Sunday, October 7, 2018

Ισλαμαμπάντ η Θεσσαλονίκη - Παράνομοι μετανάστες στρώνουν και κοιμούνται στην πλατεία Αριστοτέλους (φωτό

Απίστευτες εικόνες στη Θεσσαλονίκη.Παράνομοι μετανάστες έχουν μετατρέψει σε καταυλισμό την πλατεία Αριστοτέλους.
Η Ελλάδα που ονειρεύονται Μπουτάρης και ΣΥΡΙΖΑ παίρνει σιγά σιγά σάρκα και οστά.
Η Ελλάδα που όποιος θέλει μπαινοβγαίνει χωρίς καμία συνέπεια η εμπόδιο, αρκεί μόνο να ταιριάζει στο προφίλ του «πρόσφυγα», άσχετα αν έρχεται από περιοχές που δεν υπάρχει πόλεμος.

Εικόνες που θυμίζουν τριτοκοσμική χώρα εκτυλίσσονται εδώ και λίγες μέρες στην Θεσσαλονίκη.Παράνομοι μετανάστες οι οποίοι περνάνε κατά εκατοντάδες τα σύνορα έρχονται και κατασκηνώνουν στην πλατεία Αριστοτέλους.
Όπως φαίνεται και από το βίντεο που δημοσίευσε μία γυναίκα στο Twitter, οι μετανάστες έχουν στήσει τα σλιπινκγ μπαγκς τους καταμεσής της πλατείας.
Εκεί μάλιστα παράνομοι μετανάστες κοιμήθηκαν χτες το βράδυ, ενώ μερικοί «έπιασαν» ακόμη και τα παγκάκια της πλατείας με αποτέλεσμα κανείς να μην μπορεί να καθίσει στο σημείο.
Περιμένουν από την αστυνομία να τους συλλάβει και να τους δώσει τα απαραίτητα έγγραφα για να ζητήσουν έπειτα άσυλο.
Δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται τέτοιο περιστατικό στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Το τελευταίο διάστημα ομάδες μεταναστών συγκεντρώνονται έξω από το Α.Τ. Λευκού Πύργου, προκειμένου να συλληφθούν.
Το τελευταίο διάστημα, έχουν αυξηθεί οι αφίξεις παρανόμων μεταναστών στην πόλη, καθώς οι διακινητές τους παραλαμβάνουν από τα σύνορα της Τουρκίας με την Ελλάδα και τους μεταφέρουν στη Θεσσαλονίκη, όπου αποτελεί προσωρινό προορισμό.
Σύμφωνα μάλιστα με πηγές της αστυνομίας, η «ταρίφα» για κάθε άτομο που μεταφέρουν τα κυκλώματα ανέρχεται στα 2.000 ευρώ.



Pronews
Διαβαστε ακομη
Διαβαστε ακομη
Σχολιαστε το αρθρο
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Οποιος χρήστης της πλατφόρμας του discus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails