Tuesday, February 17, 2015

Φρίκη δίχως τέλος από τους ισλαμιστές: Κόβουν τα χέρια γυναικών που χρησιμοποιούν κινητό τηλέφωνο!

Μετά τους μαζικούς αποκεφαλισμούς, τις φρικιαστικές εκτελέσεις ομήρων και τις απάνθρωπες τιμωρίες για αδικήματα που παραβαίνουν το νόμο της σαρία, οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους κόβουν τα χέρια των γυναικών επειδή χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα!
 
Σύμφωνα με διεθνή δίκτυα, οι τζιχαντιστές έκοψαν τα χέρια τριών γυναικών στη Μοσούλη, βόρεια του Ιράκ, επειδή τις εντόπισαν να κάνουν χρήση κινητών τηλεφώνων. 
 
Την ίδια ώρα, με λιγότερο δραστικό τρόπο τιμώρησαν πέντε άνδρες για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Στην περίπτωσή τους επέλεξαν τη μαστίγωση, καθώς η χρήση κινητών είναι απαγορευμένη σύμφωνα με τη σαρία.
 
«Μέλη του ΙΚ έκοψαν τα χέρια τριών γυναικών. Μαστίγωσαν πέντε άνδρες επειδή χρησιμοποίησαν κινητά για να επικοινωνήσουν με συγγενείς τους ενώ βρίσκονταν στην κεντρική Μοσούλη», ανέφερε πηγή στο δίκτυο Iraqi News.
 
Την ίδια ώρα, το ιρακινό δίκτυο αναφέρει πως οι εξτρεμιστές έχουν προειδοποιήσει ότι θα μαστιγώσουν 30 φορές όποιον άνδρα βρουν να χρησιμοποιεί κινητά τηλέφωνα.
Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι το ΙΚ έχει καταφέρει να απενεργοποιήσει δίκτυα κινητής τηλεφωνίας στις περιοχές όπου κυριαρχεί.  
 
Τους τελευταίους μήνες, η τρομοκρατική οργάνωση έχει επιβάλει τους δικούς της νόμους, τιμωρώντας όσους τολμήσουν να τους παραβιάσουν σε Ιράκ και Συρία.
Ανάμεσα στα «αδικήματα» είναι και η ομοφυλοφιλία, η οποία τιμωρείται από τους άνδρες του ΙΚ με την εκτέλεση των «ενόχων» πετώντας τους από ψηλά κτίρια.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails