Friday, June 9, 2017

Απίστευτο! Το ΚΚΕ έβγαλε ανακοίνωση επειδή σε αγώνες κέρδισε ένας χρυσαυγίτης - Στα γκούλαγκ σύντροφοι, τι τον κοιτάτε;


Ολάκερη ανακοίνωση βγάλανε οι μπολσεβίκοι για να μας δείξουν το σύμπλεγμα κατωτερότητάς τους απέναντι στην Χρυσή Αυγή. Σας παραθέτουμε αυτούσια την ανακοίνωσή τους:
«Καταγγέλλουμε τη συμμετοχή γνωστού φασίστα και μέλους της συνοδείας του αρχηγού της ναζιστικής Χρυσής Αυγής Μιχαλολιάκου σε πυγμαχικούς αγώνες που διοργανώθηκαν στους Αγίους Αναργύρους από τοπικό σύλλογο. Είναι προκλητικό και απαράδεκτο οι υμνητές του Χίτλερ να πατάνε πόδι και να χύνουν το δηλητήριό τους σε χώρους όπου αθλείται η νεολαία.
Πρέπει να καταδικαστεί επίσης η παρουσία αντιδημάρχου του δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού δίπλα στον γνωστό φασίστα κατά την απονομή των μεταλλίων. Καμία ανοχή στους φασίστες δολοφόνους! Δεν πρέπει να έχουν θέση σε κανένα εργατικό σωματείο, μαζικό φορέα, αθλητικό σωματείο. Είναι εχθροί του λαού, δολοφονούν και χτυπάνε όποιον αγωνίζεται και σηκώνει κεφάλι ενάντια στην εκμετάλλευση και τη φτώχεια. Είναι στην υπηρεσία των αφεντικών, τα συμφέροντα των οποίων υπερασπίζονται με λύσσα.
Καλούμε το λαό της περιοχής να τους απομονώσει και να οργανώσει την πάλη του ενάντια στο καπιταλιστικό σύστημα που γεννάει φτώχεια, πολέμους και εκτρέφει το φασισμό. Να συμπορευτεί τώρα με το ΚΚΕ!».

phgh

1 comment:

Anonymous said...

Θυμάμαι κάποτε στο Καβούρι τη σύλληψη του "οδηγου" της 17Νοέμβρη και την μετά 1 (ΕΝΑ) μηνα παρουσία του σε τηλεοπτικό κανάλι,μαζι με τον Υπουργό Νεας γενιάς και αθλητισμού,να συζητούν το πως εγινε πρωταθλητής jet ski.....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails