Wednesday, June 5, 2019

ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ : «ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΥΠΕΡ ΤΗΣ…ΤΟΥΡΚΙΑΣ»!!! (βίντεο)



Προσγείωση στην πραγματικότητα είναι οι δηλώσεις της αρχηγού του μειονοτικού κόμματος της Ελληνικής Θράκης, που δήλωσε ξεκάθαρα και θρασύτητα ότι αν γίνει πόλεμος μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας θα είναι με το μέρος της Τουρκίας. Και ύστερα την αφήνουν…ελεύθερη!

«Στην περίπτωση «θερμού επεισοδίου» μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας η μητέρα πατρίδα μου είναι η Τουρκία» είπε με πρωτοφανές θράσος η επικεφαλής του ΚΙΕΦ, Τσιγδέμ Ασάφογλου, δείχνοντας ποια χώρα θα υποστηρίξει αν ξεσπάσει σύγκρουση με τους ισλαμιστές του Ρ.Τ.Ερντογάν.
Η επικεφαλής του ΚΙΕΦ (Κόμμα Ισότητας Ειρήνης & Φιλίας) Τσιγδέμ Ασάφογλου, της οποίας το κόμμα συγκέντρωσε ποσοστό άνω του 40% σε Ξάνθη και Ροδόπη, έδωσε συνέντευξη στο alexpoli.gr. Oπως θα δείτε και στο βίντεο, εμφανίστηκε στην συνέντευξη διαδίδοντας την προπαγάνδα της Άγκυρας, φανερά «δασκαλεμένη» απο το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή.
Αφού πρώτα χαρακτηρίζει το ΚΙΕΦ «τουρκικό κόμμα» και να ζητά αναγνώριση τουρκικής εθνικής ταυτότητας της μειονότητας, στη συνέχεια δεν διστάζει να πει πως και η ίδια είναι Τουρκάλα. Όπως είπε χαρακτηριστικά «Είναι τουρκικό κόμμα, αλλά είναι ένα επίσημο κόμμα του ελληνικού κράτους, απλά έχει ιδρυθεί από Τούρκους» και τονίζει στη συνέχεια πως και η ίδια νιώθει Τουρκάλα.
«Δεν είναι τραγικό ή προκλητικό να δηλώνει κάποιος ότι είναι Τούρκος και οτι έχει εθνική τουρκική συνείδηση αλλά αγαπάει αυτή τη χώρα»
Στην περίπτωση «θερμού επεισοδίου» μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας η T.Ασάφογλου ήταν ξεκάθαρη καθώς τόνισε πως μητέρα πατρίδα της είναι η Τουρκία.
Μάλιστα!

ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails