Thursday, January 21, 2021

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΕΡΜΑ -ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

 

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

«Δεν θα έχετε τίποτα και θα είστε ευτυχείς»- εκτός από τον Μπιλ Γκέιτς και άλλους εκατομμυριούχους

Ενώ μας λένε οι τεχνοκράτες της Μεγάλης Επανεκκίνησης ότι το μέλλον θα είναι χωρίς ιδιωτική ιδιοκτησία, ο Μπιλ Γκέιτς και άλλοι δισεκατομμυριούχοι έχουν αγοράσει τεράστιες ποσότητες καλλιεργήσιμης γης. «Μετά από χρόνια αναφορών για αγορά

γεωργικών εκτάσεων σε μέρη όπως η Φλόριντα και η Ουάσινγκτον, το The Land Report αποκάλυψε ότι ο Γκέιτς, ο οποίος, σύμφωνα με τον Forbes, έχει καθαρή αξία σχεδόν 121 δισεκατομμυρίων δολαρίων, δημιούργησε ένα τεράστιο χαρτοφυλάκιο γεωργικών εκτάσεων που εκτείνεται σε 18 κράτη. «

Ο 65χρονος Γκέιτς κατέχει συνολικά 108.853 εκτάρια ή σχεδόν 1.089 km² γης σε 19 πολιτείες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γη του Γκέιτς εκτρέφεται από την εταιρεία του Cascade Investments. Οι μεγαλύτερες εκμεταλλεύσεις αποτελούνται από 27.952 στρέμματα στη Λουιζιάνα, 19.395 στρέμματα στο Αρκάνσας, 10.420 στρέμματα στην Αριζόνα, 8.331 στρέμματα στη Νεμπράσκα και 6.514 στρέμματα στην πολιτεία της Ουάσιγκτον. Σύμφωνα με την Forbes, λέει ότι είναι άγνωστο τι κάνει ο Γκέιτς στη χώρα και η Cascade Investments αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα.

Όσον αφορά τους μεμονωμένους γαιοκτήμονες, ο Γκέιτς εξακολουθεί να είναι πολύ πίσω από τον άρχοντα των μέσων ενημέρωσης John C. Malone, ο οποίος οδηγεί τον κόσμο με το αγρόκτημα και τα δάση του που καλύπτουν περίπου 90.000 στρέμματα γης, και τον ιδρυτή του CNN, Ted Turner, ο οποίος είναι 80 ετών 000 εκτάρια γης. Ο Jeff Bezos του Amazon «επενδύει επίσης σε γη σε μεγάλη κλίμακα», σύμφωνα με την έκθεση. Αυτό που οι δισεκατομμυριούχοι φιλάνθρωποι και τεχνοκράτες αποκτούν στη γη με όλο και πιο γρήγορο ρυθμό φαίνεται να λένε στο κοινό ότι δεν θα υπάρχει πρακτικά καμία ιδιωτική ιδιοκτησία στο μέλλον. Ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και ο παγκοσμιοποιητής Klaus Schwab καθιστά σαφές στα βιβλία του ότι η «τέταρτη βιομηχανική επανάσταση» ή «Η Μεγάλη Επαναφορά» θα οδηγήσει στην κατάργηση της ιδιωτικής ιδιοκτησίας.

Αυτό το μήνυμα μπορεί επίσης να βρεθεί στον επίσημο ιστότοπο του WEF, όπου λέει: «Καλώς ήλθατε στο έτος 2030. Καλώς ήλθατε στην πόλη μου – ή θα έπρεπε να πω» η πόλη μας «. Δεν έχω τίποτα. Δεν έχω αυτοκίνητο. Δεν έχω σπίτι. Δεν έχω εξοπλισμό ή ρούχα. » Προφανώς δεν θα σας επιτραπεί η κατοχή ιδιωτικής ιδιοκτησίας και η μόνη διέξοδος σας θα είναι να ζείτε σε κατάσταση μόνιμης εξάρτησης από έναν μικρό αριθμό πλούσιων ελιτιστών που κατέχουν τα πάντα. Αυτό λεγόταν φεουδαρχία, που είναι μια μορφή δουλείας.

Operation Trust ~ Controlled Op Takeover..Nothing New Under the Sun

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails