελλάδα, είτε γιατί είναι άμυαλος είτε γιατί έτσι εξυπηρετούνται ξένα συμφέροντα.


elnewsgr


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails