Saturday, October 20, 2018

ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΠΡΟΣ ΙΤΑΛΙΑ: Ν’ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – ΣΑΛΒΙΝΙ ΠΡΟΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ


Μια άκρως απειλητική επιστολή, με την οποία απαιτούν από την Ιταλία ν’ αλλάξει τον κρατικό προϋπολογισμό της για το έτος 2019, γιατί υπάρχει σ’ αυτόν «παρέκκλιση χωρίς προηγούμενο» από τις ντιρεκτίβες των Βρυξελλών, απέστειλαν οι Ευρωπαίοι αχυράνθρωποι των διεθνών τοκογλύφων. Μάλιστα, με πρωτοφανή θρασύτητα, απαιτούν να γίνει το δικό τους «πριν από το μεσημέρι της Δευτέρας, 22 Οκτωβρίου»!!!

Η επιστολή παραδόθηκε από τον –εβραϊκής καταγωγής και πρώην αριστεριστή- επίτροπο οικονομικών και νομισματικών υποθέσεων Μοσκοβισί, στα χέρια του Ιταλού υπουργού οικονομικών Τζοβάνι Τρία και την υπογράφουν ο ίδιος ο Μοσκοβισί και ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις.
Άμεσα και με τον τρόπο που αρμόζει στην περίσταση απάντησε στις θρασύτατες απαιτήσεις των δυναστών των ευρωπαϊκών λαών, ο υπουργός Εσωτερικών Ματτέο Σαλβίνι:
«Για την Ιταλία αποφασίζουν οι Ιταλοί. Μη μας ενοχλείτε και αφήστε μας να δουλέψουμε.
Έχω την υποψία ότι θέλουν μια Ιταλία σκλάβα, φοβισμένη, άνεργη, θυμωμένη, η οποία να αναγκαστεί να γονατίσει, για να μας πάρουν τις μόνες μας υγιείς επιχειρήσεις»!
Άσχημο μπελά βρήκαν οι διεθνείς τύραννοι και τα τσιράκια τους, από τον Ματτέο Σαλβίνι! Που δείχνει ότι η αντίσταση στα σχέδιά τους, είναι εφικτή, αλλά μόνο από πατριώτες ηγέτες κι όχι από κακομοίρηδες ικέτες και ανδρείκελα, όπως ο… Πάνος Τσίπρας και ο… Αλέξης Καμμένος!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails