Wednesday, March 13, 2013

Ούγκο Τσάβες: Η Ισραηλινή Μοσάντ θέλει να με σκοτώσει!

Άραγε οι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ και των λοιπών δήθεν αριστερών κομμάτων που λένε οτι λατρεύουν τον Ούγκο Τσάβες, θα έλεγαν ποτέ δημοσίως αυτά τα πράγματα; Όχι βέβαια.. Γιατί δεν δαγκώνουν το χέρι που τους πληρώνει!!

Αν κάνουμε λάθος ας μας διαψεύσει ο Τσίπρας βγάζοντας μια ανακοίνωση εναντίον του ρατσισμού του Ισραήλ εις βάρος των Παλαιστινίων και ας πάει ο ίδιος σε πορεία έξω απο την πρεσβεία του Ισραήλ και να απαιτήσει δικαιοσύνη για τον Παλαιστινιακό λαό!!!

Έλα Αλέξη! Απέδειξε οτι δεν είσαι και εσύ "περιούσιος"!!

2 comments:

Anonymous said...

Τι εννοεις ρε μεγαλε, σε ενα απο αυτα τα καραβια που αναφερεται ο τσαβες υπηρχαν δυο βουλευτες του ΣΥΡΙΖΑ και εσυ μου λες για πορεια? Μια συντομη αναζητηση στο google και θα βρεις χιλιες δυο ανακοινωσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ για την παλαιστινη. Που ζεις?

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Γιατί δεν βγαίνουν τώρα που είναι αντιπολίτευση να πουν 2 κουβέντες για το τι τραβάνε οι Παλαιστίνιοι; Στα τηλεπαράθυρα που είναι κάθε μέρα να κάνουν και μια αναφορά για τους Παλαιστίνιους.. Τώρα που ήρθαν κοντά στην εξουσία δεν το δαγκώνουν το χέρι που ταϊζει φίλε μου.. Το θέμα του Ισραήλ "καίει"...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails