Friday, March 4, 2016

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΨΑΡΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ ΤΩΝ ΜΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΜΑΣΑ…


wpid-wp-1456928332904-300x187

Από απόσπασμα άρθρου που βρίσκεται στο διαδίκτυο.
«Κατά επίσημη δήλωση του ΥΕΘΑ ο αριθμός των ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται μόνο στα νησιά και ασχολούνται με την αρωγή των «προσφύγων – μεταναστών» είναι 180 εκ των οποίων 20 είναι απροσδιορίστου προέλευσης και ανύπαρκτης κρατικής αδειοδότησης!

Δείτε τώρα ένα παράδειγμα επαγγελματικού ανθρωπισμού από την διαβόητη οικογένεια Ψαρά (δημοσιογραφική ομάδα Ιός – Ελευθεροτυπία / Εφημερίδα Συντακτών, ίδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ).
 
Η ΜΚΟ Τζαστ είναι μέλος του ομώνυμου διεθνούς δικτύου ΜΚΟ που εδρεύει φυσικά στο Βερολίνο. Η διασύνδεση της κυβερνητικής πολιτικής της Μέρκελ με την οικογένεια Ψαρά γίνεται για ακόμη μια φορά φανερή χωρίς προσχήματα: Προηγήθηκε η επίσημη χρηματοδότηση του γερμανικού υπουργείου εξωτερικών για την έκδοση του βιβλίου του Δημήτρη Ψαρά εναντίον της Χρυσής Αυγής, υπό την αιγίδα του ιδρύματος Ρ. Λούξεμπουργκ κατά την διάρκεια των προφυλακίσεων των βουλευτών και στελεχών του κόμματος. 
 
Επειδή καθώς λέγεται «η πουτάνα θέλει να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει», πρόεδρος του ελληνικού παραρτήματος της ΜΚΟ Τζαστ είναι η Χριστίνα Ψαρά, μέλος της γνωστής οικογενείας !
Απολαύστε την φωτογραφίες της ιδίας και μίας «ξαναμένης για ανθρωπισμό» συντρόφου της.
Χριστίνα Ψαρά η πρόεδρος της ΜΚΟ Τζαστ
Ελληνίδα ξαναμμένη ανθρωπίστρια της Τζαστ
Δείτε τώρα και την φωτογραφία της Γερμανίδας συντρόφου του γερμανικού παραρτήματος της ΜΚΟ Τζαστ:
Γερμανίδα ξαναμμένη ανθρωπίστρια της Τζαστ
Παρατηρήσεις:
-Οι Ελληνίδες «ανθρωπίστριες» υπερβάλλουν εαυτόν κρατώντας και τα σχετικά πλακάτ, ενώ η Γερμανίδα προβάλλει απλά το πρόσωπό της.
-Ω ποία αδικία! Χάθηκε να προσλάβουν και στην Ελλάδα οι επαγγελματίες ανθρωπιστές την ανάλογη αιθέρια ύπαρξη; Οι «εμπαθείς πρόσφυγες» που μπουκάρουν στην Ελλάδα θα πρέπει να αισθάνονται αδικημένοι, δεν είναι σωστό…

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails