Wednesday, June 19, 2013

Πολιτική παρέμβαση της Εκκλησίας! - Ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ λέει ο Άνθιμος!

Καλούνται οι σαλτιμπάγκοι που διοικούν την αριστερά να καταδικάσουν την πολιτική παρέμβαση Άνθιμου υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ! Το ίδιο καλούνται και οι απανταχού ιερείς μας διότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αβάπτιστο αρχηγό και δεν θα βαπτίσει και τον υιό του!

Η απάτη της αριστεράς στην Ελλάδα δεν έχει όρια.. Δεν υπάρχουν ιδεολόγοι στην αριστερά και αυτό το έχει πει ο Λένιν.. Μόνο ένας στους 100 Μπολσεβίκους είναι πραγματικός ιδεολόγος.. Σήμερα στην Ελλάδα η πολιτική σκηνή της χώρας, τα ΜΜΕ και τα πανεπιστήμια είναι γεμάτα Μπολσεβίκους.. Μπορεί να μην δηλώνουν Μπολσεβίκοι αλλά στην ουσία αυτό πρεσβεύουν... 

Τώρα καταλαβαίνετε που πάει το πράγμα; Μέσω μερικών "μυστήριων" ιερέων θέλουν να αποκόψουν την Εκκλησία απ' το πραγματικό Χριστιανισμό προσπαθούν να μας πείσουν ότι μπορείς να είσαι και Αριστερός και Χριστιανός. Για να ομογενοποιηθούμε σαν ανθρωπότητα γρηγορότερα.. 
Να πιστεύουμε δηλαδή ότι μπορείς και να ασπάζεσαι το Μάρξ και τον Χριστό! Τρελά πράγματα αλλά σήμερα διεκδικούν δικαίωμα στο γάμο και οι .. ζωόφιλοι!

Και τόσα χρόνια μεταπολίτευσης μας τα είχαν κάνει τούμπανα με το διαχωρισμό Εκκλησίας κράτους, ότι η Εκκλησία δεν μπορεί να παρεμβαίνει στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, ότι η Εκκλησία ελέγχει τμήμα του κράτους και άλλα τέτοια γελοία..

Και τώρα έγινε το εξής καταπληκτικό. Συνάντησαν οι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ τον Άνθιμο και τα "βρήκαν".. Και τους είπε και "έντιμους" και πήρε και τη κομματική ταυτότητα του ΣΥΡΙΖΑ... 

Ωραία λοιπόν.. Αυτό δεν αποτελεί "παρέμβαση" στο πολιτικό σκηνικό της χώρας; 

Εδώ δεν έχουμε συνεργασία Εκκλησίας - Αριστεράς;

Αν ένας ιερέας ή και πολλοί ή και όλη η Εκκλησία δεν γουστάρουν να πάρουν το μέρος του λαού αλλά θέλουν να στηρίζουν μερικούς σαλτιμπάγκους της αριστεράς που ο αρχηγός τους είναι αβάπτιστος και δεν θα βαπτίσει και τον υιό του τότε ΑΜΕΣΑ πρέπει να παύεται από όποια θέση κατέχει.. 

Δεν είναι δυνατόν να πληρώνουμε τον κάθε ιερέα για να διαστρεβλώνει με τις επιλογές του τον Χριστιανισμό τον οποίο ακολουθούν και πιστεύουν το 95% των Ελλήνων.

Αυτό που μετράει είναι να ακολουθεί ο Χριστιανός την διδασκαλία του Ιησού και όχι την Εκκλησία.

Ο Ελληνισμός είναι πάνω από κάθε θρησκεία. Υπήρχε πριν τον Χριστιανισμό και θα υπάρχει.

Και να γνωρίζουν και όλοι οι μητροπολίτες και γενικά ιερείς που τάσσονται εναντίον των Ελλήνων εθνικιστών ότι πλέον ΟΛΟΙ μας κρινόμαστε απ' τις πράξεις μας και όχι απ' τη θέση μας.

Δεν πάει να είσαι και Αρχιεπίσκοπος ή και Πάπας. 

Και στη Γαλλία είχαν αρχιεπίσκοπο τον Λούστιγκερ ο οποίος ήταν Εβραίος! Και κορόϊδευαν τον γαλλικό λαό ότι έχει Καρδινάλιο. Ενώ ήταν πράκτορας των Εβραίων.

Οπότε κύριοι Μητροπολίτες να ξέρετε ότι άφεση αμαρτιών από εμάς δεν θα βρείτε γιατί οι καιροί είναι πονηροί και δεν σκοπεύουμε να ακολουθήσουμε ούτε Μεσσία αν δεν πεισθούμε πρώτα ότι μιλάει τη γλώσσα της αλήθειας.

Το ότι πιστεύουμε στο Χριστό δεν σημαίνει ότι πιστεύουμε σε σας τους ιερείς.

Δεν είμαστε Εβραίοι που αναγάγουμε σε Θεό τον ιερέα μας. Άνθρωπος είναι και ο ιερέας και μπορεί να του βιδώσει κάποια στιγμή ή να είναι και πράκτορας.

Θεσσαλονικεύς, ΣΥΡΙΖαίος και γαμψομύτης.. Εκρηκτικός συνδυασμός..

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
Η ΕΡΤ έφερε κοντά τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης και τον ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που μετέδωσε η πρωινή εκπομπή του Αντέννα με τον Γιώργο Παπαδάκη ο κ. Άνθιμος παρέλαβε σήμερα την κομματική του ταυτότητα από τον ΣΥΡΙΖΑ σε μία κίνηση εναντίωσης στην απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει η ΕΡΤ
Την περασμένη Πέμπτη άλλωστε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ είχε επισκεφθεί τον Μητροπολίτη Άνθιμο με τη συζήτηση να επικεντρώνεται στο θέμα της ΕΡΤ και της ιδωτικοποίησης του νερού στη Θεσσαλονίκη. 
Και οι δύο πλευρά μάλιστα είχαν αναφερθεί στην ανάγκη να ξεπεραστεί η καχυποψία που χαρακτηρίζει τις σχέσεις Εκκλησίας και Αριστεράς ενώ ο κ. Άνθιμος είπε στους : «Ελπίζω να τα καταφέρετε. Φαίνεσθε έντιμοι άνθρωποι». 
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
Εδώ να θυμίσουμε ότι είναι πολλοί οι ιερείς που στρέφονται ενάντια στον "εθνικισμό".. Και αυτό δεν είναι τυχαίο.. Γιατί κανένας ιερέας δεν στρέφεται ενάντια στην άθεη αριστερά.. Ή απέναντι στα λαμόγια που μας κυβερνούν τόσα χρόνια; Γιατί είναι τόσο επιλεκτικοί στις πολιτικές τους παρεμβάσεις οι ιερείς μας;
Σαν υστερόγραφο για όλους τους Χριστιανούς που θα δυσανασχετήσουν με αυτή μας την ανάρτηση τους λέμε να δουν το παρακάτω βιντεάκι και να προβληματιστούν γιατί η Εκκλησία δεν αντέδρασε σε αυτές τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον των Χριστιανών! 

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails