Wednesday, July 2, 2014

ΩΡΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΜΕ… ΜΑΡΚΑΔΟΡΟ – ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΕΒΗΛΩΣΕΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΝΑΩΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕ ΛΕΝΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ

images
Άγνωστο άτομο, οπλισμένο μ’ έναν… μαρκαδόρο, έγραψε κάτι ακαταλαβίστικα πάνω στο μνημείο του ολοκαυτώματος στην Αθήνα και οι σιωνιστές του ΚΙΣ εξέδωσαν δραματική ανακοίνωση και πάνε να το κάνουν… διεθνές ζήτημα. Ιδού:

«Την Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014, άγνωστοι ιερόσυλοι αμαύρωσαν το Μνημείο Ολοκαυτώματος της Αθήνας γράφοντας απειλητικά αντισημιτικά συνθήματα. Η Αστυνομία ενημερώθηκε και προσήλθε άμεσα στο χώρο προκειμένου να κάνει τις σχετικές έρευνες.
Το Μνημείο Ολοκαυτώματος είναι αφιερωμένο στη μνήμη των δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων Εβραίων που βρήκαν τραγικό θάνατο στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Η Ισραηλιτική Κοινότητα Αθηνών, με δαπάνες της οποίας κατασκευάστηκε, το δώρισε στο Δήμο Αθηναίων το 2010 ώστε να αποτελεί σημείο αναφοράς της πόλης της Αθήνας και να θυμίζει στους πολίτες και τους επισκέπτες της πόλης το στυγερότερο μαζικό έγκλημα της σύγχρονης ιστορίας.
Δυστυχώς, 70 χρόνια μετά το τέλος του Πολέμου που άφησε πίσω του εκατομμύρια θύματα της μισαλλοδοξίας, του ρατσισμού, του Ναζισμού και του αντισημιτισμού, κάποιοι αμετανόητοι επιθυμούν να μας τρομοκρατήσουν ασελγώντας στη μνήμη των αδελφών μας, θυμάτων του Ολοκαυτώματος. Δεν θα καταφέρουν να μας φοβίσουν. Το αντίθετο μάλιστα. Μαζί με τους Αθηναίους πολίτες, θα εντείνουμε κάθε προσπάθεια για να παραμένει άσβεστη η Μνήμη αθώων θυμάτων ώστε να εμποδιστεί το δικό τους ανίερο και προσβλητικό έργο να βιάσουν την ιστορία και να σπείρουν και πάλι μίσος και φανατισμό.
Εμπιστευόμαστε την Πολιτεία ότι θα εντοπίσει τους ενόχους και θα τους παραπέμψει στη Δικαιοσύνη. Εμπιστευόμαστε την Κοινωνία της πόλης μας και της χώρας μας ότι δεν θα επιτρέψει την αναπαραγωγή τέτοιων φαινομένων και ότι θα τα αντιμετωπίσει με αποτελεσματικότητα. Κάθε φαινόμενο ρατσισμού, προς όποιον κι αν στρέφεται, είναι απειλή για τη Δημοκρατία και τον Πολιτισμό μας».
Για τα ακαταλαβίστικα με τον μαρκαδόρο ωρύονται οι σιωνιστές και γράφουν ολόκληρα κατεβατά. Αλλά για την πολύ πρόσφατη (προ εβδομάδος) βεβήλωση ορθόδοξου ναού στα Ιεροσόλυμα (που δεν είναι η πρώτη και φοβούμεθα ούτε και η τελευταία…), για την οποία μέχρι και ο μέγας πασοκάρχης Ευάγγελος εξέδωσε ως υπουργός των Εξωτερικών ανακοίνωση διαμαρτυρίας, δεν έβγαλαν άχνα. Γιατί άραγε; Μήπως γιατί την διέπραξαν ομοϊδεάτες τους;
(ΥΓ): Αλήθεια, τι γίνεται μ’ εκείνη την υπόθεση του διπλού εμπρησμού της συναγωγής των Χανίων, το 2011; Για την οποία συνελήφθησαν (και εν συνεχεία… εξαφανίστηκαν!!!) δύο Αμερικανοί στρατιωτικοί της νατοϊκής βάσης της Σούδας, δύο Εγγλέζοι επίσης στρατιωτικοί στη Σούδα κι ένας Έλληνας (που ήταν τσιλιαδόρος), προμηθευτής τροφίμων της ίδιας βάσης; Που βρίσκεται η υπόθεση; Θα φτάσει ποτέ στο ακροατήριο; Θα δούμε τους δράστες; Θα μάθουμε τα κίνητρά τους; Γιατί δεν ενδιαφέρονται καθόλου το ΚΙΣ και οι διεθνείς σιωνιστικές οργανώσεις γι’ αυτή την «αντισημιτική» επίθεση, την πιο σπουδαία που έγινε τα τελευταία 30-40 χρόνια στην Ελλάδα, και ασχολούνται με τους… μαρκαδόρους;

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails