Monday, January 4, 2021

Στήν Γαλλία κάθε ιατρός θα παίρνει ....bonus 5,40 euros (!!!!!) για κάθε πολίτη που θα εμβολιάζεται κατά 'Covid-19'

 


 


Τό καθεστώς στήν Γαλλία προσφεύγει σε αθέμιτα μέσα για εμβολιασμό μετά το 'Βατερλό' των εμβολίων στη Γαλλία, καθώς μόνο το 13% των Γάλλων δήλωσε πως σίγουρα θα εμβολιαστεί και η χώρα είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια στήν άρνηση των εμβολίων mRNA.



Δίνει ευτελές οικονομικό κίνητρο στους γιατρούς κατά κεφαλήν για καθένα πολίτη που θα καταχωρούν στο αρχείο εμβολιασθέντων. 

Εξαγορά της ιατρικής συνείδησης. 

Κατάντησαν  ζ ή τ ο υ λ ε ς  του ιατρούς. 

Πλήγμα στην ιατρική δεοντολογία και στην ιατρική αξιοπρέπεια. 
To γαλλικό κράτος θα χρηματίζει τους ιατρούς με 5,40 euros για κάθε πολίτη που θα εμβολιάζεται κατά Covid-19, και των οποίων οι πληροφορίες θα είναι καταχωρημένες στο αρχείο “SI Vaccin Covid” που θα ξεκινήσει από τις 4 Ιανουαρίου αναφέρει το 'rtl'. 


Εγκεκριμένο από το Cnil στις 29 Δεκέμβρη το αρχείο θα χρησιμεύσει στη διασφάλιση “στην εφαρμογή, παρακολούθηση και καθοδήγηση των εμβολιαστικών επιχειρήσεων εναντίον του Covid-19”, αναφέρει ένα διάταγμα που δημοσιεύθηκε στις 26 Δεκεμβρίου στην εφημερίδα της κυβέρνησης.

Για να είναι καταγεγραμμένο σε αυτό το αρχείο κάθε άτομο εμβολιασμένο οφείλει να δώσει τ΄όνομά του την ηλικία του, αλλά και την ημερομηνία και τον τόπο του εμβολιασμού του , το μοντέλο εμβολίου που χρησιμοποιήθηκε και την ταυτότητα του ιατρικού προσωπικού που επιφορτίστηκε με την πράξη. 
Κάτι που προκαλεί κριτική κυρίως για την χρήση των δεδομένων, ή ακόμη και για το ιατρικό απόρρητο.


Kαι για να παροτρύνει τους γιατρούς να χρησιμοποιούν το λογισμικό «bonus» της τάξης των 5,40 euros προβλέπεται για κάθε πολίτη εμβολιασμένο και καταχωρημένο στο αρχείο “SI Vaccin Covid”. 

Οι λεπτομέρειες των προσφορών είναι διαθέσιμες στο site d’assurance-maladie Ameli. “Μια πληρωμή της δέσμευσης στο ‘Vaccin Covid’ καταχωρείται μ΄ένα «bonus» πληρωμένο a posteriori για κάθε επιτελεσμένη δέσμευση στον εμβολιασμό. 

Η καταβολή των χρημάτων αυτών θα γίνεται μια φορά το μήνα περίπου στις 15 του μήνα για τις καταχωρήσεις που έγιναν τον προηγούμενο,”διευκρίνισε το site, στο κεφάλαιο “ειδική μισθοδοσία για δέσμευση στο αρχείο Vaccin Covid.”

Σύμφωνα με το γιατρό Alain Fischer, “Monsieur vaccin” της κυβέρνησης στο RTL, αυτό το αρχείο είναι απαραίτητο για την στενή παρακολούθηση της εκστρατείας εμβολιασμός και ειδικότερα “δίνοντας τη δυνατότητα σε ασθενείς και θεραπευτές να ειδοποιούν εάν παρατηρηθούν απρόσμενες παρενέργειες”. 

Διαβεβαίωσε ότι αυτό το μητρώο δεν “αμφισβητεί το ιατρικό απόρρητο” επισημαίνει το rtl.

ΠΗΓΗ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails