Friday, June 23, 2017

«ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΣΤΟΛΕΣ ΜΠΑΤΣΩΝ ΜΑΣ ΤΣΑΚΙΣΑΝ, ΑΛΛΑ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ» – ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ

To απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, μια διμοιρία εφόδου των παρακρατικών της αριστεράς επιτέθησαν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο, φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα με τα διακριτικά της ελληνικής αστυνομίας. Οι κουκουλοφόροι φονιάδες άρχισαν να φωνάζουν: «Αστυνομία! Πέστε κάτω» και όταν τα θύματα τους υπάκουσαν πιστεύοντας ότι είχαν να κάμουν με αληθινούς αστυνομικούς, άρχισαν να τα χτυπούν αμείλικτα, με ρόπαλα και σφυριά!

Τη στιγμή εκείνη, λίγο πριν ανοίξουν τα γραφεία για το κοινό, βρισκόντουσαν μέσα 4 άτομα, εκ των οποίων η μία ήταν κοπέλα. Οι μανιακοί τραμπούκοι των αριστερών συμμοριών της έσπασαν τα χέρια με σφυριά, ενώ άλλο ένα άτομο παρολίγο να το θανατώσουν επί τόπου, χτυπώντας το με σφυρί στο κεφάλι.
Ποιος νοιάστηκε για αυτά τα Ελληνάκια, που λίγο έλειψε να χάσουν τις ζωές τους με φρικιαστικό τρόπο; Ουδείς! Ούτε κόμματα, ούτε τηλεοράσεις, ούτε φυλλάδες, ούτε ραδιόφωνα.
Όλες αυτές οι ανεκδιήγητες σαύρες της εξουσίας, που τρέχουν να αποκηρύξουν τη βία από όπου και αν προέρχεται, δεν είπαν κουβέντα, ενώ φαίνεται πως το χάρηκαν, ιδιαίτερα πάντες οι μισθοφόροι των γνωστών αντιφασιστικών οργανώσεων, αν κρίνουμε τουλάχιστον από τις θριαμβολογικές ανακοινώσεις που δημοσιεύουν στους ιστοτόπους τους.
Ωστόσο, εκείνο που γεννάει την πιο μεγάλη φρίκη, πέραν από την αλαζονεία τους ότι αυτοί κουμαντάρουν τα άβατα της Αττικής, είναι το είδος και το μέγεθος της βίας, που φαίνεται πλέον να ασκούν δίχως κανέναν φόβο για πιθανές συνέπειες από τον νόμο, με την αστυνομία και τους δικαστές, να τους κλείνουν πονηρά το μάτι, πίσω από την συνένοχη σιωπή και την έμμεση υποστήριξη τους.
Γιατί να σπάσεις τα χέρια μιας κοπέλας με σφυριά, δείχνει πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι έχεις πισωγυρίσει στα επίπεδα των δημίων του μεσαίωνα. Αυτοί δεν είναι απλώς έμμισθοι μπράβοι της αριστερής εξουσίας. Αυτοί είναι καλά εκπαιδευμένοι δήμιοι, που απολαμβάνουν σαδιστικά τον πόνο των θυμάτων τους.
Κι οι πάσης φύσεως εργολάβοι της εξουσίας, που τους υποστηρίζουν ύπουλα και διακριτικά, δεν είναι τίποτα διαφορετικό, από τους παπάδες της ιεράς εξετάσεως, που παραδίδανε το θύμα τους στην «κοσμική εξουσία» για να του σπάσουν οι δήμιοι τα κόκαλα με σφυριά, ώστε οι ίδιοι να μην λερώσουν τα χέρια τους με αίμα…
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ
xryshaygh.com

1 comment:

Anonymous said...

Και που το ξέρετε που δεν ήσαν παρακτορες της Μοσσαντ; Γιατί μονο αριστεροί ακραίοι θέλουν το κακό της ΧΑ;

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails