Tuesday, March 1, 2016

Αισχρός ο Χατζηστεφάνου προς Μητρ. Πειραιώς: Είμαι ερωτευμένος μαζί σας

"Είμαι και εγώ, ένας μουσάτος, αρρενωπός, εύγλωττος και δραστήριος άντρας όπως και εσείς" αναφέρει μεταξύ άλλων ανοιχτή επιστολή σε ειρωνικό ύφος εκ μέρους του Παν. Χατζηστεφάνου προς τον Μητροπολίτη Πειραιώς και δηλώνει -άκουσον άκουσον-ερωτευμένος μαζί του, ενώ διαφημίζει και τα...προσόντα του! 
Ανλυτικά αναφέρει χωρίς αιδώ: 

Κατ’ αρχήν, συγχωρείστε με αν δεν σας αποκαλώ με τον τίτλο που αρμόζει στο αξίωμα σας, αλλά δεν γνωρίζω τους Εκκλησιαστικούς τύπους.
Ακούω και διαβάζω δεξιά και αριστερά ότι σας απασχολεί το θέμα του ομοφυλόφιλου έρωτα, και ομολογώ ότι σε αυτό έχουμε κάποια κοινά.
Όχι μόνο σε αυτό όμως. Είμαι και εγώ, ένας μουσάτος, αρρενωπός, εύγλωττος και δραστήριος άντρας όπως και εσείς. Με άλλα λόγια, ταιριάζουμε.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ 

Ο ορισμός μίας παρηκμασμένης κοινωνίας είναι αυτοί οι ΤΙΠΟΤΑ που κάποτε έγιναν γνωστοί στο τηλεθεάμων κοινό μέσα από τον υπόνομο των ΜΜΕ. 
Σκουπίδια που μπήκαν στα σπίτια των Ελλήνων και έγιναν γνωστά μέσα από τα απόβλητα υπάρχουν εκατοντάδες.
Είναι σχεδόν όλοι όσοι φιλοξενούνται στα κανάλια της ''ελληνικής'' τηλεβρωμιάς...δημόσια και ιδιωτικά...είναι ''καλλιτέχνες'' άνευ κάλλους και άνευ τέχνης...είναι ξανθιές με μυαλό κότας..είναι τραγουδιάρηδες ατάλαντοι.. είναι ηθοποιοί χωρίς ήθος..είναι δημοσιογράφοι ''έγκριτοι'' κι ας μην έχουν καμία αξία παρά μόνο των καταθέσεών τους στην Ελβετία...είναι πουσταράδες και σκατόψυχοι σαν αυτόν που προσπαθεί να αρθρώσει το μουγκριτό του στο άρθρο..είναι πόρνες ''διανοητές''.
Είναι ότι χειρότερο μπορούσε να μας συμβεί...γιατί ο μοναδικός σκοπός τους τόσα χρόνια ήταν η πλύση εγκεφάλου της κοινωνίας μας με σκατά και το κατάφεραν........


Αγαπητέ πάτερ, επιτρέψτε μου να σας εξομολογηθώ ότι εδώ και καιρό σας βλέπω από την τηλεόραση, στο διαδίκτυο, και ομολογώ ότι έχω παρεισφρήσει και πολύ συχνά ανάμεσα στους πιστούς που ρουφάνε γονυπετείς τα κηρύγματα σας, όπως μια ερωτευμένη νεανίσκη καταπίνει λαίμαργα τους χυμούς του πρώτου έρωτα της.
Έτσι και εγώ, παρασυρμένος από την λαύρα λόγια σας, ζαλισμένος από την θρησκευτική κατάνυξη, έρμαιο των αμαρτωλών μου πόθων, σας έχω ερωτευτεί κεραυνοβόλα.
Πάτερ, τι λέτε; Θα μου δώσετε μια ευκαιρία να πιούμε ένα καφέ;
Παναγιώτης, ένας άντρας που λιώνει για σας όπως κανένας άλλος μέχρι σήμερα.
Υ.Γ. Δεν θέλω να γίνω χυδαίος, αλλά επειδή στα ερωτικά η ειλικρίνεια είναι το Α και το Ω, πρέπει να σας αναφέρω ότι τον έχω 18άρη και χοντρό, και είμαι αποκλειστικά ενεργητικός με αδυναμία να φοράει ο σύντροφος μου ακριβά γυναικεία εσώρουχα. Αν το μέγεθος μου δεν επαρκεί, να είστε απόλυτα σίγουρος ότι καταλαβαίνω, και δεν θα πικραθώ αν με απορρίψετε.
Να είστε πάντα καλά και συνεχίστε σας παρακαλώ να μιλάτε δημοσίως για τον ομοφυλόφιλο έρωτα, είναι και αυτό ένα υποκατάστατο για τις μοναχικές μου νύχτες, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ωραία που περνάω μόνος μου καθώς σας σκέφτομαι να γράφετε και να μιλάτε με γλαφυρές λεπτομέρειες για το τι κάνουν τα άτακτα αγόρια τα βράδια, ένα θέμα για το οποίο γνωρίζετε τόσα πολλά.
- See more at: http://ekklisiaonline.gr/eipan/item/11748#sthash.vQ8Vu7H0.dpuf

2 comments:

Unknown said...

απαραδεκτοs πανυβλακαs αμορφωτοs ηλιθιοs.As τα ελεγε σε κανενα ιμαμη.αλλα βρηκαν και τα λενε οπου τουs παιρνει.ηλιθιε ε ηλιθιε.αποβρασμα.

Anonymous said...

Σκυλος με μορφη ανθρωπου.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails