Monday, September 29, 2014

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ: ΚΑΝΤΕ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΝΑ… ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΩ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


davakhs
Έναν… πρωτότυπο τρόπο βρήκαν οι βουλευτές της νουδούλας, για να απαιτήσουν υπουργείο: για να αναχαιτίσουν την Χρυσή Αυγή, προφανώς κάνοντας ρουσφέτια. Ο πρώτος που κάνει χρήση του συγκεκριμένου επιχειρήματος είναι ο Δαβάκης της Λακωνίας, ο οποίος είπε το… παράπονό του στον «Βηματοδότη» (που το περνάει ως… παραπολιτικό):

«Μία φράση επαναλαμβάνει σε κάθε γαλάζιο βουλευτή που συναντά ο Αθ. Δαβάκης, βουλευτής Λακωνίας και πρώην υφυπουργός Αμυνας: «Εάν έρθει καμιά φορά ο Σαμαράς στη Λακωνία δεν θα τον υποδεχτεί νεοδημοκράτης, αλλά πασόκος» λέει δείχνοντας τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Λ. Γρηγοράκο, ο μοναδικός βουλευτής Λακωνίας που είναι στην κυβέρνηση. Και όμως, κατά τον κ. Δαβάκη η ΝΔ ήρθε πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές και το γεγονός ότι δεν διαθέτει υπουργό αποτελεί… αμάρτημα. Δεν μπορεί ούτε να αναχαιτίσει τις ψήφους της Χρυσής Αυγής, η οποία συγκέντρωσε τα μεγαλύτερα ποσοστά από όλες τις περιφέρειες…».
Καταλαβαίνετε πόσο πολύ τους… πονάει και τους… τσούζει η Χρυσή Αυγή. Διότι, για αναχαίτιση του ΣΥΡΙΖΑ δε λένε κουβέντα οι νεοδημοκράτες. Μόνο για την αναχαίτιση της Χρυσής Αυγής καίγονται!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails