Tuesday, November 10, 2009

JESSE VENTURA-ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ-ΣΟΡΟΣ-ΕΒΡΑΙΟΙ

Οπως γνωρίζουμε απο την ιστορία της Ελλάδας το "Βεντούρα" είναι εβραϊκό όνομα.Το γνωρίζουμε γιατί ο Κούν Βεντούρα εκ των ιδρυτών του ΚΚΕ ήταν εβραϊκής καταγωγής.
Ο γνωστός Jesse Ventura ηθοποιός(Predator ταινία),παλαιστής και πρώην Κυβερνήτης της Μινεσότα στις ΗΠΑ ζητάει όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο νομιμοποίηση των ναρκωτικών-ειδικότερα της μαριχουάνα-για να κτυπηθεί το καρτέλ των ναρκωτικών.



Φοβερή λογική.Να νομιμοποιείς τη χρήση ουσιών οι οποίες καταστρέφουν τα εγκεφαλικά κύτταρα και δημιουργούν ψυχολογικά προβλήματα στους χρήστες,για να κτυπήσεις την παράνομη δράση των εμπόρων ναρκωτικών που σήμερα θησαυρίζουν απο το εμπόριο.Μόνο που δεν σκέφτηκε ο Jesse Ventura οτι το πρώτο πράγμα που θα κάνουν οι έμποροι ναρκωτικών είναι να ανοίξουν πολυεθνικές που πάλι θα είναι μονοπώλιο στο εμπόριο ναρκωτικών.


Ο Τζέσε με το αγαπημένο του κοστούμι....

Βέβαια ο στόχος δεν είναι αυτός.Νομιμοποιώντας τα ναρκωτικά θα επιτύχουν οι παγκοσμιοποιητές την άμεση και εύκολη χειραγώγηση εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων του "πολυτισμένου" κόσμου που το μόνο που θα τους ενδιαφέρει θα είναι η δόση τους και τίποτα περισσότερο.Ακόμη τα μυαλά των ανθρώπων αυτών δεν θα είναι σε θέση να σκεφτούν.
Για αυτό τρέχει και ο Εβραίος Τζόρτζ Σόρος και επενδύει δισεκατομμύρια σε πάρα πολλά μέρη του κόσμου με στόχο την νομιμοποίηση των ναρκωτικών.

Αξίζει να αναφέρουμε επίσης οτι ο Jesse Ventura ήταν και είναι εναντίον του Μπούς,ενώ ακόμη δεν θέλει να κρίνει τον Ομπάμα.Εμφανίζεται ως "επαναστάτης" με αμερικανικό προφίλ,έχει γράψει και βιβλίο με τίτλο "Μην ξεκινάτε την επανάσταση χωρίς εμένα" και έχει μεγάλο πολιτικό έρισμα σε αυτό που λέμε "μέσος Αμερικανός".Οσοι αγωνίζονται για την νομιμοποίηση των ναρκωτικών στην Αμερική ζητούν να κατέβει για επόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ .

To πραγματικό του όνομα είναι James George Janos και έχει αυτοπροσδιοριστεί ως Σλοβάκος.
Ερευνήσαμε όμως την καταγωγή του και βρήκαμε οτι ο παππούς του,John Janos,μετανάστευσε στις ΗΠΑ απο την Σλοβακία το 1882,οταν έγιναν διωγμοί κατά Εβραίων απο Σλοβάκους διαδηλωτές σε μεγάλες πόλεις στην Σλοβακία(Σ.Σ:αυτό μας θυμίζει την περίπτωση της Ισπανίας όπου οι Εβραίοι διώχθηκαν γιατί συνεργαζόντουσαν με τους Αραβες εναντίον των Ισπανών).





Το έχουμε αναφέρει ξανά.Ελέγχουν και την αντιπολίτευση όπως είπε και ο Λένιν.
Στις παρακάτω συνδέσεις,ο Εβραίος Σόρος κάνει προπαγάνδα για την νομιμοποίηση των ναρκωτικών.
http://www.sorosmonitor.com/
http://www.soros.org/initiatives/drugpolicy/multimedia/drugreport_20090303





1 comment:

Anonymous said...

VENTURA SEALINES... ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ ΕΙΠΕΣ; ΚΑΛΑ ΜΩΡΕ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails