Thursday, March 24, 2016

Ομολογία-σοκ από ισλαμιστή: "Θα κατακτήσουμε την Ευρώπη θα βιάσουμε τις Ευρωπαίες και η ΕΕ μας δίνει λεφτά για να το κάνουμε"! (βίντεο)

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου 

Αφρικανός μουσουλμάνος έχει αναρτήσει ένα βίντεο στο διαδίκτυο όπου επί της ουσίας δίνει οδηγίες στους ομόθρησκούς του για το τι ψέμματα χρειάζεται να λένε για να μπουν στις ευρωπαϊκές χώρες, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τους Ευρωπαίου ως ηλίθιους και αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι "προτιμούν να τους βιάσουν κόρες και γυναίκες παρά να τους πουν ναζί ή ρατσιστές".  


 "Παίρνουμε την Ευρώπη από τους Ευρωπαίους και είναι τόσο ηλίθιοι για να αντεπιτεθούν. Καθώς οι Ευρωπαίοι μας υποδέχονται και μας φιλοξενούν και μας δίνουν δωρεάν σίτιση,στέγαση και περίθαλψη, δεν είναι για την καλυτέρεψη των ζωών μας αλλά πρόκειται για την κατάκτηση της Δύσης και το τέλος της ευρωπαϊκής κουλτούρας. Οι Ευρωπαίοι περισσότερο φοβούνται μην τους αποκαλέσουν "ρατσιστές" ή "ναζί" από το να βιαστούν οι γυναίκες και οι κόρες τους από τους Αφρικανούς.   Θα καταστρέψουμε τις λευκές γραμμές αίματος (εννοεί την Λευκή Φυλή) θα πάρουμε την γη τους και θα μας πληρώσουν για αν το κάνουμε, Χα,χα,χα"   Λέει μάλιστα στην αρχή ότι έχει ήδη κανονίσει "ότι χρειάζεται για να πάει στην Ευρώπη" και ότι "είαι πολύ σημαντικό να πεις τα σωστά ψέμματα για πάρεις άσυλο"!   

"Δεν είναι δύσκολο να τα μάθεις" προσθέτει.   Λέει μάλιστα παρακάτω ότι "ανυπομονώ να καταστρέψω τις Ευρωπαίες γυναίκες (ενοεί βιασμό προφανώς) που είναι πολύ όμορφες και ξανθιές και μελαχρινές με πράσινα μάτια, καστανά μάτια, θα τους κάνουμε παιδιά και θα εξαφανίσουμε την λευκή γραμμη αίματος"     Ακολουθεί και το πρωτότυπο κείμενο από την ιστοσελίδα barenakedislam.com   

“We are taking Europe from the Europeans and they are too stupid and weak to even fight back. As Europeans take us in and give us free food, healthcare, and housing, it’s not about bettering our lives, it’s about conquest of the West and ending European culture. Europeans are more afraid of being called ‘racists’ or ‘Nazis’ than having their daughters and wives raped by Africans.  We are going to destroy the white European blood lines and take their land and they are going to pay us to do it. HA HA HA!”   Το βίντεο έχει κάποιους μήνες που έχει αναρτηθεί αλλά η σημασία του μετά τις επιθέσεις ισλαμιστών σε Παρίσι και Βρυξέλλες καθίσταται πιο επίκαιρη από ποτέ.

ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

1 comment:

Anonymous said...

Θα μας κλασουν τα αρχιδια οι πιθηκοι.τους περιμενουμε.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails