Thursday, June 22, 2017

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΆΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ! ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ ΒΙΑΣΕ ΜΗΤΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ 5ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ- ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ!

viastis-1
Μια είδηση βιασμού που συγκλονίζει ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν λίγη ώρα από το κέντρο της Αθήνας και, ειδικότερα, την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.
Ένας 38χρονος άντρας έσυρε μιαν άτυχη γυναίκα μέσα στο διαμέρισμά της και τη βίασε μπροστά στα μάτια του παιδιού της.

Αρχικά, ο δράστης εμφανίστηκε στο σπίτι της 30χρονης και της είπε πως είναι φίλος του συζύγου της για να την πείσει να ανοίξει την πόρτα.
Στη συνέχεια την έσυρε στο εσωτερικό του διαμερίσματος και τη βίασε μπροστά στα μάτια του ηλικίας μόλις 5 ετών παιδιού της.
Η γυναίκα βρήκε το κουράγιο και ζήτησε βοήθεια από την αστυνομία.
viastis1
Στο Α.Τ. του Αγίου Παντελεήμονα οι αστυνομικοί της έδειξαν φωτογραφίες σεσημασμένων ατόμων και τότε η γυναίκα αναγνώρισε στο πρόσωπο ενός από αυτούς τον βιαστή της.
Πρόκειται για έναν 38χρονο από την Αλβανία με «θητεία» στις φυλακές για διάφορα αδικήματα. Ο άνδρας όταν δέχθηκε την επίσκεψη των αστυνομικών στο σπίτι του προσπάθησε να διαφύγει. Αντιστάθηκε, όμως οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες.
Αγ. Παντελεήμονας: Αλβανός βίασε γυναίκα μπροστά στα μάτια του 5χρονου παιδιού της (φωτό)
Τον τρόμο έζησε μία γυναίκα στον Άγιο Παντελεήμονα όταν εμφανίστηκε στην εξώπορτα του διαμερίσματός της ,προφασιζόμενος τον φίλο του άντρα της, ένας 38χρονος Αλβανός ο οποίος την έσυρε  μέσα στο διαμέρισμά της και τη βίασε μπροστά στα μάτια του παιδιού της!
Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης εμφανίστηκε στο σπίτι της 30χρονης και της είπε ότι είναι φίλος του συζύγου της για να την πείσει να ανοίξει την πόρτα.
Στη συνέχεια έσυρε την άτυχη γυναίκα στο εσωτερικό του διαμερίσματος και τη βίασε μπροστά στα μάτια του ηλικίας μόλις 5 ετών παιδιού της.
Η γυναίκα βρήκε το κουράγιο και ζήτησε βοήθεια από την αστυνομία. Στο Α.Τ. Του Αγίου Παντελεήμονα οι αστυνομικοί της έδειξαν φωτογραφίες σεσημασμένων ατόμων και τότε η γυναίκα αναγνώρισε στο πρόσωπο ενός από αυτούς τον βιαστή της.

Πρόκειται για έναν 38χρονο από την Αλβανία με “θητεία” στις φυλακές για διάφορα αδικήματα
Ο άνδρας όταν δέχθηκε την επίσκεψη των αστυνομικών στο σπίτι του προσπάθησε να διαφύγει. Αντιστάθηκε όμως οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails