Thursday, March 14, 2013

Την μαχαίρωσε ο πρώην εραστής της 29 φορές!


Συγχαρητήρια στα βοθροκάναλα της "έγκυρης" ενημέρωσης και στην Αριστερά που δεν λέει κουβέντα για τέτοια ρατσιστικά εγκλήματα! 

Όπου εφαρμόσθηκε ο πολυπολιτισμός είχαμε αφανισμό του γηγενούς πληθυσμού αλλά οι άνθρωποι προτιμούν να ακολουθούν τις ατεκμηρίωτες απόψεις που ακούνε στην TV και από τους παραδοσιακούς πολιτικούς, παρά να παραδειγματιστούν απο την πραγματικότητα.

Δυστυχώς θα χρειαστεί να πεθάνουν πολλοί άνθρωποι μέχρι να αντιληφθούν όλοι ότι δεν μπορεί να εφαρμοσθεί η πολυπολιτισμικότητα.

Μια νεαρή Αγγλίδα μητέρα μαχαιρώθηκε 29 φορές μέχρι θανάτου από τον βίαιο Αφρικανό πρώην εραστή της μπροστά στο μωρό τους, ενώ μερικές ώρες πριν της είχε υποσχεθεί ότι δεν θα την ξανακτυπήσει.


Ο 19χρονος Myles Williams διέρρηξε το σπίτι της οικογένειας της Kirsty Treloar και μαχαίρωσε την Kirsty δεκάδες φορές όταν αυτή του είπε ότι δεν θέλει να τον ξαναδεί. Ο Αφρικανός μαχαίρωσε και την αδελφή και τον αδελφό του θύματος που προσπάθησαν μάταια να την σώσουν.

Αφού την μαχαίρωσε την τράβηξε και την έβαλε στο αυτοκίνητό του φεύγοντας μακριά.

Στην συνέχεια μαρτυρίες που ακούστηκαν στο δικαστήριο λένε οτι κάπνιζε χαλαρός το τσιγάρο του ενω είχε το σώμα της κοπέλας στο αυτοκίνητό του!

Έχετε ακούσει την έκφραση "Once you go black, you never go back"; Προέρχεται απο τις ταινίες πορνό στις ΗΠΑ που δείχνουν λευκές γυναίκες να προτιμούν τους Αφρικανούς γιατί έχουν μεγαλύτερο πέος. Λένε οτι "Αν πας μια φορά με μαύρο δεν ξαναγυρνάς πίσω στους λευκούς άνδρες", επειδή την έχουν μικρότερη!

Αυτό μάλλον  σκέφτηκε και η Kirsty, αλλά δεν γύρισε πίσω γιατί είναι πλέον νεκρή!

Πηγή

1 comment:

Anonymous said...

Οι πουτανες που γυριζουν τσοντες στο βοθροχολυγουντ των εβραιων κατα το 95% ειναι εβραιες με ΜΗ εβραιϊκα ψευδωνυμα.

Οποτε το "Once you go black, you never go back" ας το γυρισουν απο πισω τους! Μιας και ειναι ..μεγαλο

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails