Friday, September 19, 2014

ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ!!! Τώρα εκπαιδεύουμε και Σκοπιανούς στις στρατιωτικές μας σχολές!!!

Στην ελληνική Σχολή Εθνικής Αμύνης (ΣΕΘΑ) θα φοιτήσει φέτος για πρώτη φορά αξιωματικός των Σκοπίων. Ο συγκεκριμένος αξιωματικός μάλιστα δεν είναι άγνωστος στο Πεντάγωνο καθώς πριν από λίγο καιρό είχε αποφοιτήσει επιτυχώς και από την Ανώτατη Διακλαδική Σχολή Πολέμου(ΑΔΙΣΠΟ) που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη!


Ξεχνώντας κάποιοι τις μεγάλες διαφορές με την ΠΓΔΜ και τις διεκδικήσεις τους, φέρνουν για φοίτηση αξιωματικό των Σκοπίων σε ελληνική ανώτατη στρατιωτική σχολή στα πλαίσια λέει της στρατιωτικής συνεργασίας που έχουμε με τη FYROM!
Στην τελετή ενάρξεως της «67ης Εκπαιδευτικής Σειράς» της ΣΕΘΑ παρέστη και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος οι πρέσβεις της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης και της Αιγύπτου, ο Ακόλουθος Αμύνης της Αλβανίας, καθώς και εκπρόσωποι όλων των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.
Συνολικά φέτος θα φοιτήσουν 63 ανώτεροι αξιωματικοί, από τους οποίους οι 54 προέρχονται και από τους τρεις Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων, οι δύο αξιωματικοί ανήκουν στα Σώματα Ασφαλείας , οι τρεις είναι από την Κύπρο, δύο από την Βοσνία-Ερζεγοβίνη και τέσσερις Μόνιμοι Υπάλληλοι.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails