Saturday, February 21, 2015

Wesley Clark: «Οι φίλοι και σύμμαχοί μας δημιούργησαν την ISIS για να καταστρέψει την Hezbollah»

Ο Wesley Clark ο στρατηγός που βομβάρδισε τη Σερβία το 1999,  είναι γνωστός για τις δηλώσεις του αναφορικά με την αμερικανική στρατηγική αποκαλύπτοντας τους απώτερους στόχους της, λέγοντας αλήθειες.

Μετά τη γνωστή ομιλία του όπου ανέφερε ότι του είχε εκμυστηρευθεί ένας άλλος στρατηγός για το σχέδιο των ΗΠΑ επίθεσης και ανατροπής καθεστώτων στη Μέση Ανατολή (7 χώρες σε 5 χρόνια) ξανακτύπησε αποκαλύπτοντας πως η ISIS δημιουργήθηκε από τη Δύση.
«Κοιτάχτε η ISIS ξεκίνησε μέσω της χρηματοδότησης από τους φίλους μας και τους συμμάχους μας, γιατί οι άνθρωποι που ζουν στην περιοχή θα σας πουν εάν θέλεις κάποιον που να μάχεται μέχρι θανάτου ενανντίον της Hezbollah δεν ανοίγεις κάποιο γραφείο στρατολόγησης λέγοντας καταχτείται για να κάνουμε ένα καλύτερο κόσμο.
Πας σε αυτούς τους  ζηλωτές σε αυτούς του φανατικούς θρησκευόμενους. Αυτοί είναι που πολεμούν την Hezbollah», είπε αφοπλιστικά ο Wesley Clark προσθέτοντας αυτό που έχει πει και ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών παλαιότερα «πρόκειται κάτι σαν τον Φρανκεστάιν».
Στη συνέχεια η… κλασική Αμερικανή  δημοσιογράφος αφού άκουσε τον Clark να αναφέρει για την τερατογένεση της ISIS ομολογεί ότι το μόνο πρόβλημά της είναι πως θα εκδιωχθεί ο Bashar Al Assad από την εξουσία(!) λέγοντας πως «τι θα γίνει μετά την εξόντωση της ISIS στη Συρία; Δεν πρέπει να γίνει κάτι και για τον Assad; Δεν πρέπει να υπάρχει και ένα σχέδιο για αυτόν;».  
Εκεί ο Αμερικανός στρατηγός είναι πιο επιφυλακτικός λέγοντας πως για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να συνεργαστεί και η Ρωσία η οποία όπως έχουμε δει στην Ουκρανία δεν συνεργάζεται.
Πάντως ο Clark δεν αναφέρει τις ΗΠΑ μέσα σε αυτούς που δημιούργησαν την ISISαλλά αναφέρεται σε «φίλους και συμμάχους» στην περιοχή δείχνοντας εμμέσως πλην σαφώς προς την πλευρά του Ισραήλ αφού για τη συγκεκριμένη χώρα η Hezbollah αποτελεί το σημαντικότερο κίνδυνο.
Με άλλα λόγια η Mossad δημιούργησε την ISIS αλλά τώρα ως άλλος «Φρανκεστάιν» έχει ξεφύγει πλήρως από τον έλεγχό τους στρεφόμενη εναντίον των δημιουργών της

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails