Saturday, June 15, 2019

Φρίκη – Ζευγάρι λεσβιών σκότωσε το 9 χρονο παιδί του (αφού του είχαν αφαιρέσει το πέος με «αυτοσχέδιο» χειρουργείο αλλαγής φύλου)

Ο Rhuan Maycon, 9 ετών, μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στις 31 Μαΐου στη Βραζιλία από τη μητέρα του, Rosana da Silva Candido, 27 ετών, και τη λεσβία σύντροφό της.
Rhuan Maycon, 9 ετών, μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στις 31 Μαΐου στη Βραζιλία από τη μητέρα του, Rosana da Silva Candido, 27 ετών, και τη λεσβία σύντροφό της Kacyla Damasceno Pessao, 28 ετών, καθώς κοιμόταν και αφού είχε βασανιστεί επί ένα χρόνο μετά από «αυτοσχέδιο» χειρουργείο αλλαγής φύλου από το ζευγάρι.

Σύμφωνα με τις Υπηρεσίες Προστασίας Παιδιών της Βραζιλίας, το αγόρι είχε υποβληθεί σε ένα είδος χειρουργικής επέμβασης για αλλαγή φύλου, όπου μετά την αφαίρεση του πέους, επιδιώχτηκε να δημιουργηθεί στην ακρωτηριασμένη περιοχή μια εκδοχή γυναικείου γεννητικού οργάνου, με μια τομή στη βουβωνική χώρα.
Η «χειρουργική επέμβαση» είχε προφανώς εκτελεστεί χωρίς ιατρική επίβλεψη, ενώ o πατέρας του Rhuan είχε προηγουμένως επικοινωνήσει με την υπηρεσία Child Protection Services και την αστυνομία, εκφράζοντας ανησυχίες για την ασφάλεια του γιου του.
Η μητέρα του αγοριού και η σύντροφός της κατάφερναν να μην εντοπίζονται από τις Αρχές, καθώς μετακινούνταν διαρκώς, αλλάζοντας τόπο κατοικίας.
Ο πατέρας του Rhuan είπε στον Τύπο: «Προσπαθήσαμε να σώσουμε τον Rhuan. Δημοσιεύσαμε μηνύματα σχετικά με τα κοινωνικά μέσα επικοινωνίας, επικοινωνήσαμε με την αστυνομία και τις υπηρεσίες προστασίας παιδιών. Κανείς δεν μας βοήθησε.»
Πηγή: AthensVoice

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails