Wednesday, March 13, 2013

Και ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΣ!



Ο συγκεκριμένος λαθρομετανάστης συνελήφθη για δουλεμπόριο και ισχυρίζεται ότι τα δεκάδες άτομα που προσπαθούσε να περάσει παράνομα στη χώρα μας ήταν συγγενείς του..!!

Εντύπωσε προκαλεί η ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που απαιτεί με ξεκάθαρο τρόπο τα σύνορα της Ελλάδος να είναι τρύπια και να μπαινοβγαίνει όποιος θέλει,χωρίς έλεγχο και χωρίς να ξέρουμε ποιος είναι και τι ποινικό μητρώο έχει. 
 
(Φαντάζομαι όμως πχ..πως σε περίπου παρόμοια περίπτωση..τα σπίτια τους θα τα κλειδώνουν όταν λείπουν και η συμπεριφορά τους σε όποιον προσπαθήσει να μπει μέσα χωρίς να τον έχουν καλέσει... δεν θα είναι η ίδια με αυτή της ανακοινώσεως.) 
 
 Ο Γκασεμί Ναζίρ προφανώς εκτός από τα προβλήματα που προκάλεσε στη διεθνή εικόνα της χώρας με την συμμετοχή του στην γνωστή απεργία πείνας των δεκάδων λαθρομεταναστών,θεώρησε πως η χώρα μας είναι μια επαγγελματική ευκαιρία για το μαύρο χρήμα από την διακίνηση λαθρομεταναστών και εφόσον υπάρχει και "συνήγορος υπεράσπισης" από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ,είπε να το εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο.
Καλά θα κάνει το ΣΔΟΕ και η ΕΛ.ΑΣ να τσεκάρει έναν προς έναν τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ,γιατί τέτοιος πόνος για δουλέμπορο που πιάστηκε επ' αυτοφώρω (και μάλιστα από την FRONTEX)..μας προκαλεί πολύ μεγάλη εντύπωση!!!

http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.gr/2013/03/blog-post_5879.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails