Tuesday, June 25, 2019

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Η ΛΕΣΧΗ BILDERBERG ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!


Μία από τις παραμέτρους της σίγουρης εκλογικής νίκης της ΝΔ στις προσεχείς εκλογές, είναι και η σχέση της με την διαβόητη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, που συνδέεται άρρηκτα με τον διεθνή σιωνισμό.
Να θυμίσουμε, λοιπόν, ότι είναι κυρίως τα στελέχη της ΝΔ
που συμμετέχουν στις ετήσιες συναντήσεις αυτών των διεθνών σατανάδων (όπως π.χ. ο Καραμανλής, ο Σαμαράς, η Ντόρα, ο Μάνος, η Κεραμέως και βέβαια ο Κούλης Μητσοτάκης, που συμμετείχε το 2016 και το 2018) και δευτερευόντως του ΠΑΣΟΚ, δεσμευόμενα να τηρήσουν τον «όρκο σιωπής» για όσα είδαν και άκουσαν εκεί.
Τονίζουμε την άρρηκτη σχέση αυτή της ΝΔ, γιατί υπάρχουν κάποιοι Έλληνες Ορθόδοξοι που πιστεύουν πως σε κάθε περίπτωση η ΝΔ θα είναι φιλικότερη προς την Εκκλησία και τις παραδοσιακές αξίες του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, από τους άθεους κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ! Κάνουν τεράστιο λάθος!

1 comment:

Spacer said...

Βιβλίο με τίτλο Λέσχη Μπίλντερμπεργκ , των εκδόσεων Μπιμπης , Θεσσαλονίκη . Το έγραψε ο αείμνηστος Τάσσος Δαρβερης από κοινού με τον Thomas Felix . Σ η μ ε ι α και τ ε ρ α τ α περιγράφονται στις σελίδες του , προμηθευτητε το , διαβάστε το , μελετηστε το , διαδωστε το .

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails