Saturday, March 16, 2013

Ο Έκτορας της Τροίας και ο Έκτορας της Αργεντινής!


Διαβάστε το παρακάτω άρθρο από την Ισραηλινή εφημερίδα Haaretz, την μεγαλύτερη διαδικτυακή αγγλόφωνη εφημερίδα του Ισραήλ και φρίξτε με το δούλεμα που μας ρίχνουν οι Εβραίοι.
Μας λένε μεσ’ τη μούρη μας ότι κατάφεραν να ανατρέψουν τα δεδομένα στην Αργεντινική κοινωνία η οποία έπαψε να είναι αντισημιτική! Μας λένε δηλαδή ότι άλλαξαν τα μυαλά των εκατομμυρίων Αργεντίνων, οι οποίοι εξαιτίας του οικονομικού πολέμου που τους έκαναν οι Εβραίοι Διεθνείς Τραπεζίτες εδώ και  δεκαετίες μισούσαν τους Εβραίους. Και αυτό μας το λέει ο Εβραίος υπουργός Εξωτερικών τους!!
Ναι! Καλά διαβάσατε. Και επίσης μαθαίνουμε από τις ίδιες πηγές ότι οι Εβραίοι αποτελούσαν την ηγεσία και του Μαρξιστικού – «αριστερού» κινήματος στην Αργεντινή που τρομοκρατούσε και ανάγκασε το στρατό να επιβάλλει Χούντα.
Έζησε αυτοεξόριστος από το 1978-81 που ακολούθησε από την σύλληψη και βασανισμό του πατέρα του, ενός ακτιβιστή ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η εξορία του ήταν στην… Νέα Υόρκη!!
Εβραίος, μαρξιστής, ακτιβιστής ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που έγινε Υπουργός Εξωτερικών σε μια χώρα που το ποσοστό των Εβραίων αποτελεί το 0,005%. Σίγουρα υπάρχουν και άλλοι Εβραίοι στην διοίκηση της Αργεντινής οι οποίοι απλά κρύβονται. Εδώ ο Τίμερμαν δεν κρυβόταν…
Το παρακάτω είναι από την Haaretz
Ο Έκτορας Τίμμερμαν! Ακτιβιστής, ανθρωπιστής, αριστερός και Εβραίος! Ο τέλειος συνδυασμός για υπουργός Εξωτερικών της... Αργεντινής!
Ο πρώτος Εβραίος υπουργός Εξωτερικών της Αργεντινής, ο Hector Timerman, χαιρετίστηκε για τον πρόσφατο διορισμό του(2010 είναι παλιό το άρθρο) ως ένα σύμβολο «προόδου» για μια κοινωνία που ιστορικά υπήρξε αντισημιτική.
Ο Τίμερμαν, ένας 56χρονος σπουδαγμένος στην Αμερική ακτιβιστής ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ορίσθηκε υπουργός των Εξωτερικών αφού παραιτήθηκε ο προκάτοχός του Jorge Taiana.
«Ο διορισμός ενός Εβραίου στην θέση του Υπουργού εξωτερικών είναι ένα σύμβολο προόδου για την Αργεντινική κοινωνία, ένα αποτέλεσμα όλων όσων έχουμε μάθει(σ.σ: Της πλύσης εγκεφάλου των Εβραϊκών ΜΜΕ εννοεί) από το τέλος της Δικτατορίας», λέει η Χααρέτζ!
 Ίδια περίπτωση σχεδόν με την Ελλάδα δηλαδή και η Αργεντινή.. Εμφανίζονται κάποιοι φραγκάτοι μαρξιστές που θέλουν να ανατρέψουν τα πράγματα, επεμβαίνει ο Στρατός και τους διώχνει, εμφανίζονται ως κυνηγημένοι και αυτοεξορίζονται στο εξωτερικό όπου κάνουν αντίσταση δήθεν και στο τέλος επιστρέφουν πανηγυρικά, παίρνουν την εξουσία και περνούν ανενόχλητοι την προπαγάνδα τους η οποία έχει σαν κεντρικό σκοπό πάντα την πάταξη του αντισημιτισμού και οποιουδήποτε πατριωτικού ή εθνικιστικού κινήματος, από την στιγμή που κάτι τέτοιο αποτελεί απειλή για την εβραϊκή κυριαρχία!
Μάλιστα ο Εβραίος Υπουργός των Εξωτερικών της Αργεντινής φτάνει στο απίστευτο σημείο ξεφτιλίσματος όλης της ανθρωπότητας δηλώνοντας ότι: «Η εβραϊκή κοινότητα της χώρας έζησε υπό καθεστώς ακραίου μίσους, αλλά η κοινωνία της Αργεντινής δεν είναι πλέον αντισημιτική. Ίσως κάποια μέρα δούμε ακόμη και αρχηγό Ενόπλων Δυνάμεων στον Στρατό της Αργεντινής»!
Το πιάσατε το υπονούμενο; Ετοιμάζονται να βάλουν και Εβραίο στον Στρατό της Αργεντινής για να μην έχουν πλέον αντίπαλο και να τον χρησιμοποιήσουν κιόλας!
Ο Έκτωρ ( Έκτορας δηλαδή.. Φοβερό! Εβραίος μετανάστης στην Αργεντινή με αρχαιοελληνικό όνομα! Πωπω) είναι πρώην ακτιβιστής ανθρωπίνων δικαιωμάτων όπως και ο πατέρας του ο Jacobo,  ο οποίος είχε συλληφθεί από τον στρατό της Αργεντινής και είχε εξοριστεί για δυόμιση έτη.
Ο Έκτωρ πήγε στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια το 1978 για να σπουδάσει Διεθνείς Σχέσεις το 1981. 
Συνδυάστε το παραπάνω άρθρο με το άρθρο μας και το βίντεο που μιλάνε για τον αρχιεπίσκοπο του Μπουένος Άϊρες που έχει άριστες σχέσεις με τους Εβραίους και έγινε... Πάπας!

1 comment:

Anonymous said...

Να το ποιον των υπανθρωπων εβραιων:

O .....Τιμερμαν τι λεει για τους ομοϊδεατες του;

Οι "ολοκαυτωμενοι", οι αντιφασιστες, οι αντιναζι, ο "περιουσιος λαος", οι βδελες και δολοφονοι των Λαων, πετουν βωθρολυματα σε σπιτια Παλαιστινιων.

Δειτε τα ελεεινα εβραιοζωα που τα επιασε επ' αυτοφορω η καμερα, σε βιντεο.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-njv7RJqtRM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails