Thursday, March 7, 2013

Αφιερωμένο στους punk: Αυτοί είναι οι πατριάρχες της punk μουσικής!


Όπως πολλοί νέοι έτσι και εμείς υπήρξαμε φανατικοί οπαδοί της punk και συγκροτημάτων όπως οι Ramones και οι Sex Pistols. Κάποια στιγμή όμως αναζητήσαμε το πως και απο ποιούς δημιουργήθηκαν τα συγκροτήματα αυτά! 

Η απάντηση συγκλονιστική!

Πολλοί από τους πρωτεργάτες της Punk μουσικής ήταν Εβραίοι. Οι κορυφαίοι μάλιστα εξ αυτών!


Το βιβλίο του Beeber - Η μυστική ιστορία του Εβραϊκού punk
Στο εξώφυλλο βλέπουμε εικόνα απο συναυλία των "Ramones" των πατριαρχών του πάνκ!

Sex Pistols - Anarchy in the UK

"Είμαι ένας αναρχικός, είμαι ένας Αντίχριστος"!

Ramones - Pet Semetary 

"Δεν θέλω να με θάψουν σε ένα νεκροταφείο ζώων, δεν θέλω να ξαναζήσω την ζωή μου"

Όπως λέει και ο Steven Lee Beeber στο βιβλίο του..
The Heebie-Jeebies at CBGB's: Μια μυστική ιστορία του Εβραϊκού Punk» η επανάσταση του Punk έχει την καταγωγή της λιγότερο στην εργατική τάξη του Λονδίνου από ότι του Flatbush και του Forest Hills του Μπρούκλυν, κυρίως εβραϊκές περιοχές που γέννησαν την αλλοτριωμένη γενιά που στελέχωσε το Πάνκ κίνημα με τραγουδιστές, μάνατζερ, παραγωγούς, ιδιοκτήτες κλάμπ, μουσικούς και οπαδούς!


«Το Punk είναι εβραϊκό» όπως λέει και ο Beeber. Όχι Ιουδαϊκό. Εβραίκό(Εννοώντας ότι το Punk Rock στελεχώθηκε και προωθήθηκε από Εβραίους φυλετικά, που υποτίθεται δεν ασκούσαν την ιουδαϊκή θρησκεία. Κρυπτο-εβραίοι άθεοι με λίγα λόγια που παραμύθιασαν τη λευκή νεολαία ότι έτσι κάνει αντίσταση στο κατεστημένο).

Σύμφωνα με τον Beeber οι Εβραίοι κατέχουν τις περισσότερες θέσεις στο πάνθεον της Punk μουσικής. Ανάμεσα στις πιο εξέχουσες προσωπικότητες είναι ο Lou Reed, ο νονός της Punk και του Velvet Underground, o Joey και ο Tommy Ramone που ήταν οι ιδρυτές του γνωστού συγκροτήματος Ramones(σ.σ: πραγματικά ονόματα Jeffry Hyman και Tamas Erdelyi), ο Chris Stein, συνιδρυτής των Blondie ο Hilly Kristal και ο Εβραίος κατά το ήμισυ Richard «Κόλαση» Meyers.


Ο Tommy Ramone(πραγματικό όνομα Erdélyi Tamás).. Ο Εβραίος εμπνευστής του συγκροτήματος)

Ακόμη και ο δημιουργός του διάσημου punk συγκροτήματος Sex Pistols στην Βρετανία, ο δύστροπος, εξοργιστικός προβοκάτορας Malcolm McLaren, είχε εβραϊκή καταγωγή και εμπνεύστηκε μέσα απο το Bar Mitzvah τους Pistols, όταν γύρισε απο την Νέα Υόρκη όπου είχε πάει να διευθύνει το διεστραμμένο ροκ συγκρότημα New York Dolls όπου είχαν επίσης έναν Εβραίο στη σύνθεσή τους, τον γεννημένο στο Κάϊρο Sylvain Sylvain(πραγματικό όνομα Sil Mizrahi).


Ο Εβραίος Sylvain Sylvain... Τι κουλτούρα! Τι παράδειγμα!

Οι New York Dolls.. Θαυμάστε μετρο-σέξουαλ εμφάνιση… Έτσι οι Εβραίοι αποκτήνωσαν τους Χριστιανούς!




Ο Εβραίος Adam Sandler στο «Τραγούδι της Χάνουκα».. Χάνουκα είναι εβραϊκή γιορτή! Και οι γκογίμ χοροπηδάνε σαν αρκούδες!



Ο Beeber ερευνά πειστικά το συναίσθημα του Εβραίου στην Αμερικανική του Εμπειρία που είναι αυτό του  αιώνιου αουτσάϊντερ σε σχέση με την Χριστιανική κουλτούρα, συνδυασμένο με την ψυχολογική φρίκη του δήθεν Ολοκαυτώματος. Αυτός ο συνδυασμός διαμόρφωσε την Punk συνείδηση μεταξύ των νεαρών Εβραίων της Αμερικής την δεκαετία του 1960-70.

Με μια προσεκτική ματιά στους τίτλους και τα βίντεο κλιπ των διασημότερων Punk συγκροτημάτων θα δείτε τον έντονο αντιχριστιανικό τους χαρακτήρα. Κάτι το οποίο είναι χαρακτηριστικό της εβραϊκής κουλτούρας. Το μίσος προς τον Σταυρό. Το σύμβολο της νίκης του Χριστιανισμού. 

Οι Sex Pistols βρωντοφωνάζουν στο «Anarchy in the UK» «Είμαι Αναρχικός – Είμαι Αντίχριστος». Οι νεαροί Εβραίοι ειδικά στις ΗΠΑ ήταν λογικό να αισθάνονται την θρησκευτική και φυλετική καταπίεση σε ένα χριστιανικό κράτος από την στιγμή που ο Εβραίος θέλει όπου ζει να επιβάλλεται με κάθε τρόπο. Έτσι συνεπήραν μέσω του συναισθήματος της οργής που χαρακτηρίζει την νεολαία, εκατομμύρια νέων σε Ευρώπη και Αμερική, προβάλλοντας τους εαυτούς τους ως δήθεν καλλιτέχνες που επαναστατούν ενάντια στο κατεστημένο της εποχής, το οποίο προσδιόριζαν κυρίως ως την Χριστιανική θρησκεία.



Σκηνή από το βίντεο κλιπ των Sex Pistols «Αναρχία στο Ηνωμένο Βασίλειο».




 Πάρτε για παράδειγμα τον Richard Hell(πραγματικό όνομα Meyers), ο οποίος είναι κατά το ήμισυ Εβραίος και δημιουργός του μηδενιστικού Punk ύμνου «Blank Generation» = «Κενή Γενιά». 





Με μια προσεχτική ματιά βλέπουμε που οδηγούν τα Punk πρότυπα. Βία, αναρχία, ναρκωτικά, μηδενισμός, αλκοόλ. Ανυπαρξία στόχων στη ζωή και ταυτόχρονη ψευδαίσθηση «αντίστασης» στο κατεστημένο. 
Έτσι δεν είναι τυχαίο ότι οι Εβραίοι «ανακάλυψαν» και διέδωσαν την punk μουσική. Όπως άλλωστε περιγράφουν και στα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών ένας από τους βασικούς τους στόχους είναι να αποκτηνώσουν τους Χριστιανικούς λαούς. 




Φώτο του Richard Hell.. Τι μύτη! Εβραϊκή!


Αλλά για τον Beeber το γεγονός ότι ο Hell δήλωσε πως ο πατέρας του τον μεγάλωσε ως άθεο κομμουνιστή τον κάνει πιο πολύ Εβραίο. Η απομάκρυνση δηλαδή από την θρησκεία και η αποξένωση. Το σίγουρο είναι ότι όπως και στους υπόλοιπους punk μουσικούς εβραϊκής καταγωγής, το μίσος προς το Χριστιανισμό και την Χριστιανική κοινωνία ήταν το κύριο κίνητρό τους για να επιλέξουν αυτό τον τρόπο ζωής και βεβαίως να τον διαδώσουν στους Χριστιανούς, ως μέσο αντίστασης στο «κατεστημένο», το οποίο στην πραγματικότητα ήταν οι ομόφυλοι τραπεζίτες του Richard Hell και Joey Ramone! 

Και σε αυτό τον τομέα δηλαδή οι Εβραίοι φρόντισαν να διοικούν και την «αντισταση».

Μέσα από το βιβλίο του ο Beeber κλίνει προς την άποψη ότι «οι Εβραίοι είναι διαφορετικοί, για αυτό είναι και punks».

Το γεγονός ότι ότι ο τραγουδιστής Loey Ramone ήταν Εβραίος είναι γενικά γνωστό. Όμως ο Beeber αποκαλύπτει ότι ο μυστηριώδεις Tommy Ramone, ήταν ο εγκέφαλος πίσω από την μπάντα με τα δερμάτινα, καθώς και ο δημιουργός τραγουδιών όπως το «Blitzkrieg Bop», «Beat on the Brat» και «Sheena is a Punk Rocker», όχι μόνο ήταν Εβραίος αλλά ήταν και παιδί επιζώντων του Ολοκαυτώματος. Ο Elderlyi κράτησε μυστική την εβραϊκή του καταγωγή που ούτε ο Danny Fields, ο πρώτος μάνατζερ των Ramones δεν το γνώριζε.

Το γεγονός ότι ο Tommy Ramone θα κρατούσε μυστικό το γεγονός ότι ήταν Εβραίος βγάζει νόημα. Είχε γεννηθεί στην Βουδαπέστη το 1949 και οι γονείς του, που ήταν και οι δύο τους επαγγελματίες φωτογράφοι, ίσα που επιβίωσαν από τους Ναζί και κρύφτηκαν κατά τη διάρκεια του πολέμου. Το μεγαλύτερο μέρος της οικογένειας του Elderlyi υποτίθεται ότι αφανίσθηκε κατά το Ολοκαύτωμα.

Φεύγοντας απο τα Σοβιετικά τάνκ και τον αυξανόμενο αντισημιτισμό της Βουδαπέστης, οι Elderlyis μετανάστευσαν στην Αυστρία και στην συνέχεια στην Νέα Υόρκη.

Όπως καταλαβαίνετε εδώ ταιριάζει η έκφραση "Πόσο Punk, πόσο Εβραίος".

Τα παιδιά των Εβραίων λοιπόν έφτιαξαν συγκροτήματα που χλευάζουν τον Χριστιανισμό και τα ήθη και έθιμα των Χριστιανών και δίδαξαν αναρχία και ανυπακοή. 

Οι Εβραίοι όμως στο Ισραήλ είναι ΟΛΟΙ θρησκευόμενοι και πατριώτες! Ακόμη και οι αναρχικοί και οι κουλτουριάρηδες. Για του λόγου το αληθές παρακολουθήστε τα βίντεό μας για τον ρατσισμό στο Ισραήλ!

Πηγή - Προσοχή η πηγή είναι εβραϊκό site και όχι κάποιο εθνικιστικό! 

Εδω το site του Beeber

Υ.Γ: Θα ακολουθήσει αφιέρωμα και στην Metal μουσική..

6 comments:

Anonymous said...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!! ΠΟΣΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ;;;; ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ...

ΚΡΙΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΘΡΑ.


ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Anonymous said...

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ;; ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..

ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ 4 ΜΕ 5 ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟΝ ΨΥΧΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ! ΑΥΤΑ ΤΑ GROUPS ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ MAINSTREAM...

1) ΟΙ ΕΒΡΑΙΟ DEPECHE MODE!ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ VIDEO CLIPS ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ...OTAN ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ TOUR Η ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ. Ο ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ. ΤΑΤΤΟΟ-ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ....

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

2) U2 ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΛΗΘΕΙΑ;; ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ! ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ...ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ OFF SHORE ...ΠΑΝΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ Ο BONO ΤΩΝ U2 ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ....ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ Robert Frederick Zenon "Bob" Geldof ανθρώπου της μουσικής βιομηχανίας. Geldof kai bono ξέρουν πολλά πίσω απο την αυτοκτονία Hutchence. Είναι άτομα που γνωρίζουν να προωθούν... ότι γουστάρουν για χάρη της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!

3) ΜΑΝΤΟΝΑ-ΚΑΜΠΑΛΑ-ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ!

4)ΒEYONCE! ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΕ ΣΚΛΗΡΑ GAY PARADES ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ! Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΤΟΜΑ..

5) LADY GAGA! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΣΜΟ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ! ΠΟΡΝΕΙΑ-ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ! ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΜΕ ΛΥΣΣΑ!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ.

ΣΤΗΝ METAL ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ..ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.


ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ BLOG.

Anonymous said...

Έχει χαθεί τελείως η μπάλα...
Ό,τι να'ναι λέει ο καθένας.
Και μη χειρότερα,τι άλλο θα διαβάσουμε και θ'ακούσουμε.

Anonymous said...

tony 14w

Ποιός λέει ότι να ναι;;;; Δεν τα γνωρίζεις αυτα τα πράγματα;; Δεν γνωρίζεις ποιοί κρύβονται πίσω απο την μουσική βιομηχανία;;

Anonymous said...

Όσο η rock και η metal μουσική ωθούν τους ανθρώπους στο έγκλημα,την αυτοκτονία,τον σατανισμό και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλη μπούρδα ακούμε εδώ και δεκαετίες,άλλο τόσο και η punk μουσική προωθεί τον ιουδαισμό συνειδητά.Δεν αντιλέγω ότι υπάρχουν στρατευμένες μπάντες ή σκηνοθέτες αλλά μην το κάνουμε και...λύσσα το θέμα.Ακούω αυτές τις μουσικές 25 χρόνια΄κοντεύω τα 40 και ούτε σατανιστής έγινα,ούτε αναρχικός ή εγκληματίας.Και πίστεψε με δεν είμαι η εξαίρεση.Τώρα αν υπάρχουν άτομα που επηρεάζονται,το πρόβλημα δεν είναι η μουσική αλλά η αφέλεια και η αμάθεια τους.

Anonymous said...

kala eiste malakes 21 aiwnas kai pistevete autes tis mlkies pou grafete ti eleeina an8ropakia pou eiste oles eseis h manades kai oi geroi pou nomizete oti oi ebraioi 8a mas kataktisoune kai oti auth ka8orizoune tin zwh mas kai mas kanoune plisi egefalou kai propaganda meso tis rock h ths punk mousikis einai gia klamata pragmatika den exete kati kalitero na kanete apo to na grafete mlkies se bloggs eleos pia me tin anomalia pou sas dernei re agramati kai ama8is an8ropoi (to 3erw oti 8a pite oti eimai kai gw meros tis propagandas gia na sas pisw oti den isxiei auto gia na sas elegxoune meta oi ebraioi) eleos otan pe8anete eseis oi geroi kai oi manades pou pistevoune se pragmata tipou 3ematiasma kai teties mlkies kai upar3i kapia stixiodi morfosei apo to sxoleio tote 8a e3afanistite oloi eseis oi mlkes sinomosiologoi pou lete mlkies gt eistai agramati kai gidia......KALO PSOFO SAS EUXOME PRAGMATIKA KAI LIPAME POU UPARXOUNE AKOMA ATOMA STON 21 AIWNA KAI PISTEVOUNE AUTES THS MLKIES SIMORFO8ITE DITE TA REALISTIKA KAI MIN EISTAI TOSO PROVATA KAI GIDIA KAI SINOMOSIOLOGI ELEOS.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails