Monday, June 3, 2013

Ο συγγενής των Εβραίων Μπουτάρης καλωσορίζει την Ακαδημαϊκή Συνάντηση Διαλόγου μεταξύ Ιουδαϊσμού και Ορθοδοξίας

Ο Ιουδαϊσμός ο αλκοολισμός και η πρωκτοχαλάρωση



Ο Ασεβής και ανώμαλος αλκοολικός εκτός από τα μεμέτια και τους gay του, θα κάνει ειδική δεξίωση υποδοχής, (to know us better ένα πράγμα), στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου για τους συμμετέχοντες στην «8η Ακαδημαϊκή Συνάντηση Διαλόγου μεταξύ Ιουδαϊσμού και Ορθοδοξίας» που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη.Η 8η Συνάντηση Διαλόγου με τον Ιουδαϊσμό οργανώνεται από το υπεύθυνο Γραφείο του Οικουμενικού Πατριαρχείου. 

Να μη χάνουμε και τις επαφές μας με τον Ιουδαϊσμό...Ετσι;

http://deltio11.blogspot.gr/2013/05/blog-post_30.html

Τους συμμετέχοντες της 8ης Ακαδημαϊκής Συνάντησης Διαλόγου μεταξύ Ιουδαϊσμού και Ορθοδοξίας θα καλωσορίσει ο Γ. Μπουτάρης
Τους συμμετέχοντες στην 8η Ακαδημαϊκή Συνάντηση Διαλόγου μεταξύ Ιουδαϊσμού και Ορθοδοξίας που πραγματοποιείται στη...
Θεσσαλονίκη, θα καλωσορίσει την Τρίτη 4 Ιουνίου 2013 και ώρα 17.00 ο Δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης σε ειδική δεξίωση υποδοχής που θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου).
Η 8η Ακαδημαϊκή Συνάντηση Διαλόγου μεταξύ Ιουδαϊσμού και Ορθοδοξίας οργανώνεται από το υπεύθυνο Γραφείο του Οικουμενικού Πατριαρχείου, φιλοξενείται στη Θεσσαλονίκη (ξενοδοχείο Χάγιατ) και οι εργασίες της θα διαρκέσουν τρείς ημέρες  (από την Τρίτη 4 έως και την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013).

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails