Wednesday, March 6, 2013

Η Γερμανική κυβέρνηση χρηματοδοτεί Νεοναζιστικές οργανώσεις για να περάσει νομοθεσίες ενάντια στο ρατσισμό!


Η κυβέρνηση δεν είναι "Γερμανική". Ελέγχεται απο τους κεντρικούς τραπεζίτες της Γερμανίας που είναι Ιουδαίοι!

Η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση της Γερμανίας παραδέχεται οτι δημιουργεί προβοκατόρικες "Νεο-Ναζιστικές" οργανώσεις!
Στην συνέχεια επισημαίνει τις δικές της οργανώσεις ως δικαιολογία για την δημιουργία ολοκληρωτικού αστυνομικού κράτους και τακτικών εναντίον των Γερμανών πολιτών. Η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση της Γερμανίας σχεδιάζει να απαγορεύσει νόμιμο πολιτικό κόμμα που έχει δύο έδρες στα κρατικά κοινοβούλια! 

Η κυβέρνηση κατηγορεί το κόμμα ως "ρατσιστικό". Το κόμμα ονομάζεται NPD, δηλαδή Εθνικό Δημοκρατικό Κόμμα. Η Γερμανική Κυβέρνηση λέει οτι η απαγόρευση απαιτείται με σκοπό την αντιμετώπιση της ανόδου των "Νεο-Ναζί". Όμως υπάρχουν πολλές αποκαλύψεις οτι αυτές οι δήθεν "Νεο-Ναζιστικές" ομάδες στην Γερμανία λειτουργούν απο πληρωμένους ηθοποιούς της κυβέρνησης. Δηλαδή πράκτορες!

Το Associated Press ανέφερε σήμερα οτι η Γερμανική Κυβέρνηση πλήρωσε έναν άνδρα 240.000 δολάρια σε μια περίοδο 18 ετών με σκοπό την δημιουργία και λειτουργία Νεο-Ναζιστικών ομάδων!


Τελευταία περίπτωση την οποία αντιμετώπισαν τα Γερμανικά ΜΜΕ ως η "Γερμανική Κου Κλούξ Κλαν". Το Der Spiegel αποκάλυψε οτι ο ηγέτης μιας ομάδας Νεο-Ναζί πληρώνονταν απο τη κυβέρνηση. Το Der Spiegel ανέφερε επίσης ότι και άλλοι Νεο-Ναζί πληρώνονταν απο την κυβέρνηση.

Στην πραγματικότητα η κυβέρνηση προσπαθεί μέσω προβοκάτσιας και πρακτόρων της να απαγορεύσει το NPD. Πληρώνει πράκτορές της να πηγαίνουν σε εκδηλώσεις του κόμματος και να λένε πράγματα που είναι παράνομα στην Γερμανία!





1 comment:

Anonymous said...

Δεν θέλω να πιστέψω ότι ο Τραιανός στο ΕΑΜ Β Υδροχόος είχε δίκιο...

Δύσκολες εποχές για αθώους εθνικιστές...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails