Thursday, January 21, 2021

Το youtube κατέβασε τη συνέντευξη της κ. Νεγρεπόντη- Δεληβάνη, επικεφαλής της κίνησης "Τιμή στο '21", επειδή αντιτίθεται στίς ανθελληνικές γιορτές της Γιάννας!



 Η δικτατορία των Μέσων είναι εδώ.


Το youtube κατέβασε τη συνέντευξη της καθηγήτριας Πανεπιστημίου και πρώην πρύτανη κ. Νεγρεπόντη- Δεληβάνη, επικεφαλής της κίνησης "Τιμή στο '21", επειδή αντιτίθεται στίς ανθελληνικές γιορτές της Γιάννας! Η δικτατορία των ελίτ είναι πολυπλόκαμη.

Είναι περιττό να πούμε, ότι η κίνηση, που αποτελεί το πατριωτικό αντίβαρο στήν αντεθνική επιτροπή της Γιάννας, είναι αποκλεισμένη από όλα τα μεγάλα κρατικά και ιδιωτικά ΜΜΕ εδώ και ένα χρόνο που έχει συσταθεί επισήμως, με δεκάδες εκδηλώσεις που έγιναν και θα γίνουν.

Ζούμε ένα νέο '21 από μια άποψη. Από τη μία είναι η κρατικοδίαιτη επιτροπή της Γιάννας, που στηρίζεται και εκπροσωπείται από όλους τους κοτζαμπάσηδες, τους προεστούς, τους καλαμαράδες και τους προσκυνημένους, που θέλουν να σβήσουν κάθε σπίθα του Γένους για να τα έχουν καλά με την Πύλη και την ησυχία τους, και από την άλλη τους κλεφταρματωλούς, που είναι ασύνταχτοι, φτωχοί, ανυπόταχτοι, αδύναμοι, αποδιωγμένοι, αλλά θέλουν Ιστορία, πατρίδα και υπερηφάνεια.

Πρίν από 6 μήνες το facebook απέκλεισε το λογαριασμό μου για δύο μήνες επειδή είχα γράψει, με αφορμή τη μετατροπή της Αγιας Σοφίας σε τζαμί, ένα άρθρο, όπου περιέγραφα χωρίς διαστρεβλώσεις μέρος μόνο από τις βαρβαρότητες των Τούρκων!

Οι αθλιότητες των Μέσων "κοινωνικής δικτύωσης" να κλείσουν ή να πετσοκόψουν τις δηλώσεις Τράμπ (φασίστας ο Τράμπ, αλλά ο λόγος του υπόκειται στόν έλεγχο ΜΟΝΟ των δικαστηρίων), μια καθαρά εξωθεσμική και εξωκοινοβουλευτική πολιτική παρέμβαση, πληθαίνουν και γίνονται ακόμα πιο επικίνδυνες εξ αιτίας της αδράνειας των δημοκρατιών να τις καταδικάσουν και να παρέμβουν δυναμικά στίς πλατφόρμες, απαιτώντας να ευθυγραμμίζονται με τα συνταγματικά και νομικά άρθρα περί ελευθερίας του λόγου και λογοκρισίας.

Η αποθράσυνση των λεγόμενων social media κορυφώνεται διαρκώς, μετά την επί χρόνια καταχρηστική και ατιμώρητη επιβολή σιωπής σε απλούς χρήστες τους, με πρόφαση τους όρους δήθεν αντιβίας που επιβάλλουν, οι οποίοι είναι καταχρηστικοί και σε αντίθεση με το σύνταγμα και τους νόμους των κρατών. 

Τι είναι βία, τι απειλή, τι προσβολή έχει ανατεθεί από όλα τα δημοκρατικά κράτη να αποφασίζουν ΜΟΝΟ τα δικαστήρια. Τα οποία συνεδριάζουν, δικάζουν και αποφασίζουν ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ βάσει Συνταγμάτων και όχι στό όνομα μετόχων, ιδιοκτητών και λογιστηρίων εταιριών.

Η πολιτική των social media να ελέγχουν τι πρέπει και τι δεν πρέπει να διασπείρεται, χωρίς κανέναν συνταγματικό, νομικό έλεγχο, οδηγεί σε επικίνδυνη αστυνομία λόγου. Από συστήματα που δεν εκλέγονται και δεν ελέγχονται από τις δημοκρατίες. Με αυτόκλητους αστυνόμους τα ανεξέλεγκτα αυτά Μέσα.

Το τωρινό κατέβασμα από το youTube της συνέντευξης που έδωσε η πρόεδρος του "Τιμή στο '21", καθηγήτρια πανεπιστημίου κ Νεγρεπόντη, επειδή αντιτίθεται στις προωθημένες από την κυβέρνηση και τους μεγαλοεπιχειρηματίες διαστρέβλωση και συκοφάντηση του '21, είναι ένα ακόμα περιστατικό της αντιδημοκρατικής διαπλοκής Μέσων, επιχειρηματιών και πολιτικών για να επιβάλουν τις πολιτικές αδρανοποίησης των λαών. Της ομογενοποίησής τους και μετατροπής τους σε  πρόβατα- καταναλωτές και εργάτες, χωρίς πατρίδα, χωρίς παρελθόν, χωρίς ερείσματα υπερηφάνειας, αντίστασης και εξέγερσης. Εκτός αν είναι για την επιβολή της διεθνοποίησης με εξαφάνιση εθνοτήτων και της Ιστορίας τους.

Πρέπει να είσαι ΜΟΝΟ με τούς "διάσημους" ή με τους "μαχητές". Σε ένα reality για αποβλακωμένους καταναλωτές υπηκόους. Κάθε άλλη τοποθέτησή σου καταδιώκεται.

Καλώς ήρθατε στο 1984. Ο Μεγάλος Αδελφός αποφασίζει για το καλό σας. Εσείς σκάστε και δουλεύετε

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails