Tuesday, July 1, 2014

Πως η κυβέρνηση εξοντώνει τους Έλληνες

Η δημοκρατία που εκπρωσοπείτε, απο την  κηβέρνηση του Σαμαρά και Βενιζέλου δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο εκτός των άλλων, και μέσα απο  τις φοροκαταιγήδες  που πλήτουν τον μικρομεσαίο Έλληνα πολίτη.

Ενω παράλληλα ο φορολογικός σχεδιασμός για πολυεθνικές εταιρίες, και μεγαλοεπειχηρηματίες είναι προκλητικά ευνοικός σε τέτοιο βαθμό, που μας οδήγει στο συμπέρασμα οτί η κυβέρνηση δρομολόγεί, σε συνεργασία με τους εβραίους τραπεζίτες την επόμενη γεννιά  Ελλήνων σκλάβων. Χώρις ιδιωτική περιουσία, που θα δουλεύουν στα βιομηχανικά κάτεργα της σιωνιστικής δικτατορίας για ένα κομμάτι ψωμί.

Για παράδειγμα μία ανεργη μητέρα καλείτε να πληρώσει φόρο 4,352,4 ευρω!!. Με σπίτι 100 τετραγωνικών σύν 50 βοηθιτικοί χώροι, και ετήσιο εισόδημα μόλις 650 ευρώ (διατροφή απο τον συζύγο της)!! Την ίδια ώρα που ο πρώην υπουργός οικονομικών χάρισε 230 εκατομυρία ευρώ!  Στο μέγαρο μουσικής Αθηνών, που  είναι ιδιωτικός φορέας διαπλόκης του αείμνηστου Χρήστου Λαμπράκη με τις εκάστοτε κυβερνήσεις.

Έτσι λοιπον καταντήσαν την  δημοκρατία στην Ελλάδα ο Σαμαράς και η παρέα του. Συνοπτικά, εξοντώνει οικονομίκα τους Έλλήνες  μέσο φορολογίας, φυλακίζει βουλεύτες και στελέχη της Χρυσής Αυγής, πάρα την λαική βούληση. Ξεπουλάει την δημόσια περιουσία, βουλιάζει τα ασφαλιστικά τάμεια χορηγώντας συντάξεις και επιδόματα κυρίως  στους λαθρομετανάστες. Εξυπηρετώντας τα συμφέροντα  και την στρατηγική  μόνο του τραπεζικού λόμπυ, που ελγχεταί απο τις γνωστές εβραικές οικογένειες.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails