Tuesday, June 2, 2015

Φόρα μια μπλούζα με την Ελληνική Σημαία. ΜΠΟΡΕΙΣ;

Μπορείς, αλλά δεν ξέρεις τι σε περιμένει.
Πολλοί από αυτούς που θα μπουν στον κόπο να διαβάσουν αυτές τις γραμμές, εύλογα θα απορήσουν με το ερωτηματικό του τίτλου και είναι λογικό, αφού δεν έχουν κυκλοφορήσει ποτέ φορώντας μπλούζα με την Ελληνκή Σημαία. Όποιοι το έχουν κάνει διαπίστωσαν ότι αυτό έχει ...συνέπειες.
Ναι μην απορείτε ! Αν φορέσετε μία μπλούζα που να έχει επάνω την
Γαλανόλευκη και τολμήσετε να κυκλοφορήσετε (ειδικά σε πολυσύχναστα μέρη, στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδος), είναι πολύ πιθανό να πέσετε θύμα άγριου ξυλοδαρμού.
Εάν την φορέσετε και δεν σας συμβεί τίποτε, είναι από......τύχη.
Απλά σταθήκατε τυχεροί που δεν συναντηθήκατε με εκείνους τους συμπατριώτες μας (;) που στη θέα της γαλανόλευκης, αντιδρούν όπως ο ταύρος στο.......κόκκινο χρώμα.
Δεν αστειευόμαστε συμπατριώτες !
Στη σημερινή Ελλάδα των μνημονίων, στην υποδουλωμένη στους διεθνείς τοκογλύφους Ελλάδα, στην Ελλάδα του ενός και μισού εκατομμυρίου ανέργων, των χιλιάδων αυτοκτονιών, των αστέγων, των συσσιτίων, στην Χώρα που τους δρόμους της κυκλοφορούν χιλιάδες πολιτικοί απατεώνες και λαμόγια, που στον εναέριο χώρο της κυκλοφορούν και τον παραβιάζουν ανενόχλητα όλο το εικοσιτετράωρο Τούρκικα πολεμικά αεροπλάνα και μάλιστα οπλισμένα, στην Ελλάδα που είναι περιτριγυρισμένη από εχθρούς, υπάρχουν κάποιοι που δεν τα βλέπουν όλα αυτά.
Μπορούν όμως να δουν αυτούς που φέρουν επάνω τους, την Ελληνκή Σημαία και να τους επιτεθούν.
> Υπάρχουν αρρωστημένοι εγκέφαλοι, που τους ενοχλεί σε τέτοιο βαθμό η Ελληνική Σημαία και που στη θέα της ακόμη, επιτίθενται όπως οι μανιασμένοι ταύροι στους ταυρομάχους, όταν αυτοί κρατάνε το κόκκινο πανί.
Οι επιθέσεις είναι πολλές αλλά για λόγους σκοπιμότητας, ελάχιστες βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Επιτίθενται με λύσσα στα ανυποψίαστα θύματα, τα βάζουν κάτω τα ποδοπατούν και τους ξεσκίζουν τα ρούχα μόνο και μόνο επειδή έχουν "διαπράξει το έγκλημα " να φέρουν πάνω τους την Ελληνική Σημαία.
Έχει συμβεί σε σεκιουριτάδες, σε μέλη αεροπορικών λεσχών, σε άνδρες των σωμάτων ασφαλείας, σε άνδρες του Στρατού ξηράς, σε αεροπόρους ,σε άνδρες του πολεμικού ναυτικού και σε πολλούς νέους της Χρυσής Αυγής, αλλά και σε απλούς πολίτες που τους αρέσει να την φορούν.
Μισούν το ιερό μας σύμβολο. Μισούν το σύμβολο του Έθνους στο όνομα του οποίου και για την υπεράσπισή του, έχουν θυσιαστεί χιλιάδες Έλληνες.
Ανεξήγητο; ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ !
Αυτό μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει. Έχουμε παραφρονήσει; Πιθανόν ! Μην ξεχνάτε ότι εδώ και αρκετά χρόνια ο " Εθνάρχης " είχε διαπιστώσει ότι από τότε η Ελλάδα, είχε μετατραπεί σε ένα απέραντο φρενοκομείο !
Τότε μάλιστα δεν είχαν παρουσιαστεί ακόμη τέτοια φαινόμενα !
Φανταστείτε τι θα έλεγε σήμερα.
Εδώ λοιπόν στην Ελλάδα του σήμερα, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά......αφού να.......(λάβετε υπ' όψιν σας ).... ότι αν φορέσετε μπλούζα με οποιαδήποτε άλλη Σημαία δεν θα σας ενοχλήσει κανείς.
Θέλετε να φορέσετε την Αμερικάνικη φορέστε την, θέλετε να φορέσετε την Πακιστανική ; Φορέστε την. Αν θέλετε και την Σκοπιανή ή την Αλβανική, επίσης.
Φορέστε ακόμη και την Τουρκική, φορέστε την και κυκλοφορήστε ελεύθερα.
Δεν θα σας πει κανένας τίποτε.
Την Ελληνική να μην φορέσετε γιατί...... θα το μετανιώσετε.
Όσοι θεωρείτε υπερβολικά αυτά που γράφουμε, δεν έχετε παρά να κάνετε το πείραμα.
Και τότε θα μας θυμηθείτε.
Υ.Γ. Προς θεού, μην πάτε ποτέ στα Εξάρχεια φορώντας την Ελληνική Σημαία !
Αν πάτε εκεί, να έχετε υπ'όψιν σας ότι θα έχετε παραβιάσει τα σύνορα άλλου Κράτους. Εκεί χρειάζεστε ......διαβατήριο !
 
Νικόλαος Η.Σκαντζός
Τ.Ο. Τριπόλεως Λαϊκού Συνδέσμου
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails