Monday, March 11, 2013

Έρευνες στην Αλβανία για τον εντοπισμό στελέχους της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας που βρίζει χυδαία την Ελλάδα!

Την έναρξη έρευνας από τις αρμόδιες αρχές της Αλβανίας κατά ενός αλβανού πολίτη που έχει προσβάλει τα σύμβολα του Ελληνικού Κράτους φέρεται να έχει ζητήσει η Εισαγγελία Αθηνών σύμφωνα με δημοσιεύματα του Αλβανικού Τύπου. Όπως έγινε γνωστό ο "ύποπτος" έχει δημοσιεύσει στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο φωτογραφίες που παρουσιάζουν διάφορα άτομα με καλάσνικοφ στα χέρια τους.


Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα το Δικαστήριο των Τιράνων έλαβε αίτημα των ελληνικών δικαστικών αρχών πριν από λίγες μέρες για την διενέργεια έρευνας και τον εντοπισμό των προσώπων που εμφανίζονται στις φωτογραφίες με τα όπλα και τους χυδαίους ύβρεις κατά της Ελλάδας. 


«Έπειτα από το αίτημα της Εισαγγελίας Αθηνών, το Δικαστήριο των Τιράνων διατάσσει την Εισαγγελία των Τιράνων να διενεργήσει ερευνά για το εν λόγο περιστατικό» αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα “Panorama”. 

Τι λέει η απόφαση του δικαστηρίου των Τιράνων

Στην απόφασή του, το Δικαστήριο των Τιράνων αναφέρεται στο αίτημα της ελληνικής πλευράς, σύμφωνα με το οποίο η Εισαγγελία Αθηνών φέρεται να έχει ξεκινήσει προκαταρκτική έρευνα για "παράνομη κατοχή πυροβόλων όπλων σε συνεργία" και "προσβολή των σύμβολων του Ελληνικού Κράτους σε συνεργία", όπως προβλέπει ο Ποινικός Κώδικας στην Ελλάδα. 

Σύμφωνα με τις ελληνικές αρχές το εν λόγο προφίλ στο Facebook ανήκει σε έναν από τους άνδρες που εμφανίζονται στις επίμαχες φωτογραφίες, ονόματι Xhimi D. αλλά αυτό, κατά τη γνώμη τους, μπορεί να είναι απλά ένα ψευδώνυμο. 

Φανατικός ανθέλληνας και στέλεχος της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας

Σύμφωνα με πληροφορίες της Aftonomi.gr το όνομα (Xhimi D.) είναι πραγματικό, ενώ όπως μας ενημερώνουν ο «ύποπτος» είναι φανατικός ανθέλληνας και στέλεχος της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας στην πόλη του Βερατίου. Μετά από την δημοσιοποίηση της υπόθεσης από τα αλβανικά ΜΜΕ οι φωτογραφίες με τα καλάσνικοφ και τις ύβρεις κατά της Ελλάδας «κατέβηκαν» ωστόσο η Aftonomi.gr μετά από έρευνα κατάφερε να βρει μερικές από τις επίμαχες φωτογραφίες. 

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως αν και φανατικός ανθέλληνας επισκέπτεται συχνά πυκνά την Αθήνα, ενώ δεν διστάζει να φωτογραφίζεται δημοσίως φτιάχνοντας με τα χέρια του το σήμα της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας.

http://www.eleysis-ellinwn.gr/el/articles/an8ellines/ereunes_stin_albania_gia_ton_entopismo_stelexous_tis_eru8romauris_summaxias_pou_brizei_xudaia_tin_ellada.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails